Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2015 » Lapkričio » 17

Holivudo aktorius Čarlis Šynas serga AIDS

Populiarus Holivudo aktorius Čarlis Šynas (Charlie Sheen) serga AIDS. Apie tai praneša jo spaudos atstovai leidinyje "Žmonės" (People).

Teigiama, kad pats aktorius Šynas ketina pasirodyti televizijos kanale NBC`s, programoje "Today", kad praneštų oficialų pranešimą, šiuo klausymų.

Pasak vieno garsiausių ir įtakingiausių krizių-menedžerio Hollywood Howard Bragman, Šyno atstovai,

kreipėsi į jį patarimo prie šešis mėnesius.

"Interviu, greičiausiai, sukels tik gerbėjų gailestį jam, bet taip pat, jam reiktų saugotis galimų teisminių ieškinių, nuo buvusių lytinių partnerių. Nedaugelis gali priimti tokią naujieną ramiai", - konstatavo jis.
Bragman pabrėžė, kad Čarlis Šynas tokiu atveju, gauna visą įmanoma medicinine pagalba ir priežiūra, apie tai žino ir jo daugelis draugų. Būtent, kada aktoriui buvo nustatyta tokia diagnozė, jis tuo metu nepatvirtino, tik pasakė "senai".

Priminsime, kad audringas asmeninis aktoriaus gyvenimas ne vieną kartą buvo aprašytas pirmuose laikraščių puslapiuose, Amerikos bulvariniuose laikraščiuose, policijos pranešimuose bei teismo pranešimuose. Būdamas vienu metu vienas iš mokamu televizijos aktoriumi ir prodiuseriu, Šynas susipyko su daugeliu televizijos vadovu ir prodiuserių. Paskutiniu metu aktorius pasirodydavo tik epizoduose.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://paranormal.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

20.08.2019 laikas 12:20 Receptai – Patiekalai Virtinukai su bulvėmis ir šonine

Gaminame namuose. Virtinukai su bulvėmis ir šonine. Virtinukai su bulvių ir šoninės įdaru tiekiami su grietinės-sviesto arba grietinės-spirgučių padažais. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau