Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2015 » Rugsėjo » 13

Būrimas: užduokite klausymą, kada aš ištekėsiu?

Moterys vis nerimauja, kada gi jos ištekės? O tai galite išsiaiškinti labai paprastai – pasinaudokite paprastais liaudiškais burtais, kurie padės jums atsakyti į šį klausimą, o taip pat patars, kokių klaidų išvengti, jei iš tiesų norite apsivilkti vestuvinę suknelę.

Būrimas iš žiedo

Imkite stiklinę, pripildytą ¾ vandens, taip pat jums prireiks ilgo, apie 30 cm, siūlo arba jūsų pačios plaukų, jei turite ilgus plaukus, ir žiedo be akmens. Prakiškite pro žiedą siūlą arba plaukus, pakabinkite žiedą virš vandens ir susikaupkite.

Užduokite klausimą: kada aš ištekėsiu, nuleiskite žiedą į vandenį taip, kad jis pasiektų dugną, tada lėtai ištraukite taip, kad jis vis dar liktų stiklinėje, tačiau nebūtų įmerktas. Jei žiedas sustojo vietoje, tuomet artimiausioje ateityje santuoka nenusimato. O štai jei žiedas pradėjo sūpuotis, skaičiuokite, kiek jis atsimušė į stilinės kraštus – smūgių kiekis atitinka metus ir tai yra atsakymas į jūsų klausimą. Jei žiedas vos prilietė stiklinės kraštą, vadinasi, ištekėsite jūs jau šiais metais.

Numerologinis būrimas iš kortų

Paimkite naują 52 kortų kaladę. Kruopščiai ją išmaišykite, užmerkite akis, užduokite klausimą: kada aš ištekėsiu, ir ištraukite 9 kortas. Jūs gausite tris krūveles po tris kortas. Tai bus jūsų santuokos diena, mėnuo ir metai. Atverskite visas kortas ir pažiūrėkite, kas jums išpuolė. Kortų mostis šiame būrime neturi reikšmės.

Jei kortose jums išpuolė „džokeris“, tuomet ištekėti jums nelemta. O štai jei „džokerio“ nėra, tuomet pradėkite skaičiuoti: sudėkite visas skaitmenines kortų reikšmes iš pradžių iš „dienos“ krūvelės, po to iš „mėnesio“, o po to iš „metų“ krūvelės. Kortos nuo 2 iki 10 atitinka skaičius nuo 2 iki 10, „bartukas“ atitinka 1, „dama“ – 2, „karalius“ – 3, o „tūzas“ – 11.

Jei iš „dienos“ krūvelės jūs gavote sumą iki 31, pereikite prie stulpelio „mėnuo“, jei suma gavosi didesnė, suprastinkite ją iki paprasto skaičiaus, kaip numerologiniuose skaičiavimuose.
Krūvelėje „mėnuo“ jums reikia gauti rezultatą nuo 1 iki 12, todėl jei suma neviršijo 12, nieko toliau ir nereikia daryti; o štai jei suma daugiau nei 12, sudėkite toliau iki reikiamo skaičiaus. Jei mėnesį, kurį jūs gavote, nėra tokios datos, kuri iškrito pirmoje krūvelėje (tarkim, jums iškrito 30, o mėnuo – vasaris), vėlgi sudėkite „dienos“ sumą iki jums reikiamo skaičiaus.

Pereikite prie „metų“ krūvelės. Čia svarbu suprasti, kad jei suma gavosi nuo 3 iki 11, reikia iš kaladės traukti dar vieną kortą, kadangi nuo 2003 iki 2011 metai jau praėjo. Taip jūs gausite savo santuokos datą.

Būrimas iš raidžių

Šis būrimas nepateiks jums tikslios vestuvių datos, tačiau atsakys į klausimą, ar jūs apskritai ištekėsite ir kaip ilgai jums teks laukti šio svarbaus įvykio. Šiam būrimui jums reikės 32 lentelių su abėcėlės raidėmis.

Paprasčiausiai iškirpkite iš popieriaus ar kartono 32 kvadratėlius, nupieškite ant kiekvieno po raidę, o tuomet kruopščiai išmaišykite. Užduokite vis tą patį klausimą: kada aš ištekėsiu ir taip ištraukite 7 raides. Išdėliokite jas ir stenkitės sudėlioti iš jų žodį.

Ieškokite tokių žodžių: metai (vadinasi, jūs ištekėsite per metus), greitai (ištekėsite per 2-3 metus), vėlai (ištekėsite ne anksčiau nei per 5-7 metus). Gali susidėlioti ir kitos užuominos, pavyzdžiui, jūsų būsimo vyro.

Kaip suprantate, viena ir ta pati raidė negali papulti dukart, todėl kai kurie žodžiai nesusidėlios pilnai, vis dėl to, tai ne būdas juos ignoruoti. O jei sudėliojote žodį „niekada“ (iš dalies), deja, dešimt metų santuokai tinkamo žmogaus jūs nerasite. Arba gyvensite nesusituokę.

Būrimas iš riešutų

Paimkite tris graikinius riešutus su kevalu ir plaktuką. Užduokite klausimą: ar aš greitai ištekėsiu ir suduokite plaktuku per pirmąjį riešutą. Jei jį suskaldysite lengvai, iš pirmo smūgio, ištekėsite jūs gana greitai. Jei jis taip ir liks sveikas, santuoka kol kas nenusimato. Jei sugebėjote suskaldyti pirmą riešutą, pereikite prie antrojo etapo.

Užduokite kitą klausimą: ar aš žinau šį žmogų? Suduokite per antrąjį riešutą. Jei riešutą suskaldysite – jūs jau pažįstate savo būsimą vyrą, jei liks sveikas – jūs kol kas jo nepažįstate. Jei ir antrasis riešutas susiskaldys, pereikite prie trečiojo būrimo etapo.

Užduokite klausimą: ar jis mane myli? Ir stenkitės suskaldyti trečiąjį riešutą. Jei riešutas vėl lengvai susiskaldys, šis žmogus jau jus myli, ir telieka laukti, kol jis pasipirš. Jei riešutas liko sveikas, jums pačiai teks meilę išsikovoti.

Būrimas kruopomis

Šiam būrimui reikės grikių kruopų ir šiek tiek kantrybės. Parašykite ant mažų lapelių potencialių vyrų vardus (tuos žmones, kuriuos jūs pažįstate ir tuos, kuriems jaučiate simpatiją), o taip pat metus, pavyzdžiui, nuo 2012 iki 2022. Susukite visus lapelius į tūbelę ir sudėkite į didelį gilų dubenį. Užpilkite lapelius grikių kruopomis ir kruopščiai išmaišykite.

O dabar imkite sauja kruopas. Pažiūrėkite, ar pateko jums koks nors lapelis. Jei ištraukėte lapelį su vyro vardu, tai jis ir bus jūsų vyras, jei jums atiteko lapelis su metais, jūs kol kas nepažįstate savo vyro, tačiau ištekėsite būtent tais metais, kurie parašyti jums ant lapelio.

Jei jūs ištraukėte du lapelius – vieną su vyro vardu, o kitą – su metais, tuomet tais metais ištekėsite už šio vyro. Jei jums atiteko du lapeliai su skirtingais metais arba skirtingais vyrais, vadinasi, artimiausių dešimt metų jūsų laukia arba dvi santuokos, arba vienas iš šių santykių bus artimas, tačiau jūs su šiuo žmogumi nesituoksite.

O jei saujoje neradote nei vieno lapelio, vadinasi, artimiausiu metu jūs taip ir liksite neištekėjusi.

Būrimas iš kalendoriaus

Imkite plėšomą kalendorių, geriausiai būtų einamųjų metų, tačiau galite išnaudoti ir praėjusių metų kalendorių, tiesa, tuo atveju, jei turite realų kandidatą į vyrus, ir jūs su juo susipažinote būtent tais metais. Jei tokio kandidato nėra, tuomet geriau žiūrėti į ateitį, tad kalendorius rekomenduojamas einamųjų metų. Susikaupkite ties savo klausimu. Ir burtų keliu išplėškite vieną lapelį. Dabar žiūrėkite, kokia savaitės diena jums atiteko.

Pirmadienis – jūs prišauksite sau tinkamą vyrą švelnumu, intuityviai pajusite, kad jis skirtas būtent jums. Vis dėl to santuoka gali būti atidėta arba iširti dėl jūsų kaprizų.

Antradienis – greičiausiu metu jūs neištekėsite, kadangi savo iniciatyva išsiskirsite su mylimuoju arba išgąsdinsite grubumu, nesupratingumu šį žmogų, kuris galėjo būti jūsų vyru.

Trečiadienis – dėmesingai įvertinkite, kas jus supa, nes tarp šių žmonių yra žmogus, kuris jus myli, ir jei galite atsakyti jam tuo pačiu, vestuvės ne už kalnų.

Ketvirtadienis – jau netrukus jūs turėsite šansą ištekėti, tačiau viskas priklausys nuo to, ar pasinaudosite juo, ar paleisite. Todėl neskubėkite atmetinėti pasiūlymų ir nedarykite skubotų išvadų. Visiškai tikėtina, kad žmogus, kuris neiššaukė jums jokių meilių emocijų, per kurį laiką taps mylimu, norimu ir būtinu jūsų gyvenime.

Penktadienis – jūs ištekėsite labai greitai. Ir netgi jei neturite kandidatų į vyrus, jūs jį sutiksite artimiausiu metu. Be to, tai gali būti meilė iš pirmo žvilgsnio, o per keletą mėnesių galėsite mesti nuotakos puokštę per petį.

Šeštadienis – jūs galite likti ir vieniši, kadangi pasąmonėje bijote kažką keisti savo gyvenime, ir užbaigiate santykius, kurie galėtų užsibaigti santuoka. Jūs baiminatės pačios santuokos institucijos.

Sekmadienis – jūsų meilė dega kaip saulė, ir jūsų išrinktasis negali jums atsispirti. Jis gana greitai jums pasipirš, tačiau iki pačių vestuvių gali tekti palaukti. Ir jei jūs iki to laiko neatvėsite ir sugebėsite išlaikyti ugningus santykius, būsite laiminga su išsirinktu žmogumi visą gyvenimą.
 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau