Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 10

Ji rado receptą: ši priemonė išgelbės jus nuo inkstų akmenų per 10 dienų!

Nepraleiskite recepto! Paprastas būdas pašalinti inkstų akmenis be operacijos!

Inkstų akmenys dažniausiai susidaro dėl nesveikos mitybos, kurioje yra gausu druskos ir riebalų. Tai labai skausminga. Dažniausiai pradiniuose etapuose mes nepastebime jokių simptomų. Todėl, mes net negalime žinoti, kad inkstuose esantis smėlis pavirsta į akmenį.

Laimei, yra labai paprastas ir natūralus būdas gydytis nuo inkstų akmenų. Šį gėrimą yra labai lengvą paruošti. Jums reikės tik 2 pigių ingredientų, kuriuos galite turėti savo virtuvės spintelėje.

Ši priemonė išgelbės jus nuo inkstų akmenų per 10 dienų!

Ingredientai:

  • 2 litrus vandens;
  • 2 puodelius soros.

Paruošimas:

Supilkite sorą į šiltą, virintą vandenį ir palikite per naktį. Ryte, supilkite soras į puodą ir užvirinkite 2 litrų vandens talpoje. Tada, permaišykite ir uždenkite. Palikite taip iki vakaro, po to nupilkite vandenį į indą ir uždarykite.

Naudojimo būdas:

Gerkite bent po vieną puodelį šio gėrimo per dieną, 10-15 dienų.
Po to akmenys išeis. Jei reikia, po 2 savaičių pakartokite gydymą.

Neišmeskite soras, nes jos yra labai sveiki ir maistingi grūdai. Jau seniai yra manoma, kad jos suteikia jėgų ir sveikatos. Galite iš panaudotos soros su 3 puodeliais vandens, per 15 minučių pasigaminti košę, kurią galima valgyti su medumi ar džiovintais vaisiais.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Jeigu patiko šis receptas, pasidalinkite su draugais ir šeimos nariais, jie jums už tai padėkos. Nepamirškite palikti komentaro.

Arba naudokite, kaip vaizdo įraše Vilnotoji erva. Vaistinis augalas Vilnotoji erva pasižymi šlapimą varančiu poveikiu. Kaip teigia autorius, jis vartojo 3 kartus per dieną, šiaudelio pagalba (kaip teigia autorius, geriant paprastai, galite turėti problemų su dantimis, net tai pabrėžiama keletą kartų, tai rimta). Ryte, taip pat ant tuščio skrandžio vartojo pusę arbatinio šaukštelio nugesintos geriamos sodos, su vandeniu. Taip pat dar papildomai gėrė, du litrus per dieną vandens. Po trijų mėnesių, rezultatai buvo stulbinantys - akmenys dingo.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

12.07.2018 laikas 20:08 Receptai – Patiekalai Balzamo receptas nuo kunigo
Šis balzamas pasirodė tikrai stebuklingas. Kartą traukinyje mano kaimynas buvo kunigas. Jis pamatė, kad aš geriau širdies lašus, paklausė kuo sergu ir rekomendavo pabandyti balzamą pagal šį receptą.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau