Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 14

Išvalykite plaučius nuo gleivių ir stiprink imuninę sistemą

Gerk šį gėrimą ir pamiršk apie peršalimą ir kosulį! Nuostabus gėrimas valo plaučius nuo gleivių ir stiprina imuninę sistemą.

Gleivės paprastai atsiranda nosyje ir gali trukdyti kvėpavimui. Galų gale, tai turi įtakos ir plaučiams. Todėl, būtina jas pašalinti, kad plaučiai tinkamai dirbtu.

Yra, paprastas, bet naudingas gėrimas, kuris gali padėti jums atsikratyti susikaupusias gleives, bei padidins imuninę sistemą.

Išvalykite plaučius nuo gleivių ir stiprink imuninę sistemą

Norint pasigaminti šį gėrimą, jums reikės tik avižų, medaus ir vandens. Pirma, praplaukite avižas ir užmerkite šiltame vandenyje 3-4 valandom. Tada, įpilkite dar vieną stiklinę vandens.

Užvirinkite mišinį kelioms minutėms ir leiskite pastovėti per naktį. Kita dieną perkoškite gėrimą, įdėkite 100 ml natūralaus medaus. Laikykite gėrimą šaldytuve ir gerkite kiekvieną rytą.

Šis gėrimas turėtų būti vartojamas anksti ryte, prieš pradedant valgyti. Gerti reikėtų 30 ml kas dieną, 40 dienų. Po to, padarykite 15 dienų pertrauką ir vėl tęskite 40 dienų. Atminkite turite gerti kiekvieną rytą šį gėrimą 40 dienų.

Šis gėrimas yra rekomenduojamas visų amžiaus grupių žmonėms, įskaitant ir vaikus. Tai padės sustiprinti imuninę sistemą ir parengs imunitetą kovoti su virusais ir bakterijomis. Taip pat, pašalins iš organizmo gleives.

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.08.2019 laikas 14:51 Receptai – Patiekalai Mano mama kepenėles gamindavo tik taip - sultingas, krakmolingas ir traškias

Sultingos, skanios ir ekonomiškos! Marinuojame kepenėles kiaušinio, krakmolo, druskos ir pipirų mišinyje, mažiausiai 40 minučių, geriausia 1-1,5 valandos. Tada kepkite kepenėles karštame aliejuje. Kaip pasigaminti, žiūrėkite va...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:18 Receptai – Patiekalai Žiedinių kopūstų apkepas
Skanaus žiedinių kopūstų apkepo receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

11.09.2019 laikas 19:30 Receptai – Patiekalai Karališkas obuolių pyragas: stulbinančiai skanus
Skanus pyragas su trapia tešla, grietinėle ir traškiu pabarsimu. Tikrai karališkas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau