Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 3

Gydomosios tirpaus ledo vandens savybės

Seniau žmonės maistui ruošti žiemą vartodavo tirpaus sniego vandenį. Sniegą ištirpindavo ir su juo ruošdavo įvairius patiekalus bei virdavo sriubas. Žmonės pastebėjo, jog tie, kas reguliariai vartoja tirpaus ledo vandenį, rečiau serga, gali pasigirti ilgais gyvenimo metais, sveikata ir energija. Tirpaus ledo vanduo tonizuoja žmogaus organizmą, pagerina fizinį aktyvumą.

Gydomosios tirpaus ledo vandens savybės

TIRPAUS LEDO VANDENS SAVYBĖS

Tirpaus ledo vanduo yra natūralus biostimuliatorius, stiprinantis žmogaus organizmo fizines galias.

• Tirpaus ledo vanduo aktyvina bioenergetinius procesus kiekvienoje mūsų kūno ląstelėje, veiksmingai valo kraujagysles, sumažina žalingojo cholesterolio lygį bei kalcio perteklių.

• Tirpaus ledo vanduo išvalo inkstus ir kepenis, nes iš jų išplauna toksines medžiagas.

• Teigiama, jog tirpaus ledo vanduo malšina ir skausmus širdies plote.

• Tirpaus ledo vandeniu galima gydyti aterosklerozę ir trombozę. Šis vanduo žmogaus organizme pagerina medžiagų apykaitą ir nuo dantų nuvalo apnašas.

• Tirpaus ledo vanduo - puikus gamtinis energetikas, nes jis organizmui suteikia daug energijos.

• Jei reguliariai vartosite tirpaus ledo vandenį, pavyks numalšinti nuolatinio nuovargio sindromą, gydyti nemigą ir pagerinti apetitą.

• Tirpaus ledo vanduo ypač naudingas dirbantiems protinį darbą, studentams, moksleiviams ir kt. Gerdami tirpaus ledo vandenį, lengviau susikoncentruosite, tapsite atidesni, darbingesni, pagerinsite atmintį, todėl geriau įsidėmėsite Jums reikiamą informaciją.

• Tirpaus ledo vanduo jaunina
žmogaus organizmą, pagerina virškinamojo trakto darbą, numalšina alergijos simptomus.

• Verta atminti, kad gydomosios tirpaus ledo savybės yra juntamos tik tada, kai juo visiškai pakeičiame vandentiekio ar kitos rūšies vandenį. Ruošdami valgį, vietoje vandentiekio vandens vartokite tik tirpaus ledo vandenį.

• Jei nutarsite vartoti tirpaus ledo vandenį, turite žinoti, kad po 12 valandų jo naudingosios savybės sumažėja pusiau bei toliau progresyviai mažėja.

Gydomąjį tirpaus ledo vandens poveikį pajusite ne iš karto, o tik po 5-7 dienų. Beje, tada pojūčiai nebus malonūs. Kai tirpaus ledo vanduo pradės valyti Jūsų organizmą, gali atsirasti įvairių vidaus organų (inkstų, šlapimtakių ir kt.) skausmai. Svarbiausia, kad šie skausmai nebūtų stiprūs. Tirpaus ledo vandens poveikyje šlapime gali atsirasti drumzlinos nuosėdos. Tai požymis, jog vanduo valo inkstus ir šlapimo pūslę. Apnašų gali atsirasti ir ant liežuvio, todėl liežuvį nuvalykite dantų šepetėliu.

KAIP PARUOŠTI TIRPAUS LEDO VANDENĮ NAMUOSE?

Namuose tirpaus ledo vandenį galima pasiruošti įvairiais būdais. Paprasčiausias paruošimo būdas - vandens užšaldymas ir atšildymas.
Šaldyti geriausiai virintą vandenį. Tiesa, nemažai specialistų teigia, jog norint paruošti kokybišką tirpaus ledo vandenį, vien užšaldyti ir atšildyti vandens - nepakanka.

• Paruošti tirpaus ledo vandenį panaudokite pirktą vandenį, pavyzdžiui, 5 litrų talpose.

Vandenį užšaldyti reikia tinkamame inde. Vandeniui šaldyti netiks geležiniai, emaliuoti ar aliumininiai indai. Geriausia vandenį užšaldyti pasirinkto tūrio plastmasiniuose kibirėliuose. Kibirėlį su vandeniu įdėkite į šaldiklį. Po kurio laiko pažiūrėkite, ar ant ledo paviršiaus liko neužšalusio vandens. Neužšalusio vandens turi likti ir šio momento nepraleiskite! Šį vandenį išpilkite, nes jame būna susikaupusios žalingosios medžiagos, pavyzdžiui, sunkiųjų metalų druskos ir kt. Dabar kibirėlį ištraukite iš šaldiklio, perplaukite ledą ir jį ištirpinkite. Tirpaus ledo vandens gerkite kiek galima dažniau: ryte, prieš pusiyčius, vakare, prieš miegą, ir visą dieną.

Žiemą tokį vandenį galite paruošti ištirpinę ekologiškai švarų sniegą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

07.08.2019 laikas 22:07 Receptai – Patiekalai Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Tradicinis Apetitiškų Eklerų Receptas.
Eklerai magiškai ir stebuklingai veikia žmones – ir vaikus, ir senelius. Aš savo virtuvėje vis turiu sugalvoti kažką naujo. Esu žmogus be firminio torto, bet man taip smagu turėti svečiuose žmones, kurie ištobulinę savo vieną sald...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau