Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Aiškiaregiai, Didieji Pranašai » 2016 » Birželio » 29

Aiškiaregė Vanga išpranašavo „Brexit“ dar praeitame amžiuje

Akla bulgarų aiškiaregė Vanga, mirusi 1996 m., kartais vadinama „Balkanų Nostradamu“. Pastaruoju metu ji prisimenama ypač dažnai. Ji, esą, išpranašavo Rugsėjo 11-osios teroro išpuolį, Islamo valstybės iškilimą ir baisųjį 2004-ųjų cunamį.

Didžiausia naujiena – Vanga išpranašavo ir Jungtinės Karalystės pasitraukimą iš Europos Sąjungos (ES), rašo „Irish Mirror“.

Vanga buvo ypač vertinama sovietinėje Rusijoje – jos pranašysčių išsipildymo procentas siekė 85 proc. Milijonai žmonių buvo įsitikinę, kad ji turėjo paranormalių gebėjimų.

Dabar aiškėja, kad bulgarė išpranašavo, jog islamo teroristai gali būti susiję su „Brexit“.

Vanga sakė, kad 2016-ųjų pabaigoje Europa „liausis egzistavusi“ – gali būti, kad tai reiškia ES byrėjimą. Dar daugiau – Vanga teigė, kad kontinentas taps „beveik tuščias“ ir pavirs „dykviete beveik be jokios gyvybės formos“.

Vangos gerbėjus taip pat baugina pranašystė apie „didįjį musulmonų karą“ ir islamo ekstremistų invaziją į Europą – ir kad visa tai kils nuo 2010-ųjų Arabų pavasario bei konflikto Sirijoje.

Ji sakė, kad „musulmonai prieš europiečius pritaikys cheminį ginklą“.

Tačiau Vangos kritikai teigia, kad žmonės visaip „išvarto“ jos pranašystes, kad jos atrodytų teisingos.

Rugsėjo 11-osios įvykius ji išpranašavo 1989-aisiais, sakydama: „Siaubas, siaubas! Amerikos broliai kris, užpuolus plieniniams paukščiams. Vilkai staugs krūmuose, liesis nekaltas kraujas“.

Vanga sakė, kad 2043 m. Europa pavirs į islamo kalifatą, 2074 m. sugrįš komunizmas, o 3005 m. kils karas Marse.

Tačiau, pavyzdžiui, Vangos pranašystė apie 1994 m. futbolo pasaulio čempionatą visiškai nepasitvirtino. Ji sakė, kad žais „dvi komandos, prasidedančios B raide“. Tuo tarpu finale Brazilija įveikė Italiją po baudinių serijos rezultatu 3-2.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Krienas gydo peršalimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Peršalimas, gerklės skausmas. Ingredientai: krieno , vandens, cukraus

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:20 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (rugiagėlių, beržo, petražolių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: rugiagėlių žiedų, beržo pumpurų, petražolių vaisių, trapiojo pupalaiškio, debesylo šaknies, meškauogės lapų

Skaityti daugiau

23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau