Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pokalbiai | Vaizdai » 2016 » Rugpjūčio » 6

Ekstrasensai veda tyrimą (2016 - 13 laida)

Dokumentinis trileris-detektyvas "Ekstrasensai veda tyrimą" žiūrėkite internete su paslaptingais Rusijos ekstrasensais. Tai ne šou,  bet realios galios aiškiaregystės demonstravimas. Dalyviai ir nugalėtojai keletą sezonų "Ekstrasensų mūšis" dokumentiniais kadrais įrodo, kad paranormalūs sugebėjimai gali padėti žmonėms. Šiame dokumentiniame seriale ekstrasensai, aiškiaregiai suranda dingusius artimuosius, pavogtus automobilius, išvalo namus nuo vaiduoklių ir sugrąžina sutuoktinį į šeimą. Filme "Ekstrasensai veda tyrimą" sukuriamas "buvimo efektas" - žiūrovas mato visus tyrimo etapus.

Ekstrasensai veda tyrimą (2016 - 13 laida)

Komentarai liudytojų-tyrėjų, pačių herojų įvykiai - patvirtina tai, kas vyksta ekrane. Labiausiai įdomu tai, kaip žmonės su super sugebėjimais gyvena įprastomis gyvenimo ir darbo sąlygomis.

Leonidas Konovalovas ir Zulya Rajabava bandys išsiaiškinti, kas sumušė ir paliko mirti ant kelio jauną gražią merginą Galina, o Ilona Vovasiolova ir Lily Khegay bandys išginti vaiduoklį, kuris pastoviai pasirodo mažoms mergaitėms Angelinai ir Nastiai.

Metai: 2016 m., Žanras: Realybės šou, Gamintojas: Rusija, ТНТ

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
26.06.2019 laikas 20:30 Receptai – Patiekalai Neįprasti varškėčiai. Minkšti, purūs ir labai skanūs
Tai ne varškėčiai, tai kažkas stebuklingo! Minkšti, purūs ir labai skanūs! Patiekite su grietinės padažu (sumaišykite grietinę ir cukraus pudrą) arba su mėgstama uogiene. Skanaus!

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau