Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 26

Išvalykite savo kūną nuo parazitų ir atsikratysite viršsvorio ir nuolatinio noro valgyti saldumynus!

Trys geriausi receptai nuo parazitų!

Jei manote, kad turite didelį norą valgyti saldumynus, tai gali būti kalcio trūkumo požymis organizme ir parazitų buvimas. Tačiau, jei šis noras nekyla labai dažnai, nėra reikalo nerimauti.

Cukraus priklausomybė gali atsirasti, jei dažnai patiriate stresą. Esant tokiai situacijai, jūs norite valgyti kažką saldaus. Be to, kuo daugiau parazitų organizme, tuo didesnis kiekis riebalų nusėsta (kaupiasi) jūsų kūne. Nes šie siaubingi parazitai gyvena riebalų sankaupose.

Trys geriausi receptai nuo parazitų!

Kai jūs atsikratysite šių parazitų, pasijusite daug geriau ir pilni energijos!

Kai jūs valgote daug saldžių maisto produktų, kad patenkinti savo norus, jūs sudarote sąlygas, kauptis gleivių pertekliui organizme. Šis gleivių perteklius yra ideali terpė grybeliams ir bakterijoms. Šioje aplinkoje, jie pradeda aktyviai daugintis, pradėsite jausti nuovargį, galvos skausmą, negalavimus ir jėgų neturėjimą.

Štai natūralūs receptai, kurie padės atsikratyti parazitų, bakterijų ir pagerins virškinimą.

Šis receptas yra labai paprastas ir veiksmingas!

  • 100 gramų sėmenų;
  • 10 gramų džiovintų gvazdikėlių.

Paruošimas:

Susmulkinkite šiuos ingredientus į smulkius miltelius. Laikyti sandariai uždarytą indą šaldytuve.
Galite gerti miltelius su filtruotu kambario temperatūros vandeniu arba įtraukti juos į savo pusryčius.

Jums reikia vartoti po 2 šaukštus kiekvieną rytą 3 dienas.

Po trijų dienų, padarykite trijų dienų pertrauką ir pradėkite vėl iš naujo. Jūs turite tai daryti visą mėnesį. Be to, siekiant išvengti pakartotinio parazitų atsiradimo, turite valymo procedūrą atlikti keletą kartų per metus.

Šis receptas padės atsikratyti Liamblijos (Giardia).

Susmulkinkite pankolio ir kmynų sėklas santykiu 1:1 ir vartokite po 1 šaukštelį šio mišinio su dideliu kiekiu vandens. Vartoti galima iki 6 mėnesių.

Taip pat nuo parazitų veiksminga yra krienų tinktūra.

Paimkite 20 gramų tarkuotų krienų ir 20 gramų tarkuoto česnako ir užpilkite 50 ml 40% alkoholio ir palikite 10 dienų. Vartokite tinktūra po 1 valgomą šaukštą, 2 kartus per dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.09.2018 laikas 08:47 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui

Pigmentinių dėmių blukinimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai pigmentinių dėmių blukinimui, receptai pigmentinių dėmių blukinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaist...

Skaityti daugiau

06.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Kaip pasigaminti varškės blynus

Gaminame. Varškės blynai Į dubenį dedame varškę, mušame kiaušinius, beriame cukrų, žiupsnelį druskos ir išmaišome. Pilame kefyrą, beriame nubrauktą šaukštelį sodos, dalimis dedame miltus ir užmaišome blynų tešlą.

...

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau