Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2015 » Liepos » 4

Aistrų paaugliams nevaldžiusiai pedagogei 22 metai kalėjimo

„Jei manęs nekęsite – aš suprasiu“, – teisme sakė amerikietė anglų kalbos mokytoja savo mokiniams, su kuriais turėjo lytinių santykių. Aistrų paaugliams nevaldžiusi pedagogė dabar turės leisti dienas kalėjime.

Anglų kalbos mokytoja Jennifer Fichter iš Leiklando miesto Floridos valstijoje už seksą su trimis savo mokiniais turės kalėti 22-ejus metus.

Moteris teisme atsiprašinėjo už savo elgesį, tačiau teisėja trisdešimtmetę pavadino išnaudotoja ir pasiuntė už grotų daugiau nei dviems dešimtmečiams.

Moteris ne tik mylėjosi su savo septyniolikmečiais mokiniais, tačiau net ir laukėsi nuo vieno jų kūdikio.

Teisme buvo paleistas telefoninio pokalbio įrašas, kuriame girdėti, kaip moteris prisipažįsta, jog atliko abortą ir atsikratė vieno iš savo mokinių kūdikio.

Ji taip pat prisipažino ne kartą mylėjusis su dar keliais savo mokiniais.

„Viskas, ką noriu pasakyti – atsiprašau“, – sakė moteris susirinkusiems teismo salėje.

Anksčiau per teismo posėdžius moteris šypsodavosi ir neprašė pasigailėjimo, tačiau paskutiniame posėdyje ji nevaldė ašarų ir atsiprašinėjo.

„Norėčiau, kad būtų galima viską sugrąžinti. Žinau, kad mano žodžių nepakaks“, – sakė mokytoja.- Aš nekenčiu to, ką padariau vedama savanaudiškumo“.

Moteris teigė, kad mylėdamasi su mokiniais nemanė, jog tai gali jiems pakenkti – paaugliai tai darė savo noru. Tačiau dabar esą ji supratusi, kaip siaubingai elgėsi.

Moterį ypač smerkė vaikinų tėvai. Jie teigė, kad su mokiniais miegojusi moteris sugriovė paauglių gyvenimus. Su jais 30-metė susitikdavo vakarėliuose, mieste, mylėdavosi savo bute ar net paauglių miegamuosiuose, kai jų tėvų nebūdavo namuose.

„Skaudu,- kalbėjo vieno vaikino motina. – Savo akimis mačiau, kaip prarandu sūnų. Negalėjau padaryti nieko, kad jį pasiekčiau“.

Prokurorai teigė, kad J.Fichter meluodavo paauglių tėvams ir tą patį daryti kurstydavo ir mokinius. Apie slaptus mokytojos susitikimus išsiaiškino vieno paauglio motina, kuri rado slaptus sūnaus susirašinėjimus su mokytoja.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://lrytas.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2018 laikas 09:36 Receptai – Patiekalai Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai
Prakaitavimą skatina liaudies medicinoje, Prakaitavimą skatinantys vaistažolių mišiniai, receptai skatinantis prakaitavimą, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydy...

Skaityti daugiau

23.09.2018 laikas 14:36 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai astmos gydymui

Astma liaudies medicinoje, astma, astmos gydymas, receptai astmai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau