Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 31

Essiac arbata, žudanti navikus ir vėžio ląsteles

Arbata, žudanti navikus ir vėžio ląsteles, sėkmingai naudojama jau 50 metų!

Essiac arbata yra gerai žinoma dėl savo gebėjimo išvalyti organizmą, sustiprinti imunitetą ir ne tik... Nuolatinis Essiac arbatos vartojimas sumažina peršalimo ir gripo atvejus, pagerina bendrą sveikatos būklę.

Tačiau, ar žinote, kad ši arbata gali nužudyti vėžines ląsteles? Nors, tai sunku patikėti, bet ši arbata padėjo nuo vėžio sergantiems pacientams palaikyti ir išgyventi šiame gyvenime!

Essiac arbatos kilmė, atsiradimas

Sudėtines medžiagas ir receptą, kaip manoma, sukūrė Odžibvų genties indėna, kurie gyveno šiaurinėje JAV dalyje ir Kanadoje. Arbata buvo vadinama "Odžibvų gyvenimo arbata".

Ši arbata buvo panaudotą pirmą kartą Kanadoje, 1920 metais, slaugytojos Rene Caisse, gydant vėžiu sergančius pacientus savo klinikoje, mažame Bracebridge miestelyje, Kanadoje. Ji pastebėjo savo pacientų puikius rezultatus. Po kurio laiko, nusprendė, šį gėrimą padaryti prieinamą visiems sergantiems žmonėms.

Rene Caisse

Essiac arbata gali sumažinti naviko ir vėžio ląstelių išnykimą. Jis sėkmingai naudojamas jau 50 metų!

Essiac arbata susideda iš keturių žolelių, kurios auga Ontario dykumoje: raudonosios guobos karna (Ulmus fulva, Ulmus rubra) (angl. Slippery Elm Inner Bark), vaistinio rabarbaro šaknis (Rheum palmatum, Rheum officinale) (angl. Indian Rhubarb Root), smulkioji rūgštynė (angl. Sheep Sorrel) (Rumex acetosella), varnalėšos šaknis (Arctium lappa) (angl. Burdock Root).

Kaip veikia Essiac arbata?

Essiac arbata detoksikuoja organizmą, gerina imuninę sistemą ir veikia vėžines ląsteles su stipriu antioksidantu. Varnalėšos šaknis, vienas iš pagrindinių ingredientų šios arbatos, kurio sudėtyje yra antioksidantas antrachinonas, kuris, kaip buvo nustatyta, sumažina naviko augimą, ląstelių mutacijos atžvilgiu.

Keletas tyrimų šia tema, parodė, kad Essiac arbata padėjo pacientams sumažinti, simptomų stiprumą, taip pat naviko dydį. Pacientai, kurie buvo įtraukti į šiuos tyrimus, sirgo įvairiomis vėžio formomis, pavyzdžiui, odos vėžiu, prostatos vėžiu, gimdos vėžiu ir storosios žarnos vėžiu.

Kaip skelbiama Gale Encyclopedia alternatyvios medicinos enciklopedijoje (As reported by Gale Encyclopedia of Alternative Medicine):

"Rūgštynės populiarėja, kaip priešnavikinė priemonė, jos gebėjimas suskaidyti ir mažinti patinimus. Pranešama, kad karštas kompresas, padarytas iš rūgštynių, turi įtakos augliams ir cistai.
Rutinas ir polisacharidai esantys rūgštynėse apsaugo nuo auglių ir piktybinių auglių. Beta-karotinas, esantis rūgštynėse, veikia, kaip antioksidantas, didina baltųjų kraujo ląstelių (leukocitai) ir T-ląstelių (ląsteles, kurios žudo vėžį) gamybą.
Chlorofilas valo kepenis, skatina audinių regeneraciją, mažina kasos edemą, stiprina ląstelių sieneles, valo kraują ir gali padidinti rentgeno spinduliams atsparumą. Oksalo rūgštis, turi, taip pat, priešvėžinių savybių. Rūgštynės, taip pat, naudojamos gydant chemoterapijos šalutinį poveikį".

Pagal, 2004 metais paskelbtus tyrimus, alternatyviame leidinyje ir netradicinėje medicinoje, Essiac arbata yra veiksminga slopinant prostatos vėžinių ląstelių augimą.

Essiac arbatos receptas ir ingredientai:

  • varnalėša (angl. Arctium lappa) - (120 gramų), supjaustyti iki žirnio dydžio;
  • rūgštynės (angl. Rumex acetosella) - (80 gramų), susmulkinti į miltelius;
  • guoba (angl. Slippery Elm Inner Bark) - (20 gramų), susmulkinti į miltelius;
  • rabarbara (angl. Rheum palmatum) - (5 gramų), susmulkinti į miltelius.

Paruošimas:

  1. Sumaišomos žolės ir laikomos sandariame stikliniame inde.
  2. Norint, paruošti arbatą, jums reikės 30 gramų žolių mišinio ir 1 ½ litro išgryninto vandens.
  3. Užvirinkite vandenį su žolėmis plieniniame ar ketaus inde, puode.
  4. Puodą įvyniokite į šiltą rankšluostį ir leiskite mišiniui nusistovėti 10-12 valandų.
  5. Kitą dieną, sušildykite vandenį, įsitikinkite, kad nepasiektu virimo temperatūros.
  6. Perkoškite mišinį ir supilkite skystį į keramikinį ar stiklinį indą.

Vartojimas:

Gerkite apie 30 gramų paruošto mišinio, užsigerdami 60 gramų karštu vandeniu. Gerkite kas dieną, prieš miegą, praėjus 2-3 valandoms po vakarienės ant tuščio skrandžio. Po mišinio išgėrimo, nieko nevalgyti iki ryto (išimtinai, valandos laikotarpiu neleidžiama!).

Vartokite šį mišinį, kas antrą dieną, 32 dienas. Po to tęskite, kas tris dienas (po dievų dienų, trečią), iki išgijimo pabaigos. Vartojant šį mišinį visada stebėkite savo sveikatos būklę.

Flora Flor Essence Gentle Detox for the Whole Body 17 fl oz (503 ml) Prieš naudodami šią arbatą, privaloma pasikonsultuoti su gydytoju! Arbata yra labai stipri ir savarankiškai vartojamas šis vaistas gali pakenkti jūsų sveikatai.

Jeigu norite, mišinį galite įsigyti čia (patys pasidomėkite), yra ir daugiau kurie gamina šį produktą, tai ne reklama.

O, jeigu kas įsigis šį preparatą, ir naudos, parašykite komentaruose apie šį produktą. Būkite sveiki!

Essiac arbata, žudanti navikus ir vėžio ląsteles

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

15.11.2017 laikas 11:25 Receptai – Patiekalai Arbata nuo kosulio (saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė)

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: saulašarė, gyslotis, trispalvė našlaitė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau