Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 15

Dviejų komponentų mišinys gali subankrotinti farmakologines kompanijas! Sužinok, koks jis stiprus!

Neįtikėtinai stiprus poveikis visam organizmui! Žiūrėkite vaizdo įrašą!

Medus yra žinomas daugelyje šalių ir gana ilgą laiką. Jis vertinamas dėl jo gydomųjų savybių. Ar žinote, cinamonas įdėtas į medų stiprina jo poveikį organizmui?

Šiuolaikiniai mokslininkai įrodė, kad medaus ir cinamono mišinys yra efektyvus nuo daugelį ligų.

Pavyzdžiui, jei jūs kiekvieną rytą valgysite sumuštinį su medumi ir cinamonu, jums sumažės cholesterolis, tokiu būdu apsaugosite save nuo širdies priepuolio, jei jūsų širdis turėjo bėdų. Medus ir cinamonas pagerina širdies raumenis ir kraujagyslių sieneles.

Pacientams, sergantiems artritu naudinga kasdien išgerti šilto vandens puodelį su dviems šaukštais medaus ir vienu mažu arbatiniu šaukšteliu cinamono miltelių. Pasak Kopenhagos universiteto klinikos gydytojų, tai sumažino skausmą 73 pacientams iš 200.

Dviejų komponentų mišinys gali subankrotinti farmakologines kompanijas

Tokį gėrimą naudinga gerti turint cistitą, jis naikina šlapimo pūslės mikrobus.

Tyrėjai nustatė, kad du šaukštai medaus ir trys šaukšteliai cinamono miltelių sumaišyti su šiltu vandeniu sumažina cholesterolio kiekį kraujyje 10 procentų per dvi valandas.

Tie, kurie kenčia nuo dažno peršalimo reikia išgerti po vieną šaukštą medaus su 1/4 šaukšto cinamono miltelių, kasdien, tris dienas. Šis skanus vaistas padės išgydyti lėtinį kosulį ir išvalyti sinusus.

Medus ir cinamonas gali sumažinti lėtinio gastrito uždegimą. Tai rodo, atlikti Indijoje ir Japonijoje tyrimo rezultatai. Vartojant šį mišinį prieš valgį sumažėja skrandžio sulčių rūgštingumas.

Kasdieninis medaus ir cinamono miltelių vartojimas stiprina imuninę sistemą, apsaugo nuo mažakraujystės.

Ispanų mokslininkas įrodė, medaus ir cinamono veiksmingumas apsaugo nuo gripo viruso.

Gargaliavimas vandeniu su medumi ir cinamonu kas 3 valandas turi gydomąjį poveikį apsaugoti nuo prasidedančio uždegimo.

Nuo seniausių laikų žinoma, kad medus ir cinamonas turi teigiamą poveikį odai. Jei jūs jį naudosite kiekvieną dieną, jus atrodysite daug jaunesni nei pagal savo metus!

Medaus ir cinamono mišinys gydo spuogus, todėl užtepkite šio mišinio ant probleminės vietos, kaip kaukę. Atliekant šią procedūrą, pageidautina, atlikti prieš miegą, 2 savaites.

Taikant medaus ir cinamono miltelių mišinį, ant pažeistų vietų, jos gydo egzemą, grybelį ir visas odos infekcijas.

Jei esate kovoje su antsvoriu, mitybos specialistai rekomenduoja gerti ant tuščio skrandžio ir prieš miegą, puodelį šilto vandens su medumi ir cinamonu. Jis sustabdys riebalų kaupimąsi organizme.
pietų Amerikoje, sėkmingai praktikuojama skalauti burna šiltu vandeniu ir vienų arbatinio šaukšteliu medaus ir cinamono mišiniu, jis suteikia burnos gaivumą visai dienai!

Medaus ir cinamono mišinio pagalba, sumaišius lygiomis dalimis, galima nuraminti dantį, kol rasite sau odontologą! Dėkite mišinį 3 kartus per dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.08.2019 laikas 20:29 Receptai – Patiekalai Vištienos krūtinėlė marinuota su majonezu

vištienos krutinėle, vištienos krutinėles receptas, vištienos kepsneliai, vištienos file, vištienos kepsnys

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (gervuogių, beržo, šalpusnio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: gervuogių lapų, beržo lapų, ankstyvojo šalpusnio lapų

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas nuo kosulio
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: svogūnas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau