Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2015 » Lapkričio » 11

Ateivių bazę Himalajų Ladako srityje

Indiją sujudino keturi praeitos savaitęs pranešimai, kurie kaip ir patvirtina gandus apie didelę požeminę ateivių bazę Himalajų Ladako srityje. Indijos sostinėje Niu Delyje, aukštesniojo rango Indijos armijos karininkas pasakė nepriklausomai žurnalistei Subha Džainai, kad ateivių tikrai yra Himalajuose.

Bangalore neseniai į pensiją išėjęs Indijos oro pajėgų karininkas savo jauniausiojo sūnaus klasei papasakojo apie požeminę bazę ir sakė, kad ateiviai buvo susitikę su Indijos vyriausybės aukštais pareigūnais. Lehe, Ladako srities mieste, vietos valdžios pareigūnas patvirtino, kad Indijos armija buvo permetusi šarvuotus dalinius į sritį ir ribojo bendravimą su vietos civiliais ir turistais.

Džošimate, kitame Ladako mieste, automobilių remonto dirbtuvių darbininkai tvirtina stebėję keistą laidą jų kinų gamybos mažame juodai-balto vaizdo televizoriuje.

Anot nepriklausomos Niu Delio reporterės Subha Džainos, ji susipažino su aukštu kariuomenės karininku naktiniame klube. Pasak jo, nežemiečiai jau tūkstančius metų lanko Indiją ir likusį pasaulį. Paskutiniais metais buvo aplankyta dauguma supervalstybių. Indija ne išimtis.

Ji sako, kad jie visad palaiko kontaktą per kariškių antžeminę radarų stotį. Naujausias kontaktas įvyko Himalajuose ir Ladake. Jie nori, kad indai sužinotų daugiamatės visatos dėsnius ir tvarką.

Indija planuoja paleisti automatinį zondą į Mėnulį, o vėliau kitą į Marsą. Indijos Kosmoso tyrimų organizacija (SRO) pateikia, ir kas leidžiama, ir kas ne.

Praeitą savaitę neseniai į pensiją išėjusį Indijos oro pajėgų (IAF) komandorą paprašė trumpai pasisakyti jo jauniausio sūnaus klasėje Bangalore. Spėkite, kokią jis pasirinko temą? Taip, teisingai. Tai buvo apie pažangią NSO nusileidimo bazę Ladake. Jis pradėjo pasakymu,  kad vystosi nauja technologija ir erdvėje daromi nauji patobulinimai. Mokiniai pradėjo klausinėti apie tų technologijų įvairius aspektus ir iš kur atsiranda toji technologija. Tada jis pradėjo gyvai pasakoti apie nusileidimo bazę.

Supamą dviejų aukščiausių pasaulyje kalnagūbrių, Himalajų ir Karakoramų, sritį kerta dar du – Ladako ir Lanskaro. Vietiniai gyventojai gyvena aukštumose nuo 2750 m (9000 pėdų) Kargile iki 7672 m (25170 pėdų) Saser Kangri Karakoramuose. Vasarą temperatūra retai pasiekia 27 o C, o žiemą net Lehe ji nukrenta iki –20 o C.

Anot aukštesniojo laipsnio karininko Tsering Spalzang, Lehe, Ladako srityje, vyksta paranormalūs reiškiniai, apie kuriuos žino Indijos armija. Tai zonos, kurias Indijos armija ir oro pajėgos blokuoja saugumo sumetimais. Ladako slėnis Indijos vyriausybės yra gerai saugomas. Tai "ypatinga sritis" ir niekam neleidžiama patekti nei iš Indijos, nei iš Kinijos pusės.

Pagal kai kuriuos šaltinius Niu Delyje, NSO turėjo kontaktų su aukštais Indijos pareigūnais. Vyriausybė iš pradžių susimėtė, nežinoma, kaip reaguoti. Vėliau reikalai ėjo sklandžiai ir atrodo, kad visi supranta, kad nežemiečiai yra draugiški.

"UFO Roundup" korespondentas Indijoje Krišnari Bai Dharapumanda pranešė: "Bandau sužinoti daugiau apie keistą nutikimą, įvykusį Džošimate. Tai miestelis, esantis už 30 km (18 mylių) į pietus nuo Badrinato, piligrimystės vietos, šventos indų rišiams (šventiesiems). Šeimyna tvarkė automobilio variklį nuosavose remonto dirbtuvėlėse. Jie turėjo mažą, baterijomis maitinamą kinų gamybos juodai balto vaizdo televizorių. Signalo priėmimas yra labai prastas tame kalnų rajone. Net su didele antena lieka daug trukdžių. Staiga, iš teliko pasigirdo keistai cypiantis garsas. Kai jie pažvelgė, ekrane pamatė nepaprastai švarų vaizdai – ir dar spalvotą! Ekrane rodė jauną kinietę, vilkinčią baltą

palaidinukę. Ji buvo su ilgais lygiais juodais plaukais, perskirtais per vidurį ir karčiukais priekyje, vos liečiančiais antakius. Jos akys buvo kaip migdolo, o skruostikauliai išsikišę. Ji kažką pasakė keista kalba. Tada padarė pauzę ir prabilo kita kalba. Vėl padarė pauzę ir prabilo dar kita kalba. Tai padarė dar kartą, ir tada dirbtuvėlės darbininkai atpažino ketvirtąją kalbą kaip uighurų.

Tada pasirodė patanas (vyras iš šiaurės Pakistano). Jo veidas buvo apvalainas ir jis buvo su mažais ūsiukais. Apsirengęs buvo labai keistai, tarsi šarvais iš plokštelių, o ant smailo šalmo buvo užsidėjęs pugare (turbaną). Jis irgi prakalbo nežinoma kalba, padarė pauzę ir vėl prabilo urdų kalba, kurią, aišku, dirbtuvėlėje visi suprato.

Jis pasakė, kad jis ir kinietė yra nežemiečių emisarai. Jis pasakė, kad ateiviai nenori padaryti žalos ir imasi saugoti Ladako slėnį. Jis patarė žmonėms gyventi savo gyvenimą ir užtikrino, kad jie neturės problemų dėl NSO. Spalvotas vaizdas išnyko ir ekraną vėl užliejo traškantis mirgėjimas.

Mūsų ufologai tiki, kad moteris savo pranešimą skyrė žmonėms, gyvenantiems į šiaurę nuo Himalajų, Kinijoje, o patanas – kalniečiams Indijoje ir Paskistane. Mes tik girdėjome apie tokį nutikimą ir nežinome, ar dar kas matė tą laidą. Tai labai neaišku. Ar negali būti apgaulė? Jei ateiviai, statantys bazę, norėjo kažką pranešti Ladako žmonėms, kodėl patys nepasirodė telike? Kam jiems naudoti du žmones, kaip savo emisarus?

1954 m. liudijimas Indijoje

1954 m. rugsėjo 15 d. Biharo valstijoje Ijapada Chaterjee dirbo ofise, esančiame už Manbhumo esančio žėručio karjero. Jis išgirdo šaukiant darbininkus ir išbėgęs stebėjo lėkštės formos objektą, nusileidžiantį į 500 pėdų aukštį. NSO pakabojo, tada šovė aukštyn neįtikėtinu greičiu sukeldamas stiprų vėjo gūsį. Tame karjere buvo išgaunamas berilis JAV atominei pramonei.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://nso.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

11.10.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Kiaušiniais ir sūriu įdarytos orkaitėje keptos bulvės (video)

Bulves nuplaukite, subadykite šakute ir dėkite į 200°C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 – 40 minučių. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Bulves dėkite atgal į orkaitę ir kepkite da...

Skaityti daugiau

18.09.2018 laikas 07:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus
Hemorojus liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo hemorojaus, hemorojus, hemorojo gydymas, hemorojo receptai, hemorojaus vaistažolės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažo...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau