Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Lapkričio » 17

Amerikietis nufotografavo paslaptingą vandeniu bėganti ateivį

2014 m. liepos 29 d. Teksasas (Texas), JAV. Amerikietis, iš Marble Falls miesto, nufotografavo ir padarė labai paslaptingą nuotrauką, kurioje buvo matomas, tariamai, ateivis bėgantis vandeniu.

Nepaisant, kad nuotraukos buvo darytos prieš metus, nuotraukų autorius tik dabar nutarė parodyti šias nuotraukas ufologams, kurie užsiima neatpažintais skraidančiais objektais NSO, ateiviais iš kitų planetų.

Autorius pasakoja, kad (kuris nepanoro būti įvardintas) jis tą dieną kartu su draugais slaptai pateko į saugomą privačia teritorija, kurioje tarp apsuptų kalnų ir miškų buvo ne didelis, bet labai vaizdingas

tvenkinys. Amerikietis sužavėtas gamta, padarė kelis kadrus ir su draugais pasišalino iš privačios nuosavybės. Peržiūrėdamas padarytas nuotraukas namie, autorius staiga pamatė vienoje nuotraukoje kažką keisto.

Vyriškis yra tikras, kad jam pavyko nufotografuoti paslaptingą ateivį, kuris bėgo vandeniu, šviesdamas ryškia žalia šviesa. Atidžiai išstudijavęs nuotrauką, liudytojas taip pat pastebėjo uoloje didelę angą, panašų į bunkerio įėjimą.

Amerikietis mano, kad tai slapta karinė bazė, iš kurios ir išbėgo ateivis iš kitos civilizacijos. "Aš žinau, kad tai skamba lyg iš fantastinio filmo, bet aš negaliu kitaip paaiškinti šių nuotraukų. Tada aš buvau su brangiu, nauju fotoaparatu, kuris šiaip negalėjo sukelti juostoje defektų", - sako autorius.

Marble Falls patenka į 86 vietą, iš 100 lankomiausių NSO miestų JAV, pagal sąrašus.  Vien šiais metais, šiame mieste, skirtingu laiku buvo pastebėta saugiau nei 40 "skraidančių lėkščių", ugninių kamuolių ir kitų anomalinių reiškinių. Todėl, galbūt nenuostabu, kad nuotraukos autorius iš karto pagalvojo, kad nufotografavo ateivį, o ne vaiduoklį, nežemišką būtybę iš paralelinio pasaulio ar mistinį padarą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 07:43 Receptai – Patiekalai Keptų daržovių garnyras

Daržoves nuplauname, nusausiname, svogūnus nulupame. Cukiniją ir svogūnus pjaustome maždaug 1 centimetro storio griežinėliais.

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo
Vidurių užkietėjimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo vidurių užkietėjimo, receptai nuo vidurių užkietėjimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau