Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Kosmosas » 2015 » Gruodžio » 7

Internete pasirodė planetos-žudikės Nibiru nuotraukos

Kaip pranešė ekspertai, ši planeta, savo dydžių viršija Jupiterį , kuri prieš milijoną metų tapo dinozaurų išnykimo priežastimi, o dabar vėl artėja prie mūsų planetos. Internete pasirodė "planetos-žudikės" nuotraukos, kuri keturis kartus didesnė už dujų milžiną.

Nostradamo pasekėjai teigia, kad vadinama "Planeta X" Nibiru šių metų gruodžio mėnesį priartės prie žemės, kuri prives prie katastrofiškų padarinių žmonijai. Pasak mėgstančių įvairias sąmokslo teorijos gerbėjų, nepaisant to, kad susidūrimas "Planetos X" su žeme nėra, tačiau gravitacijos trauka kosminio kūno, prives prie milžiniškų cunamių ir "ugnies lietaus" kartu artėjančių meteoritų į mūsų planetą.

nibiru, planeta x, nasa, saulės sistema, morrisonas

Yra ir kitokia nuomonė šiuo klausymu, mėgėjai tyrinėtojai, kurie mano, kad Nibiru praskries šalia žemės kitų metų balandi. Bet ir tie kalba apie tai, kad pasaulio vyriausybės žino apie ateinančią apokalipsę, todėl slapta ruošiasi nelaimei. Kaip įrodymas apie artėjančią "pasaulio pabaigą" pastebimas padidėjimas stichinių nelaimių mūsų planetoje, didelis kiekis krentančių ar praskriejančių šalia kometų ir asteroidų, kurie skrieja šalia žemės, taip pat faktas, kad NASA visą tai slepia nuo gyventojų.

Kaip minima ankščiau NASA ir Europos kosminė agentūra pripažino, kad yra pasirengusi "avariniam planui", jei žemei grėstu susidūrimas su kitais kosminiais kūnais.

nibiru, planeta x, nasa, saulės sistema, morrisonas

Gandai apie artėjančią "Planeta X" Nibiru pasirodė tinkle, po to kai keletas mokslininkų mėgėjų, pastebėjo ją saulės spinduliuose pateiktoje NASA nuotraukoje. Pasak jų, objektas juda sudėtinga trajektorija, todėl sunku ją pastebėti prieš šviesą, bet galima pagauti "Planeta X" saulės atspindį.  Dauguma mokslininkų netiki artėjančia "Planeta X", todėl prašo netikėti ir nelaukti artėjančios pasaulio pabaigos.

Priminsime, kad dar viena Saulės sistemos planeta, kuri buvo minima Biblijos ir iš senovės graikų astronomų darbų, buvo aptikta 1979 metais, NASA zondo.

NASA mokslininkas: neegzistuojanti Nibiru planeta sugeba kelti masinę paniką

N. Lieder pasaulio pabaigą sukeliančią planetą iš pradžių vadino „Planeta X“ ir vėliau savo pasakojimus sujungė su rašytojo Zecharia Sitchino knygos „Dvyliktoji planeta“ istorija. Pasak Z. Stichino (1920-2010), senovės šumerai rašė apie gigantišką planetą, vadinamą Nibiru – „dvyliktąją planetą“ Saulės sistemoje, jeigu į skaičiavimus kaip planetos įtraukiamos visos kitos planetos (įskaitant Plutoną, Mėnulį ir Saulę) kurios orbita yra ištęsta ir kuri pro Žemę praskrenda kas 3600 metų. Šumerų tvirtinimu, žmonės iš tiesų išsivystė Nibiru planetoje, tačiau paskutinį kartą skrendant pro Žemę,

nibiru, planeta x, nasa, saulės sistema, morrisonas

kolonizavo mūsų planetą.

Istorikai ir kalbų mokslininkai tvirtina, kad Z. Stichinas stipriai suklydo versdamas senovinius tekstus. Šumerai iš tiesų tikėjo kosmologija ir planetų galia; tačiau jie manė, kad buvo ne 12, o 5 planetos ir netikėjo, kad žmonės į Žemę peršoko iš vietos, vadinamos Nibiru. Be to, astronomai nurodė, kad tokia planetos orbita, kokią Z. Stichinas nubraižė planetai Nibiru, yra neįmanoma: joks dangaus kūnas negali išsilaikyti stabilioje orbitoje visą laiką būdamas toliau už Plutoną ir kartą per 3600 metų apskriedamas per Saulės sistemą. Toks kūnas arba būtų išmestas už Saulės sistemos ribų, arba būtų pritrauktas arčiau.

Dauguma sąmokslo teoretikų neatsižvelgia į faktą, kad kometa skrenda ne mūsų kryptimi, o kai kurie tvirtina, kad jos trajektorija keisis. „Kai kuriuose tinklalapiuose siūloma idėja, kad kometą lydi milžiniškas NSO, kontroliuojantis jos orbitą“, sakė D. Morrisonas. Ir iš tiesų, koks gi skirtumas, jeigu Eleninas šiuo metu skrieja ne į mūsų pusę – juk jis bus atvairuotas kai to prireiks.

Tiesos ir melo atsijojimas

D. Morrisonas pateikė kelis patarimus žmonėms, kurie domisi astronomija ar nerimauja dėl galimo susidūrimo. „Jei šis pasakojimas būtų tiesa, jis būtų aprašinėjamas normalioje žiniasklaidoje, o ne kažkokiuose mažai lankomuose tinklalapiuose. Be to, ne kiekvienas žmogus, tvirtinantis esąs mokslininku ar NASA darbuotoju, toks ir yra. Tačiau melą nuo tiesos atskirti nėra paprasta“.

nibiru, planeta x, nasa, saulės sistema, morrisonas

Nibiru sąmokslo teorijos yra tokios nesąmoningos, kad D. Morrisonas netgi abejoja, kad jomis tiki jų sumanytojai. Daugelis tinklalapių pardavinėja knygas apie Nibiru, vaizdo įrašus ir netgi „išgyvenimo rinkinius“, todėl D. Morrisonas mano, kad jų kūrėjai sąmoningai naudojasi žmonėmis, kurie nesugeba patikimų šaltinių atskirti nuo melagingų. „Tai ypač didelė problema jauniems žmonėms, todėl aš labai pykstu ant tų, kurie tokias pasakas skleidžia vaikams“, tvirtino mokslininkas.

nibiru, planeta x, nasa, saulės sistema, morrisonas

Tad belieka jums patiems spęsti, kas ir kaip..... Turite nuomone?  Dalinkitės komentaruose ar forume.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

27.10.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Vyniotinis Su Aguonomis: Gaminimo Receptas

Tokie vyniotiniai išeina be galo skanūs. Jie švelnūs, su skaniu įdaru ir labai gražia glazūros plutele. Šie vyniotiniai -tikra šventinio stalo puošmena ir puikus desertas. Mes naudosime aguonų įdarą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau