Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 17

Aronija «žudanti» vėžines ląsteles, padeda senėjimo procesui

Daugybė tyrimų patvirtino, kad aronijų uogos yra neįtikėtinai naudingos, kurios valo organizmą nuo sunkiųjų metalų, kenksmingų medžiagų, tokiu būdu apsaugo ir nuo vėžio vystymąsi.

Aronijos uogos turi stiprias priešvėžines savybes, kurios "užmuša" piktybinius krūties navikus, kepenų, smegenų, plaučių ir storosios žarnos ląsteles.

Tai puikus antioksidantas, kuris apsaugo nuo laisvųjų radikalų ir pažeidimų. Tokiu būdu, senėjimo procesas sulėtėja ir užkerta kelią lėtinių ligų įvairovei.

Naudingiausia uoga pasaulyje «žudanti» vėžines ląsteles, virusus ir sulėtina senėjimo procesą! Kaip jos man patiko vaikystėje!

Aronija «žudanti» vėžines ląsteles, padeda senėjimo procesui

Aronijos kilusios iš Šiaurės Amerikos, po to ji buvo atvežta į Europą. Šiaurės Amerikoje ji buvo naudojama kaip vaistas ir kaip maistas. Po Černobylio atominės elektrinės sprogimo, šios uogos naudojamos siekiant palengvinti radiacijos poveikį nukentėjusiems, buvo puikūs rezultatai.

Aronija turi taip pat didžiausią antioksidantų kiekį tarp visų uogų ir riešutų.

Juodose aronijose yra daug flavonoidų, antioksidantų, folio rūgšties, mikroelementų ir vitaminų B, C ir E. Ji turtinga antocianinų antioksidantų, kurie stiprina imuninę sistemą, sulėtina senėjimo procesą ir sumažina vėžio riziką.

Dėl didelio kiekio vitaminų C ir E ir antioksidantų, ji turi stiprias anti-bakterines, antivirusines ir priešuždegimines savybes.

Be to, aronija užkerta kelia širdies ligoms, sumažina aukštą kraujospūdį ir cholesterolio kiekį kraujyje, palaiko gero cholesterolio gamybą. Juodoji aronija turi teigiamą poveikį skrandžiui, stimuliuoja skydliaukę ir ypač naudingas hipotirozės atveju.

Taip pat, gerina virškinimą, švelnina skausmą ir mažina žarnyno spazmas, gydo viduriavimą, mažina žarnyno gleivės uždegimą. Padeda tulžies pūslės akmenligės atveju, gydo tulžies pūslės uždegimą ir palaiko kepenų funkciją.

Labai dažnai aronija naudojama įvairiose dietose, nes padeda kontroliuoti svorį. Ji padeda pašalinti sunkiuosius metalus ir radioaktyvias medžiagas iš organizmo.

Tačiau atminkite, kad prieš pradedant gydymą aronija, turėtumėte pasitarti su gydytoju arba vaistininku.

Pakanka kasdien suvalgyti po 50 - 100 g šių vitaminingų uogų.

Aronijos uogų geriau nuolat nevartoti vyresnio amžiaus žmonėms, ligoniams, sergantiems skrandžio ar dvylikapirštės žarnos opalige, gastritu.

Aronija «žudanti» vėžines ląsteles, padeda senėjimo procesui

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
Nano mama vežė Širvintų turgų.Deja,niekas neperka ir nesidomi jomis.
avatar
-1
1
Gal kas žinote kur, kas ir už kiek parduoda aronijos uogas?
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 17:53 Receptai – Patiekalai Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže

Gaminame. Vištienos sparneliai saldžiarūgščiame padaže. Kol vištienos sparneliai keps, dubenyje sumaišome medų, kečupą, sezamo aliejų, actą bei išspaustą česnaką. Šiuo padažu užpilame tik iš orkaitės ištrauktus, dar karštus, sp...

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:09 Receptai – Patiekalai Traškūs šokoladiniai pyragėliai su zefyrais ir riešutų sviestu

Garų vonelėje juodąjį šokoladą ištirpdykite su sviestu. Į tirpinį berkite tirpios kavos miltelius, cukrų ir maišykite, kol masė atvės. Į dubenį su atvėsusiu šokoladu įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kakavos milte...

Skaityti daugiau

22.08.2018 laikas 09:24 Receptai – Patiekalai Vaistažolės nuo vyriškų negalavimų
Vyriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolės nuo vyriškų negalavimų, receptai nuo vyrišku negalavimu, vyriškos ligos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gy...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau