Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Spalio » 15

Jeigu epidemijos apgaulingos, tai nuo ko miršta žmonės?

PSO sugalvojo jau tris naujus gripo virusus, o netrukus tikriausiai sugalvos ketvirtą, juk kalba eina apie milijardinius pelnus.

Vis daugiau šalių reiškia nepasitenkinimą PSO veikla. Eiline tokia šalimi tapo Indija, kuri pareikalavo pakomentuoti padažnėjusius pranešimus apie „kiaulių gripo pandemijos melagingumą“. Indijos sveikatos apsaugos vadovė Sujata Kao Ženevoje, kur tuomet vyko 126-oji PSO vykdomojo komiteto sesija, pateikė kolegoms paskutinių mėnesių žiniasklaidoje pasirodžiusių straipsnių rinkinį, kur kalbama apie tai, kad kiaulių gripas yra falsifikuotas. Indija reikalauja suteikti informaciją apie tai, kodėl PSO kelia paniką dėl ligos, kuri neegzistuoja gamtoje.

Pasaulio Sveikatos Organizacija – didžiausia XXI amžiaus aferistė

Tuo, kad visos tos istorijos su skirtingais gripais yra didžiulė sveikatos apsaugos valdininkų afera, įsitikinęs ir žinomas naujausių pandemijų tyrinėtojas, medicinos mokslų kandidatas V. Agejevas:

-Viskas prasidėjo 2003 metais, kai pasirodė pirmieji pranešimai apie naują, gyvybei pavojingą susirgimą, kurį netrukus pavadino netipiška pneumonija. Paskui pasaulį „atakavo“ paukščių, dar vėliau – kiaulių gripas. Noriu atkreipti dėmesį į tai, kad dauguma baisių ligų, kuriomis įbaugino daugybę žmonių įvairiose šalyse, paprasčiausiai neegzistuoja. Bet kurį gripą, turinti noro, galima paversti „paukštišku“, „kiaulišku“, ar „ožišku“. Viso to, kas pastaruoju metu vyksta su nauja infekcija, kitaip kaip beprotybe ir begėdišku melu nepavadinsi. Absoliutus absurdas. Viskas pagal Gebelso receptus: „Kuo baisesnis melas, tuo greičiau juo patikės“. Esu tikras, kad eilinę visos Galaktikos masto ligą sugalvos jau artimiausiu metu ir viskas prasidės iš naujo. (Versijų pastaba – Sugalvojo Ebolą).

Klausimas: Nejaugi tai šitaip paprasta?

Atsakymas: iš esmės, kaip jį pavadintum, kalba visada eina apie gripo virusą. Virusas mutuoja labai lėtai. Iš pradžių sergama Pietų pusrutulyje, paskui pas mus. Per tą laiką, kol epidemija pasiekia mūsų pusrutulį, įvyksta labai nedidelė mutacija. O pilnai antigenas pasikeičia per 30-40 metų. Ir jeigu skaičiuosime, tarkime, nuo 8 dešimtmečio, tai gausis, kad paprastas gripas dabar yra atlikęs pilną mutacijos ciklą.

Klausimas: Bet juk gripo epidemijų būta ir mūsų šalyje, ir kitose šalyse?

Atsakymas: Iš esmės kai kuriuose regionuose rudenį-žiemą nebuvo net paprastos sezoninės epidemijos. O naujo viruso ieškojimas (ypač viruso-mutanto) – labai naudinga tema. Kurstoma panika ir isterija, skleidžiant melą apie spartų susirgimo plitimą ir sunkias jo pasekmes. Akivaizdūs dirbtiniai mėginimai suteikti ligai pandemijos, kuri apėmė kone visą šalį ar net kontinentą, pobūdį.

Klausimas: Viruso-mutanto paieškos prasidėjo dar pačioje XXI amžiaus pradžioje, kai pasaulis išsigando netipiškos pneumonijos?

Atsakymas: 2003 metų balandį straipsnyje „Kas yra netipiška pneumonija“ leidau sau prognozuoti tolimesnę įvykių eigą. Aš tada rašiau, kad kažkur bus išskirtas (anonimiškai) naujas, anksčiau nežinomas virusas, galbūt mutantas. Kad stambūs farmacijos koncernai – vakcinų kūrėjai – labai greitai pasiūlys naujus brangiai kainuojančius preparatus, diagnostikos bei apsaugos priemones, kad bus įkurti kovos su susirgimais „centrai“, kad valstybiniai epidemijų priežiūros organai pradės reikalauti papildomo finansavimo kovai su epidemija ir t.t.

Klausimas: Ganėtinai tiksli prognozė gavosi…

Atsakymas: Jau tada pasidarė aišku – viskas siūta baltais siūlais. Bet kokie pranešimai apie naujus netipiškos pneumonijos atvejus, kuriuos tiekė PR technologai , priminė suvestines iš fronto. Ir visos tos naujienos buvo nepatvirtintos, o neretai paprasčiausiai anoniminės. Taip ir buvo sukurpta prašmatni „XXI amžiaus rykštės“ – iki šiol nežinomo susirgimo – reklama. Kaip patologoanatomas, labai abejoju, kad buvo atliekami rimti patologoanatominiai tyrimai daugumos mirčių atvejų. Įdomu, kad apie tai, jog po 5-6 dienų „paslaptingos“ diagnozės buvo panaikinamos ir ligoniai pasveikdavo, buvo visiškai nutylima arba kalbama lyg tarp kitko. Svarbiausia buvo kuo garsiau paskelbti apie naują virusą. Kad šita informacija tvirčiau įsikaltų į žmonių galvas, ji buvo puikiai iliustruojama. TV ekranuose pastoviai mirgėjo siužetai, nufilmuoti Kinijoje ir Singapūre: žmonės išsigandusiais veidais, su apsauginiais kostiumais ir kaukėmis aerouostuose, geležinkelio stotyse, jūrų uostuose su kažkuo kovoja.

Klausimas: Ar galima teigti, kad XXI amžiaus pradžioje buvo sukurtas ir išbandytas išgalvotų ligų propagavimo scenarijus?

Atsakymas: Žinoma. Dabar štai kiaulių gripas tapo eiline „virusine“ infekcija, kuri turi „globalinį“ pobūdį ir „šienauja“ visus iš eilės. O iš esmės – tai ta pati isterija, skirta bauginti pasaulio visuomenę, tas pats skubus viruso ieškojimas, reikalavimas tučtuojau finansuoti efektyvių vakcinų kūrimą.

Klausimas: Kažkoks pasaulinis sąmokslas? Kas ir kokiais tikslais, jūsų nuomone, tai darė?

Atsakymas: Už viso to stovi galinga lobistinė veikla, tuo užsiima aukšto rango JTO ir PSO valdininkai, dirbantys kelių transnacionalinių farmacijos korporacijų interesams. Korporacijos suinteresuotos kurti naujas ligas, kad paskui galima būtų prakišti į rinką savus vaistinius preparatus. Kompanijos finansuoja įvairiausias konsultacines tarybas, skiria lėšų „nepriklausomiems ekspertams“, kurie pasakoja ir aiškina naujas ligas. Labai aktyviai dirba samdyti PR technologai.

Klausimas: Netgi mūsų ministras, panašu, tai suprato ir šį kartą netgi pareiškė protestą?

Atsakymas: Protestavo, bet nesmarkiai. Panašu, kad ir jam tai tapo naudinga.

Klausimas: Jūs apskritai neigiate epidemijas?

Atsakymas: Anaiptol. „Sėkminga“ ir „pergalinga“ kova su neegzistuojančiomis ligomis vyksta išties realių epidemijų fone: hepatitas A, erkių encefalitas, nesibaigiantys dizenterijos pliūpsniai, vidurių šiltinė, įvairiausios maisto intoksikacijos. Svarbiausia medikų užduotis yra užkirsti kelią būtent tokiems susirgimams. Gero darbo rezultatas – kai nėra panašių infekcijų. Tačiau mums tai nerūpi, kadangi didžioji pastangų dalis nukreipta kovoti su tuo, kas neegzistuoja.

Klausimas: Kaip manote, kiek užsidirba farmacijos korporacijos iš melagingų epidemijų?

Atsakymas: Manau, milijardus. Tačiau ne tik jos. Labai daug kas gauna savo dalį iš tų lėšų, kurios skiriamos kovai su kiaulių gripu. Paimkime kad ir pinigus, kurie buvo pas mus nukreipti vakcinų kūrimui. Šioje srityje pasižymėjo dauguma institutų. Tikriausiai būta ir „otkatų“, bet argi apie tai kas nors papasakos? Tačiau tokios išmonės negali baigtis geruoju. Juk kai pasirodys tikra liga, žmonės ja paprasčiausiai nepatikės ir viskas baigsis didele nelaime.

Klausimas: Eiliniam žmogui gali kilti natūralus klausimas: jeigu epidemijos apgaulingos, tai nuo ko gi miršta žmonės?

Atsakymas: tai, kas pateikiama kaip mirties atvejai nuo pandemijos – mėginimas trokštamą pateikti kaip realybę. Žmonės galėjo susirgti kuo tik norite, bet kuria virusine, ir ne tik, infekcija, įskaitant tas, kurias platina naminiai paukščiai, pavyzdžiui, pentakose, ornitoze… O šių susirgimų klinika labai panaši į gripą.

Dosjė:

2009 metų liepos 11 PSO generalinė direktorė Margaret Čan paskelbė žmonijai apie užgriuvusią kiaulių gripo epidemiją. Ji pareiškė, kad tai – naujas virusas kuris „lengvai persiduoda nuo žmogaus žmogui ir keliauja iš šalies į šalį“…

Daug kas pas mus Rusijoje nepastebėjo pandemijos, o atkreipė dėmesį į kitką – iškart po to, kai PSO paskelbė epidemijos pradžią, daugelyje miestų imtasi ne visiškai adekvačių priemonių. Pavyzdžiui, smarkiai pašoko paprasčiausiu medicininių kaukių kainos, iškart du-tris karus, nekalbant jau apie vaistus. Iš federalinio biudžeto buvo išskirta daugiau kaip 4 milijardai rublių gyventojų skiepijimui nuo naujojo gripo. Ir tai, tuo metu, kai vakcina nuo „kiauliško“ gripo visiškai neapsaugojo nuo įprasto gripo.

Dabar, reaguodama į Indijos pareiškimą, PSO vadovybė paskelbė savą paaiškinimą: „Atsakant į ramybės drumstėjus iš Indijos, buvo nuspręsta kad PSO formaliai parašys visiems savo nacionaliniams koordinaciniams centrams visose šalyse, paaiškinimą dėl realios situacijos su H1N1 pandemija, kad būtų užkirstas kelias visiems gandams“…

Kitaip sakant Pasaulio Sveikatos organizacija bendrauja ne su pasauliu, o tik su savomis atstovybėmis įvairiose pasaulio šalyse. Mes turime šiek tiek patirties bendrauti su PSO Rusijos skyriumi. Per visus 2009 metus į prašymus pakomentuoti vienus ar kitus klausimus, mums pažadėdavo atsakyti ir surasti reikalingus komentatorius, o tada perskambinti. O antri mėginimai susisiekti tais pačiais klausimais daugeliu atvejų baigdavosi ilgais signalais telefono ragelyje.

Apie gripą. Gripas turi tris variantus – A, B ir C. Visas žinomas pandemijas sukėlė virusas A. Per paskutinius 100 metų žmones sargdino trys viruso štamai: A – H1N1 (ispaniškas gripas, 1918 metai), H2N2 (Azijos gripas, 1957 metai) ir H3N2 (Honkongo gripas, 1968 metai)

„Ispaniškas“ gripas per du metus nusinešė 20 milijonų gyvybių, o persirgo juo iš viso 500 milijonų žmonių.

1957 metais pasirodė naujas virusas su antigenų formule H2N2, o virusas H1N1 išnyko, nustojęs cirkuliuoti tarp gyventojų. Nauja pandemija įsiplieskė po 11 metų, 1968-aisiais, ir gavo „Honkongo gripo“ pavadinimą. Tačiau 1977 metais netikėtai šiauriniuose Kinijos rajonuose pasirodė naujas H1N1 subtipas, t.y. tas pats variantas, kuris tapo tragiško „ispaniško gripo“ priežastimi 1918-1919 metais. Infekcija išplito visame pasaulyje, tačiau, laimei, sergama buvo lengva forma, be to, sirgo jaunesni nei 20 metų amžiaus žmonės – tie, kurie gimė po 1957 metų, kai virusas H1N1 liovėsi plitęs žmonių tarpe. O vyresni žmonės, susidūrę 1947-57 metais su gripo H1N1 virusu, sirgo tik retais atvejais ir labai lengva forma.

Nuo 1977 metų iki dabar epidemijas ir pandemijų ciklus kelia du viruso subtipai – А-H3N2 (Honkongo gripas) ir H1N1(ispaniškas).

Natūraliais gripo virusų nešiotojais laikomi vandens paukščiai, ypač antys, žuvėdros. Šie virusai priklauso A tipui. Grėsmės žmonių gyvybei jie nekelia. Teisinga būtų ir teigti atvirkščiai – žmonių virusai nesukelia ligų gyvūnams. Paukščiams, nešiojantiems A virusą, liga nerodo jokių simptomų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://versijos.lt/pasaulio-sveikatos-organizacija-didziausia-xxi-amziaus-aferiste/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 15:52 Receptai – Patiekalai Žaliosios Vištienos Salotos

Gaminame. Žaliosios vištienos salotos Vištieną išverdame su prieskoniais (druska, pipirai, lauro lapai) ir atvėsusią suplėšome juostelėmis. Agurką pjaustome griežinėliais. Visus kitus ingredientus smulkiname ir sumaiš...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.03.2024 laikas 08:48 Kaip pagaląsti tarką: ji bus kaip nauja

Tačiau laikui bėgant tarka pradeda blogiau tarkuoti, jos ašmenys nusitrina. Tačiau neskubėkite tarkos išmesti. Iš tikrųjų virtuvės įrankius galite galąsti patys. Šiam tikslui pravers priemonės, kurias turi kiekviena namų šeimininkė.

...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:29 Senovės ateiviai: žmonių ir "dievų" maišymas

Visuose pasaulio religiniuose tekstuose randame keletą bendrų dalykų, susijusių su senovės būtybių iš dangaus apsilankymais. Graikų ir romėnų imperijų mitologijoje skaitome apie titanus, milžinus, kurie buvo "dievų" ir jų žmogiškų žmonų ...

Skaityti daugiau

19.03.2024 laikas 08:19 100 dienų po vandeniu mokslininką atjaunino 20 metų

Į pensiją išėjęs karinio jūrų laivyno naras Džozefas Dituri pateko į laikraščių antraštes, kai 2023 m. kovo 1 d. ėmėsi novatoriško eksperimento. Dituri apskaičiavo, kad 100 dienų, praleistų Atlanto vandenyne maždaug 9 metrų gylyje po vandeniu, gal...

Skaityti daugiau