Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2015 » Rugpjūčio » 22

Europa nepastebi pasibaisėtinų dalykų

Šiuolaikiniame pasaulyje vyksta tiek daug naujo ir įdomaus, kad neretai naujienų gausybėje nepastebi tiesiog pasibaisėtinų dalykų. Jau seniai aišku, kad Europa su savo tvarka ir taisyklėmis gali kasdien sumušti Gineso rekordus. Ir kalba eina jau ne apie įvairiausias LGBT ar BDSM bendrijas, kurioms leista spręsti vaikų likimą, papsint suktinukes su marichuana savo kreditinių butų uosto rajone balkonuose.

Išsiplėtojęs ateizmas su pagoniškomis šaknimis irgi nestebina visko prisižiūrėjusių europiečių. Tačiau naujos mados, kuri plinta tarp britų, kitaip nei kapų išniekinimu nepavadinsi. Ne, kalba neina apie kokius nors žvėriškumus ar vandalizmą. Kalba eina apie naują anglų madą keliauti su savo artimųjų

palaikais. Būtent apie keliones, ar, kaip rašo The Telegraph, apie persikėlimą į naują gyvenamą vietą eina kalba.

Laidojimo tradicijos ne tik praranda savo sakralinę reikšmę ir svarbą, jos greitai paprasčiausiai taps nebereikalingos, jeigu tokia mada taps nuolatine. Istorijoje, žinoma, yra atvejų, kai žmonės keitė laidojimo vietas, bet praktiškai visada tai buvo išimtiniai atvejai, o ne masinis reiškinys.

Vakarinė Eurazijos kontinento dalis pradeda lėtai, bet užtikrintai kraustytis iš proto. Kaip dar kitaip galima pavadinti tokias jos problemas, jei galva piliečiams turėtų skaudėti visiškai dėl kitko tokiais ekonomiškai nestabiliais laikais? Į galvą šauna savotiška nacionalinė isterija, kuri pasireiškia įvairiomis formomis, kurias vis rečiau galima paaiškinti, remiantis logika ir bendražmogiškomis vertybėmis.

Gausūs bažnytininkų protestai neduoda efekto, tiesiog tuščiai virpina orą. Kaip nebūtų liūdna suprasti, bet Europoje viešpatauja visiškai kitos žmonių nuotaikos. Dauguma žmonių čia visiškai abejingi tam, kas vyksta aplinkui ir jie visiškai solidarūs su Vakaruose plintančiomis tendencijomis, apie kurias jie dažniausiai absoliučiai nieko nesupranta. Europa, trumpai tariant, jau nebe ta.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: versijos.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.09.2018 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, profilaktikai
Katarakta liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai kataraktos gydymui, kataraktos gydymas, receptai kataraktai, profilaktikai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip ...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:49 Receptai – Patiekalai Auksinis sklindžių receptas
Svarbiausia – išsirinkti šių blynų kepimui pačią geriausią keptuvę. Pageidautina kepti ant sausos keptuvės, nepridedant riebalų: tame glūdi purių amerikietiškų blynų – pankeikų – ruošimo paslaptis. Paruošti blynai ilagai neužsibūn...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau