Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 27

Išvalykite savo žarnyną ir kepenis nuo toksinų!

Išbandykite šią priemonę ir netrukus pasijusite geriau ir pilni energijos!

Kadangi žmogaus kūnas yra veikiamas įvairių veiksnių, kiekvieną dieną, pavyzdžiui, aplinkos, streso, nereguliarus ir žemos kokybės maistas, bei nesveika gyvensena.

Šie veiksniai daro įtaką stimuliuojant mūsų žarnyno fermentacijos procesus, todėl maistas yra paverčiamas į supuvusią arba pūvančią masę. Jeigu laiku mes neatsikratome jo, tai naujas maistas susimaišo su šia mase, irimo procesas ir fermentacija tampa cikliška.

Išvalykite savo žarnyną ir kepenis nuo toksinų!

Šiame straipsnyje pasidalinsime geriamuoju receptu, su kuriuo galėsite išvalyti savo organizmą nuo šių masių, šlakų ir toksinų. Šis gėrimas yra 100% natūralus, kuris valo kraujagysles nuo toksinų, cheminių medžiagų ir riebalų, kurie gali sukelti mums žalą.

Be toksinų valymo iš organizmo, šis gėrimas valo kepenis, tokiu būdu bus apsaugotas organizmas nuo kenksmingų laisvųjų radikalų poveikio, kurie dažnai būna pagrindinė priežastis vėžio atsiradimui.

Ingredientai:

  • 4 litrai vandens;
  • imbiero šaknis (maždaug 4 cm);
  • 8 citrinos;
  • 8 skiltelės česnako.

Paruošimas:

Pirmas dalykas, ką jums reikia padaryti, tai nuplauti ir nuvalyti imbierą ir česnaką. Tada, supjaustykite citriną su žieve ir sudėkite visus ingredientus į maišytuvą. Susmulkinkite.

Toliau, įpilkite vandens į puodą ir sudėkite šį mišinį. Kai vanduo pradės virti, išjunkite ugnį ir leiskite atvėsti tam tikrą laiką. Perkoškite skystį ir laikykite stikliniuose buteliuose.

Vartojimas:

Šis gėrimas turėtų būti vartojamas kiekvieną dieną, ne vėliau, dvi valandos prieš pirmą valgį. Pradėkite nuo pusės stiklinės ir didinkite dozę iki vienos stiklinės. Po kurio laiko, jūs pastebėsite, kad jaučiatės geriau ir būsite pilni energijos!

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.07.2018 laikas 09:32 Receptai – Patiekalai Džiovintos dilgėlių sėklos
Liaudies medicinoje naudojamos visos dilgėlės dalys: lapai, stiebai, šaknys, sėklos. Dilgėlių sėklos turi adaptogeninių savybių, padeda susidoroti su stresu, nuovargiu, endokrininių ligų problemomis, impotencija, skausmu inkstuos...

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai užkimus
Užkimus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai užkimus, receptai nuo užkimimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

25.07.2019 laikas 08:00 Receptai – Patiekalai Varškės tortas su apelsinais
Gaminame namuose. Varškės tortai ne pirmą sezoną yra populiarumo pike ir tai nestebina. Jie lengvi – gabalėlio nebus per daug užbaigiant pačią sočiausią puotą. Paprastai žymiai mažiau kaloringi nei tortai su sviestiniu kremu…O dar...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau