Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 5

Ar jums tinka maistas: nustatymas su švytuokle

Švytuoklė atsako į visus klausimus, kokius jai užduodate. Tereikia būti susikaupusiam ir tikėti ritualo prasmingumu. Švytuoklės atsakymai ne kas kitą, o energetiniai srautai išreikšti judesiu.

Švytuoklę galite pasidaryti patys: sunkesnį pakubutį (pvz., žiedą) pakabinkite ant 30 cm siūlo. Švytuoklę gali nusipirkti ir ezoterinių prekių parduotuvėje. Tai būna koks nors akmuo pritvirtintas prie grandinėlės. Jei perkate švytuoklę-akmenį, svarbu žinoti, ar akmuo jums tinka, ar rasite su juo bendrą kalbą. Todėl dar parduotuvėje palaikykite jį delne (prisijaukinkite) ir suėmė už laikiklio paklauskite: ,,Ar atsakysi į mano klausimus?“ Jei švytuoklė judės pirmyn-atgal, pusę darbo padarėte – ji jus pripažino. Jei švytuoklė svyruos horizontaliai arba stovės vietoje, jos nepirkite. Pamėginkite išsirinkti kitą švytuoklę.

Kaip prisijaukinti švytuoklę?

Kaip prisijaukinti švytuoklę?

Kai jau turėsite švytuoklę, kurį laiką ją jaukinkitės: dažnai palaikykite ją delne, priglauskite prie trečiosios akies (taško tarp antakių).

Kitas žingsnis susitarti su švytuokle, koks jos judesys reikš atsakymą TAIP, o koks – NE. Tam tikslui atsisėskite prie stalo, ant kurio neturėtų būti mobilaus telefono, kompiuterio, kitų nereikalingų daiktų. Padėkite alkūnę ant stalo (lyg ruoštumėtės su kuo nors lenkti ranką). Suimkite dviem pirštais už švytuoklės siūlo galiuko, kad pati švytuoklė lengvai svirtų žemyn. Susikaupkite (užsimerkę), leiskite nurimti švytuoklei ir tada užduokite klausimą.

Paprastai, atsakymai TAIP būna, kai švytuoklė juda vertikaliai (pirmyn-atgal), o NE, kai juda horizontaliai (į šonus).

Užduokite bet kokį jums rūpimą klausimą, į kurį būtų galima atsakyti TAIP arba NE. Ir kantriai laukite švytuoklės judėjimo. Stenkitės mintimis nedaryti įtakos švytuoklės judėjimui, kitaip gausite klaidingą atsakymą.

Ar jums tinka maistas?

Švytuoklės pagalba galite patikrinti jums tinkamą maistą. Jei ji judės vertikaliai, maistas tinka, jei horizontaliai – ne. Tačiau vieną ir kitą dieną švytuoklė gali rodyti skirtingus maisto tikimo atsakymus, kadangi ir mūsų organizmas skirtingomis dienomis skirtingai reaguoja į aplinką, skirtingai pasisaviną vienokias ar kitokias maisto medžiagas.  

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.07.2019 laikas 22:23 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Lengvas ir skanus kefyrinis tortukas
Kefyrinis tortukas receptas. Paruošimas: Suplakame visus komponentus. Tešla gaunasi kaip tiršta grietinė. Dalijame tešlą į 2 lygias dalis, į vieną beriame 1 arbatinį šaukštelį kakavos. Iškepame 2 papločius, atvėsiname ir perpj...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

25.09.2019 laikas 13:11 Receptai – Patiekalai Trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais
Skanūs su grybais pyragėliai, kurie nustebins, bet kokio skonio mylėtojus. Tai trapios tešlos pyragėliai „Empanada“ su grybais. Kaip pasigaminti žiūrėkite vaizdo įrašą. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau