Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Sausio » 24

Deividas Aikas: vakcinacija naikina imuninę sistemą!

Vakcina nuo kiaulių gripo sunaikins Jūsų imuninę sistemą!  Tai dirbtinė pandemija, sukurta tam, kad sumažinti žmonių skaičių Žemėje.

Deividas Aikas (David Icke) apie kiaulių gripo vakciną:

Tai labai svarbu, aš tikiuosi kad žmonės pamatys tai per internetą. Aš stebiu tai jau seniai. Jeigu jūs norite padaryti vieną dalyką, per sekančius kelis mėnesius, tam kad apsaugotumėt savo šeimą, tai padarykite štai ką – nesiskiepykit! NESISKIEPYKIT!   Įspėkit kuo daugiau žmonių – NEsiskiepykit. Pasinaudokite internetu, užeikite į mano internetinę svetainę, jūs galėsite rasti ten kaltinimus, pateiktus prieš FBI ir kitas organizacijas. Jie nori smarkiai sumažinti žmonių skaičių visame pasaulyje. Jie nori valdyti žmones, destabilizuoti juos mintyse, emocijose ir fiziškai. Tai viena iš priežasčių, paaiškinanti skiepų skaičiaus padidėjimą vaikams. Dabar jiems daroma 25 (dvidešimt penkias) ar daugiau skiepų iki 2 metų amžiuje – taip, Amerikoje, Didžiojoje Britanijoje ir kitose šalyse. Ir taip jie įšvirkšta į vystančio kūdikio imuninę sistemą tikrų tikriausią šūdą! Kai kūdikio imuninę sistema dar tik pradeda formuotis, jie stengiasi sunaikinti ją pirmuose jo gyvenimo metuose.

Žmogus turi neįtikėtiną apsaugą – tai mūsų imuninė sistema. Kada ji stipri – mes sveiki. Ji saugo mus nuo visokių biologinių puolimų mūsų organizme. Jeigu ją susilpninti, ar sutrukdyti jai vystytis  vaikystėje, žmonės sirgs ir galės numirti nuo natūralių biologinių puolimų.

Vyksta bandymas sunaikinti žmonių imuninę sistema. Jei jos nėra mes žūstame. Nes mes negalime ilgai gyventi be jos. Štai kodėl jie skiepija vaikus labai ankstyvo amžiaus. Sekančiame etape vyksta žmonių skaičiaus sumažėjimas. Suprantama, absoliuti dauguma žmonių nenumirs iškarto. Tačiau jiems pasenus atsiras visokiausi negalavimai ir ligos. Tikėtina, kad simptomai bus labai įvairūs. Žmogaus kūnas – tai sudėtingas elektrocheminis organizmas, kuris turi optimalų elektrocheminį balansą – mes vadiname tai sveikata. Kai elektrocheminis organizmas sužalotas cheminėmis ir elektromagnetinėmis medžiagomis, jis nebedirba taip kaip priklauso, t.y. dirba emociškai, mentališkai ir fiziškai neteisingai.

Taip pat dabar vyksta cheminiai žmogaus organizmo puolimai per maistą. Gėrimai, mobilieji telefonai, kita elektronika. Šiandien yra bombarduojami mūsų vaikų intelektas, imuninė sistema, emocinis balansas. Visa tai randama maisto produktuose, gėrimuose, skiepuose, vaistuose...

Viskas apgalvota taip, kad butu „problema", reakcija ir sprendimas.
 
- Apie kiaulių gripą Amerikoje 1976, buvo daugybė gąsdinančios televizijos reklamos;
- O taip;
- Aš mačiau daug miglotos propagandos...
- Taip, jie nori pakeisti mūsų suvokimą. Mūsų suvokimas lemia mūsų elgseną, tuo tarpu mūsų elgseną lemia mūsų veiksnius. Jie nori, kad žmonės jaustų grėsmę, grėsmę, grėsmę. O kada žmonės bijo, jie ieško kažko, kas galėtų juos apsaugoti.  Tai ir matome - žmonės bijo kiaulių gripo ir prašo apsaugoti juos. Jiems ir atsako: gerai, duokite savo ranką.
- Nesupranta ką daro...
- Aišku, jiems kalama  - ... jūs turite apsisaugoti, turite pasiskiepyti!... panika!

Užeikite į  YouTube, ir įveskite į paieškos langą: Swine Flu 1976. Pasižiūrėkite reklamą kurią jie sukūrė 1976-ais, tam kad gąsdinti žmones  epidemija, kurios neegzistavo...

Skiepijimo pasekmės – dalis mirė, dalis neteko proto.  Dabar jie nori pravesti globalinį vakcinavimą.  Jie pratestavo skiepus 1976-ais, pažiūrėjo kaip reaguos visuomenė... ir suprato kad žmonės padarys tai. Kad jie norės skiepytis. Kad žmonės darys tai, ką mums reikia.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.01.2018 laikas 14:37 Receptai – Patiekalai Maitinamoji ir drėkinamoji kaukė su medumi
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Medus , Trynius, Aliejus.

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai konjunktyvito gydymui

Konjunktyvitas liaudies medicinoje, Konjunktyvitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 15:51 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (pupalaiškio, gencijono)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: trapiojo pupalaiškio, melsvojo gencijono, jonažolės žiedų ir lapų, paprastosios kraujažolės žiedų ir lapų, gysločio lapų, apynio spurgų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau