Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2015 » Gruodžio » 4

Breiviko kova ir pranašystės dėl Europos islamizacijos

Pirma reikia suvokti ir suprasti kas yra iš tiesu Breivikas? Kokios jo pažiūros ir kodėl jis įvykdė ir ritualinę žmogžudystę. Kodėl ir kas kursto pasaulio revoliucijas įvairiuose pasaulio šalyse ir ką veikia Breivikas Šventojo Olafo masonų ložėje?

Žydrų akių blondinas, vikingų palikuonis Andersas Behringas Breivikas sukrėtė ir taip išmirštančią baltąją Europą ir .... Norvegiją. Bendras aukų skaičius – 93. Gal būt neatsitiktinai numerologijoje ši skaičių kombinacija reiškia 12 (9+3=12), lyg kažkas norėtų pabrėžti 2012 metų svarbą. Jis gimė 1979 vasario 13 d. Pitagoro kvadratas rodo 11 22 333 5 7 99. Sakyčiau nebloga kombinacija, vidutinis statistinis variantas, išskyrus keturis trejetus.
Tai polinkis į žinias, pedantiškumas, šykštumas, o taip pat kompromisų nematymas, ypatingai kovojant už savo tiesas.

Astrologinis portretas, apart tipiškų vandenio bruožų, nenumato jokių ypatingų psichinių ar fizinių anomalijų, išskyrus vieną keistą dalyką – ypatingą ryšį su protėviais. Toliau nesigilinsiu į tragedijos detales, tai ne mano darbas, tiesiog noriu atkreipti dėmesį į tam tikras „okultines“ smulkmenas.

Kodėl pirmiausia atėjo į galvą mintis apie ritualinę žmogžudystę ir šios dramos „okultinę“ prasmę? Jei Breivikas nebūtų susijęs su uždaromis, slaptomis organizacijomis, jeigu nebūtų pikantiškų detalių, susijusių su frankomasonais, tamplieriais ir Maltos kryžiais, šitą istoriją būčiau praleidęs pro ausis. Juk pasaulyje ir taip užtenka ligotų žmonių. Bet kuo toliau, tuo įdomiau ir į rimtą dvasios negalią visai nepanašu. Juo labiau, kad beveik visi suokalbių tyrinėtojai nesusilaikė nepakomentavę konspirologinės šios tragedijos pusės...

Teisėsaugai tokios mintys nekyla, nes policininkai, prokurorai ir teisėjai mažai nutuokia apie okultizmą (nebent jie yra ložių nariai) ir tamsias ritualines apeigas. Psichiatrai irgi ne viska žino. Visi puikiai žinome, kad laisvieji mūrininkai – slapta ir uždara struktūra. Nors ordinai gyvuoja daugiau kaip tris šimtus metų (iš tikrųjų kelis tūkstančius), visuomenė apie šitą slaptą padermę beveik nieko nežino. Plačiau apie istorijos detales ir simbolizmą jums gali papasakoti, pavyzdžiui, Maxwell Jordan, įveskite jo pavardę į YouTube ir rasite bent 10 valandos trukmės paskaitų.

Pagal visus požymius masonų ordinai atitinka agresyvios religinės sektos sąvoką. Masonų pranašai, tokie kaip Albert Pike, Alister Crowly, Alisa Beili ir kiti nedviprasmiškai akcentavo, jog jų dievas – Liuciferis ir jie, kaip laisvieji mūrininkai stato naują tvarką bei laukia savojo mesijo, naujame „eone“ (amžiuje). Konspirologai jau daug dešimtmečių zyzia ausis, jog tas naujas amžius ir yra liūdnai pagarsėjusi iliuminatų nauja pasaulio tvarka su griežta diktatūra, kontrole, vieningais pinigais ir mikročipais.

Džordžijos valstijos (JAV) masonai, kurie pastatė šį paminklą, primenantį Stounheidžą ir jame užrašė 10 punktų, turėtų paspausti Breivikui ranką taip kaip pridera: su baltom pirštinėm ir pusiau sulenktais pirštais, nes pastarasis padarė tai, kas parašyta: „sumažinti planetos gyventojų skaičių iki pusės milijardo“. O jam pavyko beveik 100. Bravo, nors tiek. O juk planavo daugiau.

Breivikas buvo aukšto lygio Šventojo Olafo masonų ložės narys. Šventasis Olafas skandinavams yra labai svarbus, kaip pas mus šv. Kazimieras, nes vikingų tarpe skleidė krikščionybę.

Žiniasklaidoje pasirodė Breiviko nuotrauka, kurioje jis įsiamžino su masoniška 3-čiojo laipsnio atributika. O tai reiškia, kad jis pašvęstas ir turėjo meistro laipsnį.
 

Tuo metu, kai Breivikas įvykdė ritualinę žmogžudystę (apie tai vėliau), jis turėjo 7-ąjį įšventinimo laipsnį, kuris reiškė „Rytų riteris“. O tai labai aukštas laipsnis.
Tam, kad nebūtų painiavos, reikėtų patikslinti, kad Norvegijos (kaip ir kitų Skandinavijos šalių) masonai veikia pagal „Švediškąjį statutą“, kuris šiek tiek skiriasi nuo „Škotiškojo“. Pagal Škotijos laisvųjų mūrininkų statutą, mes įpratę skaičiuoti laipsnius iki 33, o po to Grand Master.

Tuo tarpu Skandinavijoje jų yra tik 11. Todėl „Rytų riteris“, t.y. 7-asis laipsnis, atitinka maždaug pagal „Škotų apeigas“ 22-24 laipsnį. Tai pakankamai aukštas laipsnis, iki kurio gali nueiti ne kiekvienas. „Rytų riteris“ pagal „Švedų apeigas“ įeina į „Auščiausiąjį kapitulą“, kurį tiesiogiai valdo ordino „Išminčių taryba“.

Oslo masonų ložė

Pasiekus tokį aukštą laipsnį, žmogus laisvuoju mūrininku lieka visą gyvenimą. Statutas neleidžia jo išbraukti ar išmesti, kaip iš kokios partijos, nes jis yra pašvęstas per tam tikras apeigas. Jo tikėjimas ir pasišventimas patikrintas labai keistais, griežtais ir tuo pačiu žmogaus psichikai pavojingais ritualais. Norvegijos blogerių pranešimuose minima, jog skandinavų ložės priklauso tarptautiniam frankomasonų tinklui, o tai daug paaiškina, kokius ritualus galėjo pereiti Breivikas.

Čia oficiali pasakaitė apie Norvegijos masonus tik po incidento atsiradusi Wikipedijoje. Tipiški viešųjų ryšių žingsniai, siekiant išsiplauti mundurą. O kaip gi kitaip?

Man buvo labai juokinga skaityti, kad Breiviką Norvegijos masonai pašalino iš ložės. Tokių dalykų nebūna. Čia kaip ir į KGB – įstojai visam gyvenimui ir kelio atgal nėra. Priesaika duodama visam gyvenimui. Jos neįmanoma sulaužyti. Masonų apeigos slaptos ir visuomenei nesuprantamos ir jeigu, tarkim, ložės narys pašalinamas, tai kur garantija, kad jis nepradės pliurpti tai ką matė ar girdėjo per apeigas. Jis gali būti sumažintas laipteliu, laikomas „už pavadėlio“, bet tik ne išmestas į gatvę.
Konspirologų teigimu, svarbiau ne tai, kad jis priklausė ložei, bet bet kokias pareigas ir užduotis vykdė tame ordine. Norvegijos masonų ložė, pasak žiniasklaidos, nuo komentarų susilaikė.

Įvedus į google paiešką „Breivik Ordo Templi“, galima rasti dešimtis nuorodų į tai, kad jis priklauso Rytų tamplierių ordinui OTO, kurį įsteigė liūdnai pagarsėjęs satanistas Alisteris Crowley. Ši agresyvi organizacija nevaržomai veikia visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje.
Pagrindiniame OTO simbolyje mes matome egiptietišką Horo akį su iš jos išeinančiais spinduliais. Musulmonai tai vadina vienaakiu dievu Dajjal, kurį žydai atves į valdžią laikų pabaigoje. Toliau mes matome puolantį į žemę balandį (Columbus), kuris simbolizuoja puolusį angelą Liuciferį. O žemiau – Gralio taurė ir Maltos kryžius, apie kurį kalbėsime vėliau.

Pats A. Crowley yra pasakęs, kad jų dievas yra kitoks, negu pas krikščionis, o Rytų tamplieriai yra ištikimi savo dievui. Nesudėtinga atspėt kokiam.
Štai į tokius tinklapius turėtų būti nukreiptos teisėsaugos organų akys:
http://www.lithuanian.net/OTO/

Objektyvumo vardan reikėtų pacituoti tai, kas buvo parašyta Norvegijos ordino svetainėje. Ložės atstovo Ivaro Skaro vardu ir pavarde pasirašytame „laiške“ pabrėžiama, kad teisiamojo (Breiviko) veiksmai prieštarauja ordino vertybėms“, o jos, remiantis naujausiu įrašu Wikipedijoje, neva yra krikščioniškos.
Nieko sau? Pasirodo krikščioniškos vertybės ir masoniškas slaptumas yra suderinami dalykai, o masonai ir teororizmas - nesuderinami? Nuo kada? Visi didžiausi pastarųjų šimtmečių karų ir revoliucijų iniciatoriai buvo masonai ir jie vedė milijonus žmonių į mirtį dėl absoliučiai beprasmių dalykų. Pasauliniai karai ir revoliucijos: argi tai ne terorizmas, argi tai ne ritualinės žmogžudystės?
Jūs nei vienoje ložėje nerasit Kristaus atvaizdo, nei nukryžiuoto, nei stačio, nei gulinčio, tai apie kokias krikščioniškas vertybes jie kalba? Jei pasakytų, kad jų vertybės babiloniškos ir/ar egiptietiškos, tai suprasčiau, kad sako tiesą. Jūs ložėse galite rasti kabalos, induizmo, egiptietiškus, babilonietiškus, pagoniškus simbolius, bet tik ne krikščioniškus. O kaip tada su Albert Pike žodžiais, jog masonų dievas yra Liuciferis? Nežinau, ar gali kam nors šitas puolusio angelo vardas vis dar kelti teigiamas emocijas?

Nematomas šėtono kultas

Slaptumas yra baimės, kontrolės ir niekšybės sinonimas. Didžioji dauguma valdovų ir opozicionierių priklauso toms pačioms ložėms, kurių nariai ritualų metu gauna tikslius nurodymus ką toliau daryti. Gal būt į akis niekas jiems nepasakys: daryk tą ar aną, žmogus tiesiog iš vidaus jaučiasi „vedamas“,

nors psichiškai gali atrodyti sveikas ir elgtis adekvačiai.

Masoniški ritualai, kuriuose pilna spiritizmo ir okultizmo elementų, skirti ryšiams su dvasių pasauliu užmegzti. Kartais būna dar blogiau – geriamas kraujas, vykdomos atviros incubo-sekso orgijos, kurių metu lytiškai (!) santykiaujama su anapusinėmis demonų pasaulio būtybėmis arba liepiama masturbuotis savo draugams pasakojant asmenines sekso istorijas. Būtent taip vyksta ritualai liūdnai pagarsėjusioje ložėje „Kaukolė ir kaulai“ (Skull & Bones).

Šitame slaptame „klube“ krikštą praėjo daugybė JAV lyderių, tokių kaip tėvas ir sūnus Bush'ai.
Apie tai sukurta nesuskaičiuojama gausybė filmų. www.youtube.com.
Daugelio ritualų prasmė labai paprasta: „įeik į mane ir vesk mane“. Kitaip tariant, įsileidžiama dvasia (demonas), kuris „apsėda“, „veda“, „duoda jėgą“.

Įdomu, kodėl niekas nenagrinėja Breiviko, kaip demonų apsėstojo? Pagal nusikaltimo braižą, tikrai matoma, jog jis buvo „vedamas“. Nesvarbu, kad jis negirdėjo jokių „balsų“, nesvarbu, kad jis nevartojo narkotikų (o kas čia žino?). Kartais žmogus būna „vedamas“ taip, lyg pasikliautų savo paties mintimis. Tačiau iš tikrųjų jos nėra jo paties mintys, o svetimos. Atskirti tokius dalykus labai sunku. Bet įmanoma.

Breivikas = MK Ultra?

Internete tokių pamąstymų dešimtys. Ir visi jie ganėtinai logiški. Juo labiau, kad jis buvo pas psichiatrus įskaitoje.

Nenustebsiu, jeigu paaiškės, jog Breivikas praėjo „mokymus“ arba „tyrimus“ kokioje nors slaptoje bazėje ir yra MK Ultra, kad jis buvo ruošiamas kaip samdomas žudikas (savižudis), kad su juo buvo atliekami kokie nors nuotoliniai Mind Control sistemų bandymai. O gal būt įvyko sistemos klaida ir klientas „nušoko nuo pavadėlio“, o tapęs nevaldomu pridarė eibių? Kas žino, ar jam buvo pumpuojami kokie nors psichotropiniai vaistai? Jeigu tai buvo slaptų tarnybų projektas ar klaida, mes to niekad nesužinosime.

Tam tikros destruktyvios okultinės praktikos naudojamos ne tik ložėse, bet ir Mind Control projektuose. Būtent okultizmą ir psichotroniką aš išskirčiau kaip prioritetines versijas ir pateikčiau kaltinimą masonų ložėms bei slaptoms tarnyboms, kurios savo veikloje nevengia analogiškų praktikų.

Dabar jau užtektinai yra technologijų (medikamentinių, elektroninių ir t.t.), kurių pagalba galima žmogui „implantuoti“ idėjas, kurios jam pasirodys kaip savos. Liaudyje sakoma, kad toks žmogus tampa „apsėstas idėjos“.

Profesorius Ronas Pattonas (Ron Patton), aprašęs literatūroje tokius slaptus JAV eksperimentus, kaip MK -ULTRA, Monarch, Montouk ir kt., įsitikinęs, kad šiandien mąstymas modifikuotas daugiau kaip 10 milijonų žmonių vien tik JAV. Visame pasaulyje įvairiais būdais paveiktų žmonių skaičius gali siekti iki milijardo. Taigi, konspirologai samprotauja, kad kas 7 žmogus gatvėje (ypatingai vakarų pasaulyje) gali būti paveiktas narkotikų, alkoholio, radiacijos, elektromagnetinių, elektrinių iškrovų arba dalyvavę neviešuose Mind Control projektuose.

Ronas Pattonas rašo, kad tokiems projektams slapti kariniai institutai pasirenka vaikus iš probleminių šeimų, kurie jau yra likimo traumuoti. Kiek supratau iš žiniasklaidos, Breiviko vaikystė nebuvo rožėmis klota ir jis galėjo būti traumuotas, buvo įtrauktas į psichiatrų įskaitą, vadinasi tinkantis slaptiems eksperimentams.

Na gerai, jeigu žmogus buvo paveiktas psichotronikos, chemikalų, ar okultinių praktikų, o gal būt apsėstas jį „vedančio“ demono, tai kokia tikroji tokių skerdynių prasmė? Koks buvo tikrasis tikslas?
Į šį klausima turiu du atsakymus.

Breivikas ir demonai

Pirmas atsakymas yra paranormalus, nes kiekvienos ritualinės žmogžudystės tikslas – paaukojimas ir energija. Ritualinių žmogžudysčių metu nužudytieji yra paaukojami dievams. Dievai, pagal kai kurių masoniškų ir paramasoniškų organizacijų sampratą – tai tie, kurie mus sukūrė ir realiai valdo Žęmę. Jie gali už tam tikrą "mokestį" duoti jėgą (pvz., Šumerų anunakiai). Aukos turėtų būti nekaltos. Vaikai tam labiausiai tinka. Tai savotiškas mokestis dvasių pasauliui už realią pagalbą. Aukos, kaip kareiviai miršta kankinio mirtimi ir jų sielos keliauja tiesiai į dangų. Jie iš anksto pasirinko tokį likimą, nes dar prieš gimstant žinojo, kad taip bus. Juk karas yra taip pat ritualinė žmogžudystė, kaip ir bet koks teroristinis aktas.

Čia yra svarbesnė ne mirusiųjų, o gyvųjų reakcija į tai kas vyksta. Nusikaltėlis gali net nesuvokti ką jis daro. Ekstrasensai, kurie „mato“ daigiau sako, jog Breiviko astralinis laukas tamsus kaip anglis, bet jo mentalinis kūnas bei organizmo biologinės funkcijos veikia puikiai, nes yra stipriai maitinamos iš agregoro (!). Jis yra pajungtas į agregorą ir su kuo keičiasi energija-informacija. Olimpinė ramybė veide taip pat sako, kad demoniškas agregoras duoda jėgą.

Ir pamatysite, jis greitai bus paleistas į laisvę, o visuomenė apie tai nieko nesužinos, nes kalėjime bus imituota savižudybė. Jis bus viešai palaidotas, o iš tikrųjų paslėptas kur nors karinėje bazėje. Taip pat tikėtina, kad atlikus plastinę operaciją, pakeitus dokumentus jis ir toliau galės laisvai gyventi kokiame nors fiordo užkampyje. Pagyvensim pamatysim.

Tiesa sakant aš nebandžiau skenuoti jo biolauko, nes paprasčiausiai nesinori be reikalo rizikuoti, tačiau keli regėtojai, su kuriais teko bendrauti, nurodo visišką priklausomybę nuo negatyvaus lauko, t.y. agregoro. Jeigu yra agregoras, vadinasi jis veikė ne vienas, yra daugiau žmonių, kurie žinojo ar net koordinavo veiksmus.

Agregoro, kuris „vedė“ Breiviką link ritualinio nusikaltimo, tikslas galėjo būti energija, kurią išspinduliavo daugelis žmonių, išsigandę to kas įvyko. Kažkokia struktūra mainais už šią „auką“ gavo Jėgą. Ir tas kažkas netrukus gali būti panaudotas dar didesnei niekšybei.

Naujo mesijo belaukiant: terorizmas žmogiškuoju veidu.

Antrą atsakymą padiktavo Alex Jones.

Jis savo portale www.infowars.com įvykių Norvegijoje išvakarėse pareiškė, kad, remiantis insaiderių pranešimais, keičiasi „terorizmo strategija“.

Po to, kai kai JAV elitinės pajėgos princo Wiliamo vestuvių proga jauniesiems padovanojo nekenčiamiausio teroristo, 9/11 "kaltininko" Bin Ladeno galvą (tiesa, galva buvo palaidota jūroje), islamiškojo terorizmo grėsmė sumažėjo. Kelis mėnesius kažko lyg ir trūko. Šiaurės Afrikoje sukelti karo nepavyko. Bet atsirado nauja – baltojo terorizmo grėsmė, kuri yra kur kas pavojingesnė (apie tai šiek tiek vėliau).

Manifestas ir Maltos kryžius

Tiesa, dar viena pikantiška detalė. Breiviko manifestas (į turinio analizę kol kas nesivelsim) buvo pagražintas maltos kryžiumi. Tamlietių, Maltos, arba Saulės kryžių Gorfrua Bulioniečio vadovaujami „bažnyčios sargybiniai“ (9 vyrai: kūdi kaip kaulas ir geležimis pasikaustę vienuoliai, kažkaip sugebėję

40 laipsnių karštyje nugalėti saracėnų ordas) atsivežė iš Artimųjų Rytų. Beje, 9 reiktų dauginti iš dviejų, nes raiteliai ant arklio – du. Tik antrasis toli gražiu ne Kristus.

Maltos kryžius tikrai nesimbolizuoja nei Kristaus, nei krikščionybės. Tai pagoniškas, okultinis simbolis „kryžius kryžiuje", reiškiantis Saulę. Tai pagoniškas saulės kulto ženklas, atėjęs iš senovės Babilono ir Egipto.

Oficiali pasaka skelbia, kad aštuonkampis kryžius yra Maltos ordino (1530–1798 m.) simbolis, pasirinktas grynai atsitiktinai. Istorikai sako, kad šį ženklą į Maltą atsinešė nuo Pilypo Gražiojo besislapstę tamplierių likučiai.

Kažkada teko skaityti, apie bandymus su vaikais. Jiems liepdavo paišyti įvairius simbolius iš knygų. O specialistai stebėdavo vaikų reakciją. Paaugliai iš "besivystančių" šalių nebuvo matę filmų apie Antrą pasaulinį karą. Tyrinėtojai pastebėjo, jog piešiant Maltos kryžių, įvairias jo atmainas, vaikai keistai persimainydavo. Jie tapdavo agresyviai-pozityvūs, lyg pasikrautų energijos.

Kryžius kryžiuje, arba Maltos Kryžius simbolizuoja Saulę ir siejamas su pagoniškais Saulės kultais. Saulės dievai: Tamusas, (Babilonija-Chaldėja), Horas (Egiptas), Dionosas (Graikija), Mitra (Persija), Baalas (Aramėjai) reiškia atgimimą arba prisikėlimą, nes Saulė pateka kiekvieną rytą ir ji nukeliauja savo ciklą kiekvienais metais, numirdama ir prisikeldama, tokiu būdu pabrėždama ciklų nenutrūkstamumą ir amžinybę, šviesos pergalę prieš tamsą. Šumerai Saulės ženklą - kryžių tapatino su Nibiru ir dievu Anu, t.y. anunakiais.

Krikščionybė Saulės-Mėnulio (ir kitokių gamtos ciklų) kultus smerkia ir sieja juos su baal'išku satanizmu bei nusilenkimu kūniškam-materialiam Visatos aspektui. Liuciferis, puolęs angelas taip pat siejamas su Saule, Aušra ir Rytine Žvaigžde – Venera. Toks smerkimas pagrįstas Biblija. Pagoniško Saulės kulto elementus į krikščionišką simboliką ir architektūrą įnešė tamplieriai, o vėliau - laisvieji mūrininkai. Nors ikonose už Kristaus galvos galime dažnai pamatyti vadinamąjį Maltos kryžių arba „saulutę“ (taip pabrėžiamas Jo tapatumas su Saulės kulto dievais), tačiau su tikruoju Kristaus mokymu šie simboliai neturi nieko bendro. Tiesiog senosios tautos krikšto metu Kristų suprato kaip senųjų Saulės dievų naują vardą ir užlipdė jam tuos pačius simbolius. Iš esmės pati krikščionybės esmė nėra tapati egiptietiškam Horo ar babilonietiškam Tamuso supratimui, nors legendos panašios ir buvo kopijuojamos pakankamai primityviai. Senovės gnostikai taip pat bandė rišti senąjį egiptietišką-babilonietišką-graikišką ezoterinį Saulės kultą su Kristaus ir Apaštalų mokymais. OTO (Rytų tamplierių) sektos ritualuose iki šiol praktikuojamos „gnostinės mišios“, po kuriomis greičiausiai maskuojamas nusilenkimas seniesiems Šumerijos, Babilono, Egipto Saulės dievams.
Viskas per daug sudėtinga, kad galima būtų trumpai parašyti.

Nauja, BALTA terorizmo mada, „antrosios bangos“ išvakarėse

Naujosios pasaulio tvarkos ereliams ieškoti piktų islamistų jau neapsimoka. Praktiškai šita korta laikinai nurašyta. Tol, kol įsibėgės naujas įbauginimo projektas, pavyzdžiui antroji krizės banga (kurią labai intensyviai pastaruoju metu propaguoja įvairios para-bankinės struktūros) arba ateis „reali grėsmė iš kosmoso“, reikia naujo instrumento baimės temperatūrai palaikyti ir „Didžiojo brolio“ politikai stumti.
"Didysis blolis" - metafora iš Orvelo romano "1984", simbolizuojanti totalinį sekimą ir kontrolę.
Antras dalykas, po šio incidento specialiųjų tarnybų ir teisėsaugos dėmesys nukrypo į vadinamąsias dešiniosios pakraipos patriotines organizacijas. Būtent iš jų bus lipdomas naujas terorizmo baubas „baltu veidu“. Tai daug patogesnis ginklas, negu tamsaus gymio islamistai, kuriuos identifikuoti gatvėje nėra sunku. Tuo tarpu baltąjį blondiną įtarti terorizmu yra kur kas sudėtingiau. Todėl planuojant terorizmą „baltu veidu“, netikėtumo efektas – žymiai didesnis.

Gal būt siekiama ir dar vieno tikslo: sumušti kaktomis baltuosius ir spalvotuosius teroristus, krikščionis ir musulmonus, kad jie pradėtų vieni kitus sprogdinti pagrindinėse Europos sostinėse. Tuomet įvesti griežtesnę policine tvarką, pasiklausyti telefoninių pokalbių ar kitaip siaurinti žmonių pilietines /asmenines teises bus dar paprasčiau. Žmonės patys paprašys „griežtesnių sankcijų“ ir bus žengtas dar vienas nemažas žingsnis įgyvendinant NWO „Didžiojo brolio“ tipo projektus, tokius kaip totalinis sekimas , kibernetinės erdvės kontrolė ir pan.

O štai ir tokių nuogąstavimų patvirtinimas. Interneto platybėse klajoja rusų nacionalistų tekstas, kuriame rašoma: „Rusų nacionalizmas yra toks pat, kaip ir norvegiškas, vokiškas, daniškas, angliškas, australiškas, amerikietiškas .... turi tapti pagrindiniu antiemigrantišku, antiislamišku „Baltuoju Pasipriešinimu“ Jis turi būti nukreiptas pirmiausia prieš „baltųjų“ valstybių vyriausybes, kurios vykdo multikuktūrine politiką ir sienų atidarymą“.

Taigi mes matom, kad naujas projektas jau veikia ir nauja korta mesta ant stalo. Baskų separatistai ir ETA yra kūdikiai, palyginus su šių berniukų ketinimais. Bet tik nepulkime jų iš karto smerkti. Tai tik naujas projektas, o jie visi – akli vykdytojai, pripumpuoti vaistų, narkotikų ir psichotronikos, pamaitinti fix idėja apie „baltosios rasės“ išmirimą. Idėja gal ir nebloga, bet panaudota visiškai blogiems tikslams. Aš beveik įsitikinęs, kad vyriausybių atsakas (jeigu šį projektą pavyks išvystyti iki tam tikros kondicijos), bus standartinis ir prognozuojamas – dar didesnė kontrolė ir dar didesnis „Didysis Brolis“. Jei dabar kai kuriose išsivysčiusiose vakarų valstybėse „vardan saugumo“ tikrinami dažniausiai tamsaus gymio asmenys, tai dabar į kontroliuojamų asmenų sąrašus pateks vis daugiau ir daugiau visų spalvų atstovų. Jeigu dabar mikrochipai implantuojami šunimis, katėms, benamiams ir emigrantams, tai kur garantija, kad po kokio nors Breiviko draugo išpuolio (kur nors Londono centre), implantai bus pasiūlyti ir visiems kitiems ....

Breiviko kovos pradžia prieš įslamą

Breivikas stebėjo, kas dedasi pasaulyje: Persijos įlankoje vykusį karą, o paskutiniu lašu, perpildžiusi jo kantrybės taurę, tapo NATO pajėgų vykdytas Serbijos bombardavimas 1999-aisiais, nes jis prijautė serbams, siekusiems susidoroti su etniniais albanais musulmonais Kosove. A. Breiviko neapykantos musulmonams priežastis. Kaip pasakoja norvegų teroristas, prieš daug metų jis dalyvavo hip hopo subkultūros veikloje. Joje jis susipažino su vienu musulmonu, kuris tapo jo geriausiu draugu. Tačiau vėliau, kaip pasakoja A. Breivikas, jam teko patirti daugybę smurto iš jo aplinkoje atsiradusių musulmonų. Musulmonai jį ir jo draugus puldinėjo.

Kaip teigia A. Breivikas, musulmonai apsilankydavo jo rajone, kur puldinėjo žmonės, prievartavo moteris, tačiau likdavo nenubausti. Pasak jo, tuos, kurie bandydavo pasipriešinti, imdavo vadinti rasistais. Pačiam A. Breivikui vieno iš susidūrimų su musulmonų gaujomis metu buvo sulaužyta nosis. Tardymo metu bandoma išsiaiškinti, ar A. Breivikas galėjo suradikalėti tik dėl panašios patirties.

Pasak A. Breiviko, jo poelgiai buvo paremti gėriu, o ne blogiu. „Jei mes pakeistume imigracijos politiką, galėtų būti išsaugotos mūsų vertybės, ir multikultūralizmo eksperimentas būtų sustabdytas. Tai išsaugotų daug gyvybių“, – teigė jis. „Aš nebijau visą savo gyvenimą praleisti kalėjime. Aš gimiau kalėjime, kuriame negaliu išsakyti savo pažiūrų“, – pridūrė jis.

Po metų A. Behringas Breivikas teigia suvokęs, kad to, ką jis vadina „Europos islamizacija“, taikiomis priemonėmis sustabdyti nebeįmanoma.

A. B. Breivikas prisipažino liepos mėnesį Osle susprogdinęs bombą ir šaudęs į jaunimą darbo partijos stovykloje Utojos saloje, bet neprisiima baudžiamosios atsakomybės. Pasak jo, išpuoliai buvo būtini, norint apsaugoti Norvegiją nuo multikultūros ir Islamo.

A. Breivikas pereina prie pasakojimų apie musulmonų nusikaltimus prieš Europą ir Norvegiją: „Musulmonai net nenori integruotis. Tai yra mitas. Jie nori autonomijos, savo šariato ir niekina mūsų vertybes.“

Nuo 2009-ųjų rugsėjo iki praėjusių metų spalio A. Behringas Breivikas parašė daugiau nei 70 žinučių Norvegijos tinklalapyje Dokument.no, kuriame išsakomas kritiškas požiūris į islamą ir imigraciją. Viename komentarų būsimas žudikas pasisako už idėją įkurti ultrakonservatyvų Europos arbatėlės judėjimą. Šiuo metu mes galime savo akimis stebėti, kas dedasi Europos valstybėse. Ir kas

keisčiausia, kad visas pasaulis vienokiu ar kitokiu butu kovoją prieš islamo valstybę (IS). Kitas klausymas , kas už to slypį? Gal tai buvo surežisuotą, sumažinti pasaulyje gyventojų skaičių. Turbūt, pastebėjote, kad paskutinius metus pasaulyje buvo viskas gražu, žmonės pamiršo, kas yra karas ir skausmas. Ir vėl viskas prasideda, konfliktai, karai, ekonomika ir pinigai. Kažkam, karas yra naudingas, matyt žmonės ne taip greitai miršta skiepais, GMO, vėžio susirgimais ir t.t. Breiviko kova prieš islamą manau buvo jau tuometinis ženklas, kad reikia saugotis. Kadangi, jis buvo ložės narys, galime spręsti, kad tai tuo metu ir dabar yra surežisuotą. Apie tai minėjome ankščiau - Slaptas planetos gyventojų skaičiaus reguliavimas.

Breiviko manifeste surašyti įvykiai, sustiprinę jo panieką musulmonams ir „marksistams“, kuriuos jis kaltino dėl multikultūralizmo Europoje. (O kam tas patinka?), Breiviko niekas nepateisina ir negalime pateisinti už nieko nekaltus žmonės, bet kad artėja Europai grėsmė galime šiuo metu suvokti, nors nesinori to tikėti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://kvantinemagija.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 19:30 Receptai – Patiekalai Karališkas obuolių pyragas: stulbinančiai skanus
Skanus pyragas su trapia tešla, grietinėle ir traškiu pabarsimu. Tikrai karališkas.

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 20:44 Receptai – Patiekalai Purūs kefyriniai paplotėliai
Tokiais puriais paplotėliais dažnai mane lepino močiutė, kepė juos kiekvieną savaitę. Kaip sunku būdavo sulaukti, kol jie nors truputį atauš… Dabar aš gaminu tokius paplotėlius savo artimiesiems, kuo jie neapsakomai džiaugiasi!...

Skaityti daugiau

24.08.2019 laikas 14:06 Receptai – Patiekalai Vafliai pertepti “Rududu”
"Rududu" indelį dedame į puodą su vandeniu ir pakaitiname kol vanduo užvirs. Riešutus smulkiai suskaldome ir sumaišome su pašildytu "Rududu". Imame vaflio lakštą ir tolygiai aptepame "Rududu" kremu, ant viršaus dedame kitą vaflio ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau