Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Vasario » 16

Būrimas pagal telefono numerį

Telefono numeris numerologijos požiūriu gali būti ne mažiau svarbus nei žmogaus vardas. Kad nustatytumėte telefono numerio reikšmę, sudėkite jo skaitmenis kol gausite vienaženklį skaičių.

Pavyzdžiui, 252 343 88 = 2+5+2+3+4+3+8+8=35=3+5=8.

Jei telefonas mobilus, atmeskite aštuntuką ir operatoriaus kodą, sudėkite tik paties numerio skaitmenis.

Kokį skaičių gavote? Jis pasakys, kokius reikalus geriausia tvarkyti jūsų telefonu, o kuriuos klausimus geriau spręsti susitikus su pašnekovu arba skambinant iš kito telefono.

1: palankus numeris iniciatyviai, aktyviai, nepriklausomai veiklai, gali būti susijęs su kokia nors pradžia. Šiuo telefonu galima išspręsti bet kokias verslo problemas, tartis dėl susitikimų, derėtis, aptarti sutarčių, kontraktų sąlygas, svarstyti juridinius, notarinius klausimus.

2: šis numeris tinkamesnis įeinantiems, o ne išeinantiems skambučiams. Išimtis – tie atvejai, kai jūsų darbo pobūdis leidžia jums skambinti be jaudulio, nerimo, kai pokalbiai telefonu teikia malonumą. Šiuo numeriu gerai megzti naujus kontaktus, jis skatina bendradarbiavimą ir harmoniją.

3: Idealus numeris įvairiai veiklai, kokiems nors pradėtiems darbams baigti. Tinka ir užsiėmimams, susijusiems su komercija, turizmu, šou verslu, taip pat žurnalistams, reklamos srities darbuotojams, aktoriams, menininkams. Tokiu telefonu galima tartis dėl įvairių susitikimų, ypač verslo reikalais, derinti kelionių, išvykų, pramogų, švenčių detales.

4: numeris palankus kontaktams, skirtiems kūrybai ir darbui. Tvarkyti juo svarbius reikalus, užsiimti pirkimu-pardavimu nevertėtų. Juo galima bendrauti apie viską, kas susiję su patalpų remontu, buitiniais reikalais, bet nelabai tinka pokalbiams apie pramogas, keliones, išvykas, pasimatymus.

5: kalbantis šiuo telefonu galima laukti permainų darbe ir asmeniniame gyvenime. Taigi skambinkite juo tik tada, kai esate tikri, kad tai, ką sumanėte, verta dėmesio. Juo kalbantis gali aplankyti ir sėkmė, seniau pradėti darbai duos palankių rezultatų. O aiškintis santykių, tuo pačiu ir meilės, nederėtų – rezultatas bus neprognozuojamas.

6: tai ne greitų ir ryžtingų veiksmų numeris. Juo priimami neapgalvoti sprendimai, jei pradedama kas nors naujo – veikla ima strigti dėl netikėtų kliūčių. Užtai šis numeris leis gauti vertingą patarimą, paguodos žodį, juo galima spręsti meilės reikalus, šeimos, artimųjų problemas. Jis tinkamas ir buitiniams reikalams tvarkyti, konferencijoms, visuomeniniams susitarimams, pokalbiams su draugais ir bendraminčiais.

7: numeris nepalankus skirti susitikimams, ilgoms verslo ir finansų srities deryboms, tačiau labai tiks įvairiems filosofiniams, mistiniams pokalbiams ir tyrimams, pašnekesiams apie mokslinius tyrimus, juo galima gauti naudingų patarimų ir rekomendacijų.

8: numeris labai palankus verslo ir finansų sferos kontaktams, juo vykdomus pardavimus lydės sėkmė. Skaičius susijęs su materialine gerove, organizuotumu, autoriteto stiprinimu. Juo galima priimti svarbius sprendimus, šie bus vykdomi greitai ir lengvai.

9: šis numeris ypač tinkamas meilei, perspektyvių darbų pradžiai, svarbių planų aptarimui, ryšių ir kontaktų stiprinimui. Taip pat tiks komercinei ir finansinei veiklai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://eli.mama.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.06.2019 laikas 15:08 Receptai – Patiekalai Gardūs pyragėliai su bulvių įdaru

Gardžių pyragėlių su bulvių įdaru receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

08.11.2017 laikas 09:20 Receptai – Patiekalai Arbata slopinanti karščiavimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: avietės vaisiai, liepos žiedai, triskiautis lakišius, raudonėlis, raktažolė, varnalėšos šaknys, juoduogio šeivamedžio žiedai

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus

Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau