Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 11

Anginos išgydymas per vieną dieną, be antibiotikų!

Kai kurie metodai gali jums padėti gydyti gerklės uždegimus ir ligas, kovoti su bakterijomis lengviausiais ir greičiausiais būdais!

Anginą sukelia Streptococcus pirolidonil peptidazė bakterijos, jos labai paplitusios vaikų tarpe. Dažniausi simptomai, gerklės skausmas ir uždegimas.

Kaip taisyklė, anginą gydo antibiotikais, bet yra keletas natūralių priemonių, kurios gali padėti jums išgydyti faringitą ir kovoti su bakterijomis visiškai paprastu būdu!

Medus.

Medus turi stiprias anti-bakterinės ir priešuždegimines savybes, kurios veiksmingai gydo uždegimą, skausmą ir infekciją. Jis kovoja su bakterijomis greitai, todėl beveik akimirksniu pajusite palengvėjimą.

Vitaminas C - citrina.

Citrinose yra daug vitamino C, turi anti-bakterinių savybių, kurios gali padėti gydyti infekciją ir nuraminti gerklės skausmą. Jūs galite pasigaminti arbatą su citrinos sultimis ir medumi, tai palengvins skausmą.

Eteriniai aliejai.

Eteriniai aliejai gali padėti anginos atveju. Jūs galite naudoti eterinius aliejus: citrinos, greipfrutų, citrinžolės, čiobrelių, levandos, cinamono.

Receptai:

Įlašinkite 5 lašus, bet kurio iš ankščiau išvardintų eterinių aliejų, į nedidelį kiekį vandens. Supilkite šį mišinį į puodą ir pašildykite jį. Po to, naudokite garus inhaliacijos tikslais apie 10-15 minučių. Kartokite tiek kartų, kiek reikia per dieną.

Obuolių actas.

Obuolių actas yra efektyvi natūrali infekcinių ligų priemonė. Sumaišykite 3 šaukštus obuolių acto su 200 ml šilto vandens. Skalaukite šiuo tirpalo gerklę, greitai pajusite pagerėjimą.

Kajeno pipirai.

Sumaišykite arbatinį šaukštelį Kajeno pipirai ir pusė kokoso ar alyvuogių aliejaus puodelį. Šiuo mišiniu skalaukite gerklės sritį, padės atpalaiduoti įsitempusias raumenis ir pašalinti infekciją.
Taigi dabar, jums nebereikės naudoti antibiotikus norint palengvinti gerklės simptomus!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 20:03 Receptai – Patiekalai Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų!
Pabandykite pasigaminti patys! Naminiai sausainiai ant keptuvės. Skanūs sausainiai, be problemų! Skanaus!

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 19:48 Receptai – Patiekalai Ploni pyragėliai su bulvėmis. Skonio neperduoti žodžiais
Skanūs ir ploni pyragėliai iš bulvių. Pyragėlių receptas. Naujiena, niekada dar nevalgiau tokius bulvių pyragėlius. Būtinai gaminsiuos kitą kartą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau