Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Birželio » 7

JAV smegenų plovimo industrija

Šešios JAV media korporacijos, užimančios 90% rinkos, vidutiniškai 10 valandų per parą kiekvienam JAV gyventojui plauna smegenis. Jeigu jūs kiekvieną dieną leidžiate kažkam „programuoti“ savo smegenis informacijos srautais, nenuostabu, kad galiausiai jūsų pažiūros į pasaulį gana stipriai pasikeis, rašoma „Globalreseach.ca“.

Kiekvienas statistinis JAV pilietis kasdien suvartoja maždaug 10 valandų įvairios informacijos, žinių ir pramoginių laidų. Visa tai dėka 6 gigantiškų media korporacijų, kurios daugumoje atvejų ir dominuoja media erdvėje.

Buvo paskaičiuota, kad maždaug 90% informacijos srauto, užkemšančio jūsų smegenis, gamina būtent jos. Ir, suprantama, jos kontroliuoja mūsų pasaulio elitą. Tai ar yra nors kokia viltis išeiti iš šio rato, turint omenyje, kad absoliuti gyventojų dalis praktiškai patenka į šią milžinišką „informacinę matricą“?

Tiesiog pažiūrėkite į save iš šalies. Netgi dabar, kada jūs skaitote šį straipsnį, jūs galite klausytis muzikos arba TV-programos kaip foną. Daugelis mūsų priėjo iki to, kad priprato prie MIP, kaip prie narkotikų. Yra tokių, kas fiziškai nesugeba dirbti tyloje.

Šešios JAV media korporacijos

Išmintis sako – ką pasėsi, tą ir pjausi. Jei jūs išmėtysite šiukšle, jums vėliau tek jį surinkti. Visa tai mes darome kiekvieną dieną. Todėl jeigu jūs programuojate jūsų smegenis valandų valandas informacija, teikiama stambiųjų media korporacijų, reikia būti pasirengusiems, kad visa tai turės gana negatyvios įtakos jums.

Visi šie monstrai-korporacijos iš tikrųjų daro viską tam, kad sufokusuoti visuomenės dėmesį į save. Na pavyzdžiui – visi bendraujate su artimaisiais, draugais, kolegomis. Apie ką jūs kalbatės? Jeigu jūs tipiškas daugumos žmonių atstovas, jūs aptarinėsite paskutinius pranešimus, pokalbių – šou, sportinius renginius, kuriuos jūs žiūrėjote vakar vakare.

Praktiškai visa ši informacija yra elito kontroliuojama, kuria ir valdo gigantiškos media korporacijas.

Štai kai kurie skaičiai, kuriais sunku patikėti. Jie atspindi kaip daug naujienų ir pasilinksminimo programų suvartoja statistinis amerikietis kasdien.

  •  Laidos tiesioginiame eteryje: 4 valandos, 32 minutės
  •  Televizijos laidos: 30 minučių
  •  Radijus: 2 valandos, 44 minutės
  •  Smartfonas: 1 valanda, 33 minutės
  •  Internetas: 1 valanda, 6 minutės

Susumuokite visus šiuos skaičius ir gausite sumoje daugiau negu 10 valandų. Ir turėkite omenyje, kad čia neįtraukti apsilankymai kino teatruose ir video žaidimai.

Televizijos laidoms tenka 5 valandos per dieną. Jeigu kiekvieną dieną po penkias valandas pompuoti į savo smegenis srautą informacijos, vienaip ar kitaip, jūs keisitės. Kito kelio nėra. Jūs galite galvoti, kad jūs pakankamai stiprūs, kad priešintis šiam informacijos srautui, bet esmė tame, kad jis pasieks jus bet kokiu atveju, jūs net nesuspėsite suvokti kas įvyko.

Paruošė Algimantas Lebionka

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
31.07.2019 laikas 13:18 Receptai – Patiekalai Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pr...

Skaityti daugiau

15.07.2019 laikas 09:58 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityti daugiau

24.10.2019 laikas 10:11 Receptai – Patiekalai 3 Sveikų Košių Receptai
Košė yra lengvai pagaminamas patiekalas, tinkantis ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis patiekalas daugeliui gerai pažįstamas ir mėgstamas, visgi apie košes dar yra ko pasimokyti – specialistų teigimu, net ir tokio sveiko maisto...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau