Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistinės Būtybės » 2015 » Rugsėjo » 8

Danguje virš Aidaho nufilmuotas pterodaktelis?

Neįprasta vaizdo medžiaga pasirodė internete, kuri sukėlė karštas diskusijas šia tema, ar tai tikras vaizdo įrašas ar tiesiog vaizdo montažas.

Kaip teigia patalpinęs vaizdo medžiagą autorius, keista būtybė buvo nufilmuota Aidaho valstijoje virš Boise miesto. Būtybė nepanaši į paprastus paukščius. Labiau primena pterozaurą (skraidantys ropliai) gyvenantis senovėje. Tiksliau pterodaktelis.

Dauguma komentatorių, žinoma, yra linkę manyti, kad tai klastotė, tačiau pripažino, kad tai padaryta

Video: Real Pterosaur spotted over Idaho, USA?

profesonaliai sužaidžiant su šviesomis ir šešėliais.

Kiti mano, kad į dangų buvo paleistas mechaninis aparatas ar įrenginys pterozauro forma. Ir kai kurie žmonės yra įsitikinę, kad vaizdo įraše yra didžiulis šikšnosparnis arba neįprastu kampu nufilmuotas gandras.

Pterozaurai (lot. Pterosauria) – archozaurų būrys, išnykę skraidantieji ropliai. Tai pirmieji stuburiniai, persikėlę gyventi į orą. Atsirado vėlyvojo triaso laikotarpiu ir išnyko kartu su dinozaurais – kreidos periodo pabaigoje. Gali būti, kad pterozaurai ir dinozaurai turėjo bendrą protėvį.

Yra žinoma daugiau kaip 120 pterozaurų rūšių. Ankstyviausieji iš jų – rhamphorhynchoidea pobūrio atstovai, kurie turėjo ilgą uodegą ir trumpą kaklą. Vėliau pasirodė pterodaktiloidai (Pterodactyloidea). Šie buvo daug didesni, turėjo trumpą uodegą, ilgą galvą ir ilgą kaklą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 10:57 Receptai – Patiekalai Geltonžiedis barkūnas nuo širdies - kraujagyslių ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Stenokardija, Koronarinių kraujagyslių trombozė. Ingredientai: vaistinis geltonžiedžis barkūnas.

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:28 Receptai – Patiekalai Tradiciniai virti varškėtukai
Pasigaminkime skanius varškėtukus. Skanių varškėtukų receptas.

Skaityti daugiau

28.06.2019 laikas 18:20 Receptai – Patiekalai Varškėčiai su cinamonu
Gardžių varškėčių su cinamonu receptas. Virti varškėčiai patiekiami su tirpintu sviestu arba sviesto - grietinėlės padažu, šiek tiek pagardintu cukrumi. Abejais atvejais varškėčiai apibarstomi cinamonu. Skanaus!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau