Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Gegužės » 25

Farmacijos kompanijoms neapsimoka žmoniją išgydyti nuo vėžio

Vaistai nuo vėžio išrasti, bet farmacijos kompanijų jie nedomina.

Kanados Edmontono mieste esančiame Albertos universitete išrasti vaistai, skirti gydyti vienai didžiausių šiuolaikinių žmonijos rykščių – vėžiui, tačiau farmacijos kompanijų jie nedomina, pranešė cancer.org.

Preparatas, skirtas gydyti vėžiui, nėra labai sudėtingas, tad ir nebūtų brangus. Tai palyginti pigus dichloroacetatas (DCA), taip pat naudojamas ir medžiagų apykaitos sutrikimams gydyti. Tačiau farmacijos kompanijos prekiauti šiuo preparatu nenori, nors onkologų tyrimai parodė, kad preparatas yra veiksmingas, nesukelia šalutinio poveikio.

Vaistus nuo vėžio išrado dr. Evangelas Michelakis ir jo komanda  DCA naudoti galima be patento, o farmacijos kompanijoms toks pigus vaistas – didžiulis konkurentas. Šiek tiek vėžį apgydantys preparatai kainuoja itin brangiai. Be patento farmacijos kompanijos negalėtų uždirbti daugybės pinigų iš DCA, todėl jis joms nenaudingas. Palyginimui verta paminėti, kad visi AIDS apgydantys vaistai patentuoti.

Kanadiečių mokslininkai išbandė DCA su žmogaus ląstelėmis: šis vaistas sunaikino vėžines ląsteles, atsiradusias plaučiuose, pieno liaukose, smegenyse, o sveikatai nepakentė. Preparatas išbandytas ir su žiurkėmis, turėjusiomis didžiulius auglius. Tokioms žiurkėms, kurios gėrė vandenį su DCA, augliai sumažėjo.

Žmogaus organizme veikia vienintelis natūralus vėžio ląstelių naikintojas – mitochondrijos. Tačiau, kad jos imtų kovoti su liga, šias ląsteles reikia „paraginti“. DCA būtent ir „pažadina“ mitochondrijas, kurios kyla į kovą su vėžinėmis ląstelėmis.

Vaistus nuo vėžio išrado dr. Evangelas Michelakis ir jo vadovaujama mokslininkų komanda. Vienas pagrindinių išradimą grindžiančių tyrimų publikuojamas Nacionalinio biotechnologijos informacijos centro (NCBI) svetainėje.

Cancer.org apgailestauja, kad multitrilijoninei vaistų pramonei neapsimoka žmoniją išgydyti nuo vėžio. 

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://ekspertai.eu

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.09.2019 laikas 20:18 Receptai – Patiekalai Paprasčiausias ir sėkmingiausias naminės duonos receptas

Su kvapnia, traškia plutele, tikras skanumėlis. Skanios naminės duonos receptas gaminkite duoną patys namuose!

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau