Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 31

Granatų žievelės nauda: gydo daug ligų

Gydomąsias granatų savybės paminėjo graikų gydytojas Hipokratas, kuris granatų sultys panaudojo skrandžio skausmui, o žievelę žarnyno sutrikimams gydyti.

Šiuo metu granatų sultys yra naudojamos sužadinti apetitą, pagerinti skrandžio funkcijas ir medžiagų apykaitą, kovai su skorbutu, kaip diuretikas, antiseptikas, prieš-uždegimui ir karščiavimui sumažinti.

Tačiau šiandiena pateikiamas receptas, ne apie granatų gydomąsias savybes, bet granatų žievelių gydomąją tinktūrą!

Ši tinktūrą padės išgydyti daug ligų.

Granatų žievelės nauda: gydo daug ligų

Pašildytame stikliniame inde sudėkite sausas granatų žieveles (12 gramų) ir užpilkite verdančio vandens. Uždenkite ir palaikykite pusvalandį, ir vaistas paruoštas.

1. Išgydymas per 5 valandas, vartojant šią tinktūrą. 1) dizenterija; 2) salmoneliozę; 3) vidurių šiltinę; 4) cholerą; 5) ūminį apendicitą - gerti šį nuovirą taip:

1. Po 25-30 minučių nusistovėjimo išgerkite šio skysčio apie pusę  (pusę stiklinės). Nuoviro nekoškite, nusistovėjimas tęsiasi. Vėl uždenkite lėkšte. Jei po 10 minučių pasijausite sveiku, vadinasi buvo įprastas skrandžio sutrikimas (viduriavimas) ir jis pilnai pasitaisė. Galima drąsiai vykti į bet kokią kelionę, kadangi viduriavimo ir vidurių užkietėjimo jums nebus.

2. Jei po 10 minučių nepasijausite geriau, tada jums yra dizenterija, arba salmoneliozė, vidurių šiltinė ar cholera. Jus turėtumėte likti namie ir po 3 valandų išgerti likusią tinktūrą. Gydymo procesas trunka 3 valandas (su nuoviru nusistovėjimu 3.5 valandos), o gydymas užtrunka apie 5 valandas nuo gydymo pradžios.

Granatų žievelės nauda: gydo daug ligų

2. Išgydymas per 1 savaitę, nuo vartojimo 1) skrandžio opą; 2) žarnyno opą (plonoji žarna); 3) kolitą (storosios žarnos uždegimas); 4) disbiozę - gerti reiktų džiovintų granatų žievelių tinktūrą taip:

1. Po 25-30 minučių nusistovėjimo gerkite. Per dieną maždaug pusę šios tinktūros (90-100 ml), 4 kartus maždaug lygiomis dalimis ir per maždaug vienodą laiko tarpą, t.y.  maždaug po 20-25 ml viena porcija. Geriama ant tuščio skrandžio, 1 porcija ryte po miego ir 4 porcija naktį prieš miegą.

2. Gerti tinktūrą ne kiekvieną dieną savaitės, kas  antrą dieną, t.y. 1, 3, 5, 7 - gerti, o 2, 4, 6 - negerti (poilsis nuo gydymo).

3. To pakanka pilnam išgijimui. Bet, jai kas nori dar apsisaugoti "apsidrausti", pavyzdžiui, sergant skrandžio opa, tai gali tęsti po savaites, pakartojant savaitės kursą.

4. Gydymo metu vandens tinktūrą neperkoškite - nusistovėjimas tęsiamas.

5. Taikant šį gydymo kursą alkoholio vartojimas negalimas, ypač išgėrus šią tinktūrą.

6. Gydymo esmė yra ta, kad virškinimo trakte nuolat slopinamos visos bakterijos (sveikos bakterijos neslopinamos) ir į jų vietas sėkmingai kolonizuojasi sveikos žmogui naudingos ir reikalingos bakterijos.

7. Be to, kaip buvo minėta ankščiau, yra žinoma, kad Hipokratas gydant šiuo vandens ekstraktu gydė pjautines ir durtines žaizdas. Ant žaizdos buvo dedama švarus audinys, sumirkytas džiovintų granatų žievelių tinktūrą. Audinys būna nuolat drėgnas, kol žaizda gydoma.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.09.2018 laikas 08:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti

Epilepsija liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai epilepsijai gydyti, epilepsija, epilepsijos gydymas, receptas epilepsijai, vaistažolės epilepsijai, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip ...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 07:42 Receptai – Patiekalai Trapūs naminiai sausainiai
Kaip pasigaminti namuose skanius sausainukus. Trapių naminių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau