Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Lapkričio » 1

Amerikiečiai tiki, kad kad pasaulį valdo humanoidai-reptilijos

Konspiracijos teorijų pagrindu sudaryta apklausa parodė, kad JAV gyventojai tiki pačiais neįtikimiausiais dalykais.

Kas penktas amerikietis, balsavęs už respublikonus, mano, kad Barackas Obama yra Antikristas, o beveik trečdalis visų amerikiečių įsitikinę, kad pasaulį valdo slapta elitinė organizacija, praneša „Independent“. „37 proc. amerikiečių mano, kad globalus atšilimas – mistifikacija, o 11 proc. įsitikinę, kad JAV valdžia leido įvykti Rugsėjo 11-osios teroro aktams“, – rašoma leidinyje. „Public Policy Polling“ šiuo tyrimu norėjo sužinoti, kaip politiniai įsitikinimai gali veikti žmogaus tikėjimą įvairiomis konspiracijos teorijomis.

Leidinys pateikia kai kurias išvadas: tuo, kad pasaulį valdo „naujosios pasaulinės santvarkos“ nariai, tiki 34 proc. respublikonų, 35 proc. nepriklausomų rinkėjų (tų, kurie neužregistruoti kaip kurios nors partijos rinkėjai) ir tik 15 proc. demokratų rinkėjų.

Tik 27 proc. respublikonų sutinka su įsitikinimu, jog G. W. Busho administracijos teiginiai apie masinio naikinimo ginklus Irake buvo visuomenės akių dūmimas. Tarp demokratų tokios nuomonės laikosi 72 proc. rinkėjų, o bendrai JAV – 44 proc.

Globaliniu atšilimu netiki 23 proc. demokratų ir daugiau nei pusė respublikonų.

Apklausoje buvo tiriamos ir su partijomis nesusijusios konspiracijos teorijos: 51 proc. amerikiečių tiki, kad prezidentas Johnas F. Kennedy buvo nužudytas kažkokio visa apimančio sąmokslo metu, daugiau nei 10 proc. tiki sniego žmogaus egzistavimu, 29 proc. – kad egzistuoja ateiviai.

Laikraštyje taip pat minimos kelios JAV mažiau populiarios, tačiau gana įspūdingos teorijos: 6 proc. rinkėjų mano, kad Osama bin Ladenas vis dar gyvas, 9 proc. – kad vandentiekio fluoravimas yra naudojamas piktiems tikslams, 4 proc. tiki, jog „gyvatžmogiai“ siekia įsitvirtinti valdžioje, kad galėtų valdyti žmoniją.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 21:32 Receptai – Patiekalai Šviežios bulvės kepimo popieriuje. Kažkas naujo tavo virtuvėje!
Skanus šviežių bulvių patiekalas. Jis labai paprastas ir labai skanus. Aš savaite valgau tokias bulves ir dar neatsibodo. Kvapnios bulvės su apskrudusia odele ir minkštu vidumi. Labai skanu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau