Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 9

Dantų apnašos išnyks po 5 minučių!

Mes jau kalbėjome, kaip pašalinti dantų akmenis: graikiškų riešutų lukštai daro stebuklus su dantimis. Šiandiena bus kalbama apie prevencines priemones, kurios padeda visiškai išvengti dantų akmenų atsiradimą ir susidoroti su dantų apnašomis. Pradedant vartoti liepų nuovirą, jūs pamiršite vizitus pas odontologą (paranormal.lt)!

Dantų apnašų pašalinimas.

Šis receptas nekenkia dantų emaliui, jis tiesiog minkština apnašas ar net dantų akmenis, taip pat padeda lengviau valyti dantis. Dėl natūralių antiseptinių arbatos savybių, dezinfekuojama burna ir apsaugo nuo tolimesnio apnašų atsiradimo.

Dantų apnašų pašalinimas.

Liepos žiedų nuoviras.

Jums reikės:

  • 4 šaukštus liepos žiedų;
  • 4 šaukštus sausos saulėgrąžos galvos, be sėklų;
  • 1 litras vandens.

Naudojimas:

Paruoškite nuovirą: į šiltą vandenį įdėkite liepos žiedų ir sausos susmulkintos saulėgrąžos, kol užvirs vanduo, leiskite šiek tiek atvėsti ir perkoškite skystį. Valykite dantis paprasta dantų pasta. Tada praskalaukite liepos nuoviru.

Skalaukite burna nuoviru ryte ir vakare kiekvieną dieną, o po savaitės jau pastebėsite, joks bjaurių apnašų pėdsakų neliko!

Saulėgrąžų galvos, ne visada yra prieinamos, tačiau nesijaudinkite! Jos gali būti pakeičiamos ąžuolų žieve, kurios lengva rasti vaistinėse. Liepos žiedų nuoviru naudinga skalauti burna ir tiems, kurie patiria protezavimo procedūros nemalonumus ar dantų implantavimą. Šis metodas padės apsaugoti nuo, bet kokių uždegimo procesų.

Asiūklio nuoviras.

Jums reikės:

  • 30 g dirvinio asiūklio;
  • 1 puodelis vandens;

Naudojimas:

Paruoškite nuovirą - įdėkite į šiltą vandenį asiūklio ir užvirkite. Leskite nuovirui nusistovėti ir atvėsti.
Naudokite nuovirą 2 kartus per dieną 1/3 puodelio, 15 minučių po valgio. Profilaktinis kursas - 20 dienų.

Pastaba: jei turite problemų su inkstai, asiūklis draudžiamas!

Asiūklio nuoviras - puiki anti-uždegiminė ir valomoji priemonė. Jei jūsų dantys yra linkę į apnašų susidarymą, būtinai išbandykite šiuos gydomuosius gėrimus. Be to, dirvinis asiūklis gerina kraujotaką: jis labai naudingas vartojimui esant periodontitui.

Dantų apnašų valymas - nėra toks sunkus, kaip jūs manėte! Žinoma, jai mes vaikštome pas odontologą kas 6 mėnesius ir mums atidžiai patikrina dantis ir pašalina apnašas. Bet kitu laiku jums dantų priežiūra jaudintis nereikėtų: padės liepų nuoviras.

Pasidalinkite su savo draugais apie šį veiksmingą receptą, jie pasakys jums Ačiū!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
29.07.2019 laikas 12:41 Receptai – Patiekalai Tokių sausainių iš varškės niekada nežino!
Gaminame namuose. Sausainiai iš varškės. Skanūs, sluoksniuoti, paprastai pagaminami naminiai sausainiai nė vieno nepaliks abejingu. Greit paruošiami ir be jokių problemų.

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Pyragėliai su uogomis keptuvėje
Vaišės pagal šeimyninius receptus – tai visada skanu. Ir ne todėl, kad einant laikui jų proporcijos ir gramų kiekis nugludintas iki puikiausios kokybės, bet todėl, kad juose gyva atmintis. Juk kiekvienas turi prisiminimų, su nenui...

Skaityti daugiau

08.07.2019 laikas 17:23 Receptai – Patiekalai Tortas be kepimo „Plombyras“. Madingiausias tortas iš trupinių!
Tortas be kepimo „Plombyras“ receptas. Labai skanus ir lengvai paruošiamas! Išsamų paruošimą be kepimo „Plombyras“, žiūrėkite žemiau esančiame vaizdo įraše. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau