Piktųjų dvasių apsėstai moteriai buvo atliktas egzorcizmas, kuris buvo įamžintas mobiliuoju telefonu. 22 metų Laura (pavardė nežinoma) vartosi ir daužo galvą į grindis, tuo metu jos kūną bando sulaikyti dvi moterys.

Argentinos vyskupas Manuelis Acuna paliepia piktosioms dvasioms palikti jaunos moters kūną. Ji tuo metu šaukia „ne, ne“, o ją laikančią moterį išvadina kale.


Liuteronų bažnyčioje Buenos Airėse susirinkusiems tikintiesiems vyskupai tarė: „Velnias egzistuoja. Jis nėra vaizduotės kūrinys ar teorinis dalykas, jis net nėra kažkas abstraktaus. Velnias yra asmenybė ir jis turi strategiją. Mes kalbame apie kažką siaubingo, prieš mus – nukritęs angelas.“
„Jėzui taip pat teko akis į akį susidurti su velniu. Tai yra prakeikimas žmogui, velnias yra pasiruošęs panaudoti bet kokį įmanomą įrankį kovai su žmonija“, – miniai pasakojo vyskupas.

Egzorcizmo seansas artėja į pabaigą, o prakeiktoji Laura, kankinama dusulio, pradeda lieti ašaras. Tuomet ji užmerkia akis ir išsekusi krenta atgal. Kunigas dar kartą kryžiumi padaro kryžiaus ženklą virš jos kūno.
Vyskupas M. Acuna taria: „Ačiū dievui, mes susigrąžinome dievo dukterį. Tai buvo panašūs velniai, su kuriais susidūrė Jėzus. Jos sugrįžimas yra šiandieninė dievo dovana mums visiems.“
Prisegimas: 1729041.png (372.3 Kb)

Pasaulio naujienos kitaip...