Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 3

Gydomieji stebuklai, kurie slepiasi jūsų virtuvėje

Genialu tai, kas paprasta. Regis, yra atvejų, kai tai galioja ir medicinoje. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ gydytojas Alvydas Unikauskas kalbėjo apie tai, kokius paprastus ir kartu gydančius produktus galite surasti virtuvėje.

Daug atvejų, kai galvos skausmą žmogus jaučia dėl kaklo, pečių juostos raumenų įtampos. Šiam skausmui gydyti išmėginkite alaviją, žinomą kaip alijošių. Sultingas augalas, randamas daugelyje namų, turi daugybę panaudojimo būdų.

Alijošiaus sudėtyje yra augalinių sterolių. Šios medžiagos natūraliai atsiranda daugelyje augalų, daržovių, grūdų, riešutų ir vaisių. Jie turi cholesterolį mažinančių savybių ir pasižymi uždegimą Gydomieji stebuklai, kurie slepiasi jūsų virtuvėje slopinamuoju poveikiu. Įprastai alijošius naudojamas siekiant gydyti odos negalavimus. Tačiau jis gali gydyti netgi galvos skausmą, nes atpalaiduoja raumenis.

Pasitarnauti susirgus gali ir ryžių nuoviras. Jis – idealus skrandžio veiklos sutrikimams gydyti. Apsinuodijus ir netekus daug skysčių padėti sau galima geriant pasūdytą vandens ir ryžių nuovirą, likusį po virimo. „Ryžiai suteikia greitųjų angliavandenių, kurie kūne virsta į cukrų. Cukrus įjungia susiurbimo mechanizmą žarnyne ir tai padeda neprarasti per daug vandens. Gėrimas taip pat suteiks šiek tiek energijos“, – pasakojo daktaras A. Unikauskas.

Kuo gi su enzemos gydymu ir sausa oda susijusios avižos? Avižose yra cheminių medžiagų, pasižyminčių antiniežėjimo poveikiu. Taip pat aliejų, turinčių minkštinamąjį poveikį, tad avižos drėkina odą.

Dar daugiau apie natūralias gydančias priemones – laidoje „Klauskite daktaro“.

LRT TELEVIZIJOS laida „Klauskite daktaro“, LRT.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.07.2019 laikas 18:42 Receptai – Patiekalai „Gietininiai“ sausainiai
Gaminu juos sūnui labai dažnai! Kepk juos nors kasdien, taip skanu ir paprasta. Norisi naminių sausainių. Tokių, žinote, lengvų,paprastų, greitai paruošiamų. Ir į galvą ateina grietininių sausainių receptas.

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau