Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Liepos » 4

Clinton perveš amerikiečius į Ukrainą - kuo toliau nuo Jeloustono

JAV kandidatė į prezidentus planuoja sukurti bendrą ateitį su Europa, į kurią bus įtrauktos kelių Rytų Europos šalių teritorijos: Lenkija, Vengrija, Rumunija ir Baltijos šalys.

Na, dabar bent jau viskas paaiškėjo - tampa aišku, kodėl tai amerikiečiai kovoja dėl Ukrainos: tvirtai mano, kad tai gali būti rezervinė teritorija, kurioje galės laisvai judėti, kai ugnikalnis Jeloustaunas išsiveržęs pavers pragaru visą šiaurės Amerikos žemyną.

Paskutinėmis dienomis ši sensacinga žinia klaidžiose interneto platybėse, bet kas keisčiausia, tai neatrodo neįtikėtina.

Ugnikalnio išsiveržimas

- Netikėtas pareiškimas buvo paskelbtas JAV kandidato į prezidentus postą demokratų lyderės Hillary Clinton interviu su korespondentais dėl JAV ateities - praneša Amerikos leidinys "ABC News" Ros Child.

Ponia H. Clinton netikėtai pareiškė Paklausto korespondento, apie šalies ateitį, ponia H. Clinton netikėtai pareiškė, kad Jungtinės Valstijos negali ignoruoti smarkiai pablogėjusia geofiziniai Jeloustono nacionalinio parko padėtimi ir San Adreaso lūžio, gresiančioms katastrofiškomis pasekmėmis Šiaurės Amerikai ir jos egzistavimui.

Pasak, Hillary, laikas bėga, kad išlaikyti JAV nepriklausomybe ir gerovę, turi būti nuosekliai išspręstas Amerikos perkėlimas į Europos teritorija klausymas. Vienas iš galimų variantų gali būti laikomas perkėlimas į Ukrainos teritorija, kurioje klimato sąlygos yra palankiausios Amerikos piliečiams, tačiau dėl tam tikrų aplinkybių, šis klausymas lieka neišspręstas.

- Neturėtume atsisakyti šios teritorijos, nes ji yra palankiausia amerikiečiams vien dėl santykiu su Rusija, mes tęsime tarptautinį spaudimą dėl Krymo grąžinimo, Ukrainai. Be to, būtina atlikti preliminarų darbą į Europos Jungtines Valstijas integruoti keletą Rytų Europos šalių - Lenkija, Vengrija, Rumunija ir Baltijos šalis. Taigi, mes galėsime išplėsti savo gyvenamąją erdvę, kad nebūtų ankšta ir turėtume tolimesnes pramonės ir ekonomines vystymosi perspektyvas, - sakė H. Clinton.

Dėl klausymo, kokia ateitis šių šalių gyventojų, pažymėjo, kad šis klausimas nėra pirmo būtinumo, esant tokiai susiklosčiusiai padėčiai jie bus laimingi tapę naujos Europos Jungtinės Valstijos piliečiais, tačiau tokia galimybę turės ne visi, kai kas bus apgyvendintas Artimuose Rytuose ir Afrikoje, nes tai, deja, neišvengiamas procesas dėl geopolitinių pokyčių, kur stipriausios šalys užima gyvybiškai reikalingas teritorijas nuo silpnų ir be perspektyvų šalių, kurios, kaip rodo istorija, išnyksta.

- Žinoma, Europos jungtinės valstijos ateityje užims šią teritorija, kur valstybė yra komoje, be perspektyvų iš jos išeiti. Iki šiol, be jokios abejonės yra Ukraina, turinčia dideles ir ekonomiškai pelningas teritorijas, kur Ukrainos valdžios institucijos, daugiau nei ketvirtį amžiaus nesugeba jos veiksmingai kontroliuoti, kur metai per metus stebima tik socialinė, demografinė ir ekonominė degradacija.

Tą patį galima pasakyti ir apie Baltijos regiono šalis. Tikiuosi, kad Europos Jungtinės Valstijos galės tinkamai pakeisti šias šalis Europos geopolitinėje aikštelėje.

O su Rusija ir Kinija mes galų gale susitarime, rasime bendrą kalbą ir tapsime geri kaimynai ir lygiais prekybos partneriais, kurioms nereikia karų ir neramumų, - padarė išvadą H. Clinton.

Vertimas iš: www.eg.ru

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.10.2019 laikas 21:42 Receptai – Patiekalai Minkšti sausainiai su obuoliais pusryčiams
Nuostabus desertas – saldūs obuolių sausainiai. Paruošimas labai lengvas. Idealiai tinka kasdieniams pusryčiams ar priešpiečiams. Šis receptas yra lengvas ir greitai paruošiamas, užtuks tik 30 minučių ir minkšti sausainiai bus ja...

Skaityti daugiau

09.10.2019 laikas 18:45 Receptai – Patiekalai Sultingi Mėsos Zrazai + Receptas (Video)
Pradžiai darome įdarą: pjaustome svogūnų laiškus ir 3 kietai virtus kiaušinius. Viską dedame į atskirą indą, į įdarą galima berti truputį druskos, truputį pipirų, jei norite dar kokių nors prieskonių, tai dėkite į faršą....

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
16.04.2024 laikas 14:43 Ekspertai įspėja JAV vyriausybę, planuojančią įšaldyti VISUS Amerikos bankų pinigų išėmimus
Ekspertai įspėja, kad JAV vyriausybė slapta planuoja artimiausiais mėnesiais įšaldyti visų Amerikos bankų pinigų išėmimą dėl artėjančio JAV dolerio žlugimo.

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 11:57 Ateina "100 kartų blogesnė" nei KOVID paukščių gripo "pandemija" psy-opas

Pasak "mokslo", artėjanti paukščių gripo pandemija bus "100 kartų baisesnė nei COVID" - ne todėl, kad ji iš tikrųjų kelia realią grėsmę, bet todėl, kad valdžios atsakas į visas netikras naujienas apie ją bus nepanašus į nieką, ...

Skaityti daugiau

16.04.2024 laikas 09:28 Izraelio rezervate pastebėta šešiakojė kalnų gazelė
Vakarų Izraelio gamtos rezervate pastebėta labai neįprasta gazelė - jai iš nugaros išaugo papildoma galūnių pora. Tačiau laukinės gamtos ekspertai teigia, kad gyvūnas yra "sveikas" ir "stiprus".

Skaityti daugiau