Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 6

Geriausias liaudies vaistas kuris mažina cukraus kiekį kraujyje!

Daugelis žmonių sėkmingai sumažino cukraus kiekį kraujyje šia natūralia priemone! Verta pabandyti!

Diabetas tapo viena iš labiausiai paplitusių ligų pasaulyje. Laimei, šią būseną galima kontroliuoti insulinu.

Jeigu turite didelį cukraus kiekį kraujyje, nuėjus pas gydytoja, tikriausiai jūsų paklaus, ar norite pradėti insulino terapija, ar bandysite sumažinti tinkamos mitybos pagalba. Gerai pagalvokite prieš pasirinkdami gydymo būdą - pasirinkimas jūsų!

Geriausias liaudies vaistas kuris mažina cukraus kiekį kraujyje!

Daugelis žmonių normalų cukraus kiekį kraujyje pasiekė natūralių priemonių pagalba. Visi ingredientai yra lengvai prieinami.

Jums reikės šių ingredientų:

  • Krienų šaknų (25 cm ilgio, 2.5 cm pločio);
  • 1 skiltelės česnako;
  • 660 ml alkoholinio alaus;
  • 1 puodelis obuolių acto.

Paruošimas:

Nuplaukite krieno šaknis kelis kartus, nes nuskusti jo nereikia. Įdėkite jį į dubenį su vandeniu. Jis turi būti visiškai panardintas vandenyje. Tada įpilkite obuolių acto. Tegul ten pagula apie 15-20 minučių.
Tada jau galite supjaustyti krieno šaknį mažais gabaliukais. Padarykite tą patį su česnaku. Sumaišykite česnaką su krienu dideliame stiklainyje su dangteliu ir įpilkite alaus.
Uždarykite indą ir laikykite jį tamsioje vietoje 10 dienų. Po 10 dienų mišinys yra paruoštas naudoti.

Naudojimas:

Vartokite po vieną arbatinį šaukštelį tris kartus per dieną, per pirmąsias dvi dienas, o tada jau galima vartoti po vieną šaukštą, tris kartus per dieną.

Visa procedūra trunka vieną mėnesį. Šio gydymo metu, reikia taip pat gerti po pusę puodelio avižinio vandens, 4 kartus per dieną.

Štai, kaip pasigaminti avižinį vandenį:

Jums reikės:

50 gramų avižų dribsnių;
2 ½ stiklinės vandens.

Paruošimas:

Šį dozė skirta tik vienai dienai. Įdėkite avižinius dribsnius į vandenį ir virkite 15 minučių ant mažos ugnies. Tada, leiskite mišiniui nusistovėti vieną valandą. Perkoškite mišinį per marlę.

Jūs galite paruošti ir kelioms dienos, didesnį kiekį, padidinat proporcijas pagal dozę ir dienas. Tačiau skystis turi būti laikomas šaldytuve.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.11.2019 laikas 18:36 Receptai – Patiekalai Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą. Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio. Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus....

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 11:50 Receptai – Patiekalai Gardžių čeburekų receptas

Gaminame. Čeburekai Kiaušinių trynius dedame į didesnį dubenį, išplakame, beriame druską, pilame šiltą vandenį ir išmaišome. Į tą patį dubenį dalimis sijojame miltus ir užminkome tešlą Ji gali atrodyti kietoka, bet aliejus turė...

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau