Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 15

Gydomos vonios artrito gydymui

Vonios gydomosios procedūros rekomenduojama pacientams be širdies ligų. Kai kuriose ligos stadijose, vonios nerekomenduojamos, patariama naudoti atsargiai ir trumpą laiką.

1. Vonia su jūros druska, sėlenomis, šarminiu tirpalu.

Naudojamas ne sunkiu (neapleistu) atveju.

  • 4 kg druskos ištirpinkite karštame vandenyje. Procedūros trukmė 10-20 minučių.
  • 2 kg sėlenų virkite 10 minučių. Perkoškite ir supilkite į vonią. Jūs galite įpilti jūros druskos.
  • Šarminis tirpalas gali būti perkamas vaistinėje arba pasigaminamas: medienos pelenai dedami į indą, užpilami vandeniu ir užvirinamai, tada 12 valandų paliekame tamsioje vietoje (pelenai nusėsta ant dugno, o šarminis tirpalas pakyla). Voniai reiktų 2 litrų tirpalo.

Gydomos vonios artrito gydymui

2. Vonia su šienu.

Rekomenduojama pacientams sergantiems reumatu, artritu.

Paimkite smulkinto šieno arba miltelių iš jų. Vonia, kad būtų daugiau veiksmingesnė, būtina naudoti orą nepraleidžiamą medžiagą (gumos lapą arba guminį tentą) vonios dydžio su paciento galvos dydžio skyle.
Kiekvieną kartą, voniai turėtų būti naudojama 0.8 kg šieno. Smulkintas šienas dedamas į indą su vandeniu (3 litrai) ir verdama 30 minučių. Po to išpilamas į karštą vonią.

Periodiškai gydymas kartojamas.

Procedūra trunka nuo 15 minučių iki 1 valandos, priklausomai nuo paciento būklės. Laikas nuo laiko būtina įpilti karšto vandens.
Naktį, atliekama tik viena vonios procedūra, o senyvo amžiaus ir silpniems žmonėms skatinama procedūras atlikti dienos metu.

3. Beržo lapų vonia.

Beržo lapų vonia

1 kg šviežių beržo lapų (sausų - 0.5 kg) dedama į medvilninį maišelį. Verdame 30 minučių, 9 litrų vandenyje. Po to, šis vanduo pilamas į karštą vonią, kartu įdedamas ir maišelis.
Naudoti vonią prie miegą, 30 dienų.

4. Takažolės nuoviras.

Užpilkite ant 300 gramų takažolės 5 litrus verdančio vandens, palikite 2 valandas, perkoškite ir supilkite į vonia su vandeniu, kurio temperatūrą turi būti 32- 34 °.
Naudoti vonia kas antrą dieną 15-20 minučių.

Taikytina turintiems osteochondroze ir poliartrito skirtingas etiologijas.

5. Ramunėlių žiedų nuoviras.

Ramunėlių žiedų nuoviras

Užpilkite ant 300 gramų ramunėlių žiedų 5 litrus verdančio vandens, palikite 2 valandoms, perkoškite ir supilkite į vonią, kurio temperatūra turi būti nuo 34 iki 35 °.
Naudoti vonia kas antrą dieną 15-20 minučių.

Taikytina turintiems reumatoidinį artritą. Gydymo kursas 10-15 vonių.

6. Paparčio ūglių nuoviras.

Užpilkite ant 300 gramų šviežių paparčio ūglių 5 litrus verdančio vandens.
Paruošimo ir naudojimo būdas pagal 5 receptą.

Paparčio ūglių nuoviras

7. Avižų šiaudų nuoviras.

Užpilkite ant 100-200 gramų šiaudų 5 litrus verdančio vandens, laikyti 30 minučių. Į ataušusį nuovirą 36 -37 ° įmerkite kojas ar rankas, laikykite 20-30 minučių.

Procedūras naudoti kas dieną, esant reumatoidiniam artritui, podagrai. Gydymo kursas 5-6 vonios.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2018 laikas 07:48 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai pleiskanų gydymui

Pleiskanų naikinimas liaudies medicinoje, Pleiskanų naikinimas, receptai nuo pleiskanų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:59 Receptai – Patiekalai Beprotiškai skanių bulvinių blynų receptas

Gaminame. Bulviniai blynai Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame burokine arba smulkesne tarka. Nusunkiame susidariusį skystį (krakmolą gražiname atgal). Į bulvių tarkius įtarkuojame svogūną, pilame citrinos sult...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau