Kaip pritraukti pinigus? (1)

Tris dienas pries mėnulio pilnatį paimkite pačią stambiausią popierinę kupiūrą, kokią tik turite ir padėkite ją po kilimėliu savo namuose. Tai gali būti kilimėlis virtuvėje, svečių kambaryje ar pan. Svarbiausia, kad kilimėlis būtų Jūsų buto ar namo teritorijoje. Kartu su pinigais galite padėti ir banko kortelę. Keletą valandų prieš pilnaties piką (Būkite atidūs ir nepražiopsokite pilnaties momento, kad, neduok Dieve, mėnulis nepereitų į delčios faze - tokiu būdu Jūs tik neteksite pinigų) ištraukite pinigus ir/ar banko kortelę iš po kilimėlio ir įdėkite į savo piniginę.

Kiekvieną mėnulio priešpilnį į Jūsų piniginę ar banko sąskaitą ims plaukti pinigai: galbūt kažkas grąžins skolą, galbūt gausite dovaną, darbe - premiją, pasitaikys galimybė papildomai užsidirbti ir pan. Svarbiausia, kad šis nesudėtingas ritualas veikia greitai ir patikimai.

Kaip pritraukti pinigus? (2)

Vanduo – valdo mūsų pinigus. Jei namuose varva čiaupai ar stringa kanalizacijos sistema, vadinasi greitu laiku tuose namuose galima laukti ir didelių finansinių rūpesčių. Kai naudojatės vandens sistemomis (skalbiate, plaunate indus, grindis ir t.t.) stenkitės netaškyti vandens be priežasties, o po namų ruošos darbų visada iššluostykite likusias balutes, nusausinkite visus sudrėkusius paviršius. Žinoma visų vandentiekio įrengimų remontas – būtinas. Šis, nors ir buitinis, ritualas veikia puikiai.

Ugnies ritualas. Kaip pritraukti pinigus? (3)

Dauguma iš mūsų namie turime bent kiek grynųjų pinigų “juodai dienai”. Šiais laikais mažai kas bando tokias “atsargas” užkasti kieme, užsiūti čiužinyje. Dažniausiai pinigėlius kišame į kuo tolimesnį kampa, niekam nepastebimą užkaborį. Norit tikėkit, norit – ne, tačiau pinigai tiesiog negali pakęsti tamsos. Nesuveržkite jų gumyte per stipriai, nevyniokite pinigų į polietileninę plėvelę, tuo labiau juodą. Norint, kad mūsų piniginės atsargos pritrauktų dar daugiau lėšų į namus, reikėtų reguliariai santaupas perskaičiuoti, jomis pasidžiaugti, pasimėgauti.

Ketvirtadienį lygiai vidurdienį (reikia prisiminti, jog magijoje vidurdienis turi būti išskaičiuojamas: laikas nuo saulės patekėjimo iki saulėlydžio dalijamas per pusę) įjunkite visa namų apšvietimą ir atitraukite visas užuolaidas, kad namie būtų kuo šviesiau. Paimkite naują žalią žvakę ir laikydami rankoje apeikite visa butą ar namą, visas kertes, nepamirškite vietų, kur laikote pinigus. Tokiu būdu Jūs sužadinsite pinigų energiją ir ja pritrauksite savo būsto link.

Pirmiausia atsistokite veidu į savo buto laukujes duris ir pradėkite judėti į kairę (buto atžvilgiu pries laikrodžio rodyklę). Taip apėję visa butą ir vėl atsidūrę prie laukujų durų palikite žvakę degti iki pusės. Po to žvakę užgesinkite pirštais suspausdami dagtį arba kartono gabalėliu, užpūsti žvakės negalima. Likusi žvakės nuodėgulį galite po kurio laiko naudoti kitoms savo reikmėms. Tokį ritual pinigams į namus pritraukti galite atlikti kiekvieną mėnesį per mėnulio priešpilnio faze.

Kaip pritraukti pinigus? (4)

Dažnai piniginėje kaupiasi smulkios monetos. Kartais jos net trukdo normaliai užsegti piniginę. Jei taip sutaptų, jog tektų apsipirkti delčios mėnulio fazėje penktadienį ir likus pusvalandžiui iki saulės laidos – atsiskaitykite (tai Jupiterio valanda Veneros dieną) būtent tomis smulkiomis monetomis, o atiduodami monetas kaire ranka sakykite sau tyliai: „Jums Smulkūs – man stambūs, Jums mediniai – man auksiniai!“ Tokio ritualo rezultatas garantuotas – artimiausiu laiku Jūsų piniginė gerokai pasipildys.

Pasaulio naujienos kitaip...