Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 19

Arbata nuo pilvo skausmo, pilvo pūtimo ar vidurių užkietėjimo

Gerkite šias arbatas ir atsikratykite šių problemų! 7 naudingi receptai!

1. Kmynų, kalendros, pankolių arbata.

Tai puikus prieskonių derinys kuris turi raminančių savybių, labai efektyviai gydo pilvo pūtimą ir uždegimą. Ši arbata padeda atkurti virškinimo funkciją, ypač naudinga po atliktos operacijos.

2. Pankolių, mėtų, imbiero, ramunėlių arbata.

Šis receptas veikia kaip raminanti priemonė nuo virškinimo problemų, apsaugo nuo pilvo pūtimo ir skausmingų skrandžio spazmų. Tai veikia, nes pankoliai stimuliuoja tulžies srautą, mėta atpalaiduoja raumenis, imbieras skatina seilių ir tulžies gamybą, o ramunės pašalina raumenų spazmus.

3. Pipirmėčių, ramunėlių, saldymedžio, apelsinų žievelių arbata.

Naudokite džiovintą arbatą, pasigaminkite didele porcija ir laikykite sandariame stiklainyje, šaldytuve 2-3 dienas. Vartokite tada, kai pajusite skrandžio diskomfortą.

4. Ramunėlių žiedų, imbiero arbata.

Stiprus derinys yra ramunėlių žiedai ir imbieras. Ši arbata suaktyvina virškinimo fermentų gamybą ir padidina maistinių medžiagų absorbciją. Užpilkite ramunėlių žiedus ir šiek tiek imbiero šaknies, palikite bent 10 minučių pieš vartojimą.

5. Pankolių sėklų, imbiero, citrinos verbenos arbata.

Pagerina virškinimą. Gerkite šią arbatą padarytą iš 2 šaukštelių pankolių sėklų, 1 šaukštelio tarkuoto šviežio imbiero ir 1 šaukštelio džiovintų citrinų Verbena ir 500 ml vandens.

6. Kriaušių, obuolių, vynuogių, cinamono arbata.

Kad, pagaminti šią arbatą jums reikės: 2 mažus gabalėlius kriaušes, 2 mažus gabalėlius obuolio, 4-5 vienetų sausų arba šviežių violetinių vynuogių ir 1 šaukštelį cinamono. Užpilkite 250 ml karštu vandeniu. Pektinas esantis obuolyje ir kriaušyje apsaugos nuo viduriavimo ir vidurių užkietėjimo, vynuogių kvercetinas skatina sveiką virškinimą, o cinamonas stimuliuoja medžiagų apykaitą.

7. Vaistinės svilarožės, rožių pumpurų, cinamono arbata.

Tai raminanti ir šildanti arbata. Rekomenduojama gerti kurie nori išvengti pilvo skausmo ir spazmų. Sudėkite: 3 dalis - vaistinės svilarožės, 2 dalis - rožių pumpurų ir 1 dalį - cinamono. Užpilkite šaltu virintu vandeniu arba išvalytu vandeniu ir palikite šaldytuve per naktį. Perkoškite ir kitą dieną mėgaukitės arbatos skoniu po valgio.

Pabrėžiame, kad tai - liaudiški patarimai, neįrodyti mokslinėse laboratorijose. Tik išbandyti protėvių ir perduoti iš lūpų į lūpas ateities kartoms. Mūsų tikslas informuoti. Todėl paliekame jums teisę patiems spręsti, tikėti jais ar ne, o dar geriau pasitarkite su gydytoju, dėl galimo šalutinio poveikio.  

* „Paranormal.lt“ straipsniai skirti tik informaciniams ir švietimo tikslams ir nepakeičia profesionalių medicininių patarimų, diagnostikos ar gydymo. Visais klausimais apie savo sveikatos būklę visada pasitarkite su gydytoju.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 14:33 Receptai – Patiekalai Skanūs avižiniai sausainiai su razinomis

Avižinių sausainių su razinomis ir riešutais receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

14.09.2018 laikas 07:59 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies

Kraujavimas iš nosies liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kraujavimo iš nosies, kraujavimas, nosis, vaistažoles, receptai kraujavimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis ...

Skaityti daugiau

30.04.2020 laikas 08:58 Receptai – Patiekalai Labai Skanus Karamelinis Obuolių Pyragas
Nors šis karamelinis obuolių pyragas ir yra karališkai atrodantis, bet jį tikrai nėra sunku pasigaminti. Karamelinis obuolių pyragas - labai gardus patiekalas, kurį nesunkiai pasigaminsite.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau