Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 14

Ausų gydymas natūraliais būdais

Antrasis būdas patikrintas!

Jei jūs kada nors patyrėte skausmą ausyse, tuomet turėtumėte žinoti, kad tai yra labai skausminga.
Manoma, kad ausies skausmas yra bakterinės infekcijos ausyje rezultatas, bet jos pagrindinė atsiradimo priežastis yra susergant alergija, gripu arba peršalimu.

Šios sąlygos dažnai sukelia patinimus ausų, nosies, gerklės. Nepaisant to, kad skausmas dažnai dingsta be ausų gydymo, siūlomi keli neįtikėtinai veiksmingi būdai, kaip sumažinti skausmą ir su juo susijusius simptomus:

Česnakas.

Česnakas puiki priemonė, dėl savo stiprių antimikrobinių, antivirusinių ir anti-bakterinių savybių. Jūs galite įlašinti į ausį keletą lašų česnako aliejaus arba įdėti česnako skiltelę į pažeistą ausį.
Norint paruošti aliejų, turite smulkiai supjaustytas česnako skiltelės sumaišyti su nedideliu kiekiu alyvuogių aliejumi ir palaikyti 20 minučių, tada perkošti. Leiskite aliejui atvėsti, kelis lašus įlašinkite į skausmingą ausį.

Ausų gydymas natūraliais būdais

Kokosų aliejus.

Nedideliame puode pakaitinkite 1/8 puodelio kokoso aliejaus ir 2 skilteles česnako, palikite 5 minutes ant mažos ugnies, po to perkoškite. Toliau, tiesiog įlašinkite kelis lašus į ausį ir 5 minutes pagulėkite, pakartokite procedūrą du kartus per dieną, kol simptomai išnyks.

Medus.

Švedijos mokslininkai nustatė, kad medus teikia dar geresnį poveikį nei antibiotikai kovojant su bakterijomis, kurios yra dažna ausų infekcijos problema. Jūs turite įlašinti kelis lašus medaus į skausmingą ausį, kad palengvintu skausmą.

Alyvuogių aliejus.

Šis metodas yra saugus vaikams ir suaugusiems, viską, ką turite padaryti, tai įlašinti keletą lašų šilto alyvuogių aliejų į ausį, kad nuramintu skausmą.

Imbieras.

Vartojimas imbiero arbatos gydo ausų infekcija, taip pat galite paruošti imbiero sultis, tiesiog sutrinkite jį ir išspauskite sultis. Tada jums reikia pašildyti sultis ir įlašinti 4 lašus į ausį.

Obuolių actas.

Jūs turite pašildyti obuolių actą ir įlašinti kelis lašus į ausį, uždengti servetėle ir pagulėti, kad actas patektu į skausmingą ausies sritį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://thehealthguide.org/2016/08/25/if-you-put-a-clove-of-garlic-in-your-ear-this-is-what-is-going-to-happen/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.06.2019 laikas 19:31 Receptai – Patiekalai Vaflių receptas

Labai senas, bet geras.. niekada nenusibodęs, skanių vaflių receptas.

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Naminis kondensuotas pienas per 15 minučių

Ar vis dar perkate kondensuotą pieną parduotuvėse? Sužinojęs apie šį receptą nustojau tai daryti. Gaunasi labai skanus, o ruošiau tik 15 minučių. Be to, jis labai panašus į sovietinį sutirštintą pieną, kurio, deja, tokio parduo...

Skaityti daugiau

28.08.2018 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai esant radikulito skausmams gydymui

Radikulitas liaudies medicinoje, Radikulitas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo radikulito, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau