Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 28

Citrina, druska, pipirai - stiprus vaistas nuo 9 ligų

Žiemos laikotarpis - "geriausias" metų laikas ligoms, pavyzdžiui, gripas, peršalimas ir kitos infekcijos organizme. Deja, kai kurie žmonės mano, kad geriausias šios problemos sprendimas - skiepai nuo gripo arba antibiotikai. Tačiau, primygtinai rekomenduojame rasti natūralų būdą apsaugoti save ir užkirsti kelią šioms ligoms.

Tyrimai patvirtino, kad šie stiprūs ingredientai yra labai veiksminga priemonė nuo gripo ir kitų infekcinių ligų.

Apie sudedamąsias dalis:

Citrina - tai nuostabi ir labai naudinga medžiaga nuo visų ligų. Kodėl? Ji turi antibakterinių, anti-virusinių ir imuninės-statybines savybes. Citrinų sultyse yra daug naudingų junginių, tokių kaip: bioflavonoidų, pektino, limoneno, citrinų rūgšties, magnio, kalcio ir vitaminų.

Pipirai - veiklioji pipirų medžiaga (piperinas). Juose yra gausu geležies, kalio, kalcio, magnio, mangano, cinko, chromo, vitaminų A ir C, taip pat kitų maistinių medžiagų.

Druska - deja, daugelis iš mūsų nesąmoningai naudoja "blogą druską", nuo kurios pašalinami natūralūs mineralai. Tikra druska, taip pat žinoma, kaip "nerafinuota".  Ši nerafinuota druska padeda organizmui detoksikacijai ir virškinimui.

Citrina, druska, pipirai - stiprus vaistas nuo 9 ligų

Ketiname pasidalinti su jumis 9 skirtingais savadarbiais natūraliais metodais gydantis namie peršalus.

Anginas.

Sudėtis: citrinos sulčių, žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų žiupsnelis.

Paruošimas: jums reikės sumaišyti ingredientus ir skalauti šiuo mišiniu burną. Taip pat galite naudoti actą, gydant gerklės skausmą.

Užsikimšusi nosis. Sinusitas.

Jums tereikia sumaišyti vienodą kiekį juodųjų pipirų, cinamono, kmynų, kardamono. Sumalkite juos į smulkius miltelius ir įkvėpkite juos. Jūs būsite nustebinti rezultatais.

Akmenys tulžies pūslėje.

Sumaišykite citrinos sultis ir alyvuogių aliejų, mišinį išgerkite. Šis mišinys yra labai naudingas, tulžies akmenų pašalinimui.

Stomatitas.

Tiesiog sumaišykite citrinos sultis ir vandenį, skalaukite burną. Tai padės jums atsikratyti opos, stomatito ir sumažinti gerklės skausmo. Jei kenčiate nuo tonzilito, galite pridėti šiek tiek druskos į citrinos sulčių mišinį ir skalauti gerklę.

Antsvoris.

Tiesiog sumaišykite  ¼ šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 2 šaukštus citrinos sulčių ir šaukštą medaus stiklinėje su vandeniu. Gerai išmaišykite ir gerkite kiekvieną dieną. Rezultatas nustebins!

Astmos priepuoliai.

Užvirinkite vandenyje 8-10 pipirų grūdų, 2 gvazdikėlius ir nuo 10 iki 15 bazilikos lapų. Leiskite pavirti 15 minučių, tada perkoškite ir įdėkite 2 šaukštus medaus. Jūs taip pat galite jei norite įpilti truputį pieno. Būtinai turite išgerti nedelsiant.

Dantų skausmas.

Sumaišykite šiek tiek maltų juodųjų pipirų ir gvazdikėlių aliejumi, tepalą dėkite ant skaudamos vietos. Dantų skausmas praeis po kelių minučių.

Gripas, peršalimas.

Jūs galite įpilti šiek tiek citrinos sulčių į karštą arbatą. Be to, galite pamirkyti vatą citrinos sultimis ir įdėti ją į šnervę. Taip bus sustabdytas kraujavimas iš nosies.

Sumaišykite citrinos sultis, druską ir pipirus. Pasigaminkite nuostabų gėrimą, kuris pašalins erzinantį kosulį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://justnaturalmedicine.com/lemon-salt-pepper-powerful-medicine-9-problems/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

19.07.2019 laikas 07:09 Receptai – Patiekalai Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau