Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Gruodžio » 20

Juodoji magija labai apgaulinga

Tarologė Lina Balsė įspėja, kad gerais norais ir kelias į pragarą grįstas. Pašnekovė pabrėžia, kad juodoji magija labai apgaulinga. Žmogui gali atrodyti, kad nori gero, o atsipeikėjęs pamato, jog rezultatai visiškai ne tokie, kokių tikėjosi…

Esate sakiusi, kad magija yra tarsi katinas, vaikštantis ant tvoros: į vieną pusę pasvirs – bus baltas, į kitą – taps juodas. Ar tai reiškia, kad baltoji ir juodoji magijos labai arti viena kitos?

Skiriamoji riba yra labai subtili. Galbūt netgi ne griežta linija tarp juodosios ir baltosios magijų, o siaura pilka zona, kur reikia elgtis itin atsargiai. Kartais sprendimą, ar maginis veiksmas priskiriamas juodajai ar baltajai magijai, lemia tik ją praktikuojančiojo etiniai, moraliniai, dvasiniai ir religiniai įsitikinimai. Jie, kaip žinia, gali skirtis. Prieš tai reikia savęs paklausti: „Ko siekiu? Ar tikrai ritualas bus atliekamas aukščiausiojo gėrio labui?“ Pavyzdžiui, buvęs sutuoktinis moterį psichologiškai terorizuoja. Ar galima atlikti surišimo kerus, kad jis nekenktų vargšelei? Moteriai ir jos artimiesiems greičiausiai atrodo, kad Juodoji magija labai apgaulinga ne tik galima, bet ir būtina. Tačiau tai atitinka jų norus ir suvokimą, kas yra gerai moteriai. Iš tiesų uždraudžiant toliau kenkti, pažeidžiama laisva vyriškio valia – tai, kas daro mus žmonėmis, kas yra būtina sielos evoliucijai. Visus sutiktus žmones pritraukiame tuo, kas esame patys. Vadinasi, jie yra tokie, kokių mums reikia, kad ko nors išmoktume, tobulėtume. Taigi „ištrinti“ žmogų iš savo gyvenimo, neįsisavinus jo teikiamos pamokos, pažeidžiant laisvą valią, būtų juodoji magija.

Teko girdėti, kad juodosios magijos ritualai atliekami tam tikrose vietose, pavyzdžiui, kapinėse. Kokių pasekmių juodosios magijos veiksmai gali turėti pačiam magui?

Vietų, kur yra itin stipri Motinos Žemės energija, apstu. Energijos šaltinį magas pasirenka pagal kerų tikslą. Vargu ar aukštesnės jėgos padės vykdyti negerus ketinimus. Juodieji magai gali naudoti kapinių energiją. Savo amato profesionalas žino, kaip apsisaugoti nuo greito atlygio sau ir nukreipti smūgį kur nors kitur. Manau, kad tai tik laikina apsauga. Savo sielos ir aukščiausių jėgų nepavyks apgauti. Taigi užsidirbtą karmą teks išgryninti pačiam – jeigu ne šiame, tai kitame gyvenime.

Ar pavojingi savamoksliai magiški žaidimai, norint atkreipti kito asmens dėmesį, susigrąžinti mylimąjį arba tiesiog pakenkti nemėgstamam žmogui?

Pati neužsiimu juodąja magija, tačiau daugybė klientų laiškų ir pasakojimų liudija, kad magija nėra žaisliukas. Net jeigu atrodo, kad užsiimama baltąja magija, žinių trūkumas gali kelti didžiulį pavojų. Jeigu žmogus 10 metų studijuoja ir tik tuomet pasitelkia magiją savo norams įgyvendinti, galima sakyti, kad jis į šią sritį žiūri atsakingai. Man net baisu įsivaizduoti mėgėjiškus magiškus žaidimus. Pastaraisiais metais Lietuvos knygynuose pasirodė keletas knygų apie magiją. Pasiskaičius viskas atrodo labai paprasta: susirandi reikiamas priemones, atlieki tam tikrus veiksmus, ištari stebuklingus žodžius ir sulauki greito rezultato. Tačiau tokiose knygelėse arba interneto svetainėse išsamiau neaiškinama maginė etika, galimos klaidų arba netinkamų norų pasekmės, karmos mechanizmas. Visose šiose situaci jose – atkreipti kito dėmesį, nors natūra liai tam žmogui asmuo neįdomus, susigrąžinti mylimąjį, nors jis laisva valia nusprendė išeiti, pakenkti nemėgstamam žmogui – pažeidžiama kito asmens laisva valia. Tai yra juodoji magija.

Kuo gali baigtis meilė, sukurstyta juodosios magijos kerų?

Paaiškinsiu, kokį poveikį daro tokie meilės kerai. Pavyzdžiui, meilužė nori nuvilioti vedusį vyrą, nes negali be jo gyventi. Pasak vyro, nors jis yra vedęs ir turi vaikų, bet žmonos seniai nemyli. Tačiau sutuoktiniai vis dar gyvena kartu. Jeigu jie laisva valia nepasuko skirtingais keliais, vadinasi, vis dar nori būti kartu. Taigi meilės kerai sugriautų visų šeimos narių likimus. Tada dar pakenktų žmonai – ji būtų nepajėgi apginti šeimos ir išsaugoti vyro. Be to, atimtų laisvą vyro valią ir sukurtų jam naują likimo programą su kita moterimi. Žmonių likimai – ne juokas. Tai gyvenimo planas, kurį prieš įsikūnydama susidarė arba iš aukštesnių jėgų gavo siela. Jeigu ji nevykdys jo, nesieks išsikeltų tikslų, kokia prasmė tuomet gyventi? Taigi asmuo, įsikišęs ir sujaukęs natūralią tvarką, tikrai turės už tai atsakyti. Netgi panaikinus meilės kerus, nutrynus naują primestą likimo liniją, ankstesnių linijų nelieka… Dėl šios priežasties netgi pavykus išsivaduoti nuo meilės kerų prie ankstesnio gyvenimo grįžti sunku. Tik labai geras šios srities profesionalas gebės atkurti tai, kas buvo sugriauta.

Galbūt tikra meilė yra aukščiau už bet kokius kerus?

Esu įsitikinusi, kad niekada jokiais kerais neišeis sukurti tikros meilės. Pririšę prie savęs žmogų, atimame iš jo ir savęs galimybę vėliau sutikti likimo skirtąjį. Liūdniausia, kai pasitelkiant burtus ardoma šeima. Juk žmonės sujungė savo gyvenimus prieš Dievą. Pasitelkiant magiją nuvilioti patinkantį vyrą arba moterį yra labai egoistiška. Jokie pasiteisinimai neatleis nuo atsakomybės ir užsidirbtos karmos. Neseniai gavau laišką iš moters, kurios šeimą, pasitelkusi kerus, suardė kita dailiosios lyties atstovė. Vyras išėjo, palikęs žmoną ir mažą vaiką, elgiasi kaip nesavas, buvusiai sutuoktinei pašlijo sveikata… Pastaroji teiravosi, ar gali vyrą susigrąžinti pasitelkdama magiją. Labiausiai man įsiminė moters žodžiai: „Kodėl jai galima nuvilioti mano vyrą, o man susigrąžinti – ne?“ Žinoma, galima. Tačiau reikia suprasti, kad ne viską, ką įmanoma padaryti, iš tiesų verta daryti. Jeigu jau padarėme, būtina sąžiningai priimti pasekmes. Argi negalime viršyti leistino greičio, jeigu iš anksto sutinkame sumokėti baudą ir prisiimti atsakomybę? Galime, tačiau nereikia tikėtis išvengti pasekmių, elgtis tarsi būtų ištikusi nelaimė. Tai laisva valia priimto sprendimo pasekmė. Taigi nėra ko kaltinti…

Ar įmanoma kerais paveikti ligą?

Magija pasitelkiama visose gyvenimo srityse, tačiau visada reikia jausti tą slidžią ribą. Atrodytų, pagydyti žmogų yra tikrai geras darbas. Tačiau gal ta liga buvo žmogaus sielos ankstesnių skolų išpirkimo būdas? Galbūt per šią ligą jis gavo svarbią gyvenimo pamoką ir ji yra būtina, kad žmogus eitų savo gyvenimo keliu? Gal ta liga saugo jį nuo kitų nelaimių ir neleidžia pasireikšti blogoms charakterio savybėms, nuo kurių siela vaduojasi? Viskas gyvenime vyksta teisingai ir tvarkingai. Nevalia kištis į Dievo planus. Tačiau visada galima prašyti aukštesnių jėgų pagalbos, kad padėtų suprasti ligos priežastį ir gyvenimo pamoką. Greičiau įsisavinus ją, kartais liga išnyksta savaime. Arba supratus, už ką atiduodamos skolos, galima sąmoningai pasirinkti kitokį skolos atidavimo būdą.

Kokie požymiai rodo, kad prieš žmogų buvo panaudoti juodosios magijos burtai?

Požymiai būna skirtingi, priklausomai nuo to, kokie ir kaip buvo atlikti kerai, ko jais siekta. Jeigu konkurentai užsakė prakeiksmą jūsų verslui, galbūt priimsite nuostolingus sprendimus, neliks klientų, ims lankytis inspektoriai ir pan. Jeigu tai meilės kerai, gali netikėtai apsėsti mintys apie iki tol nedominusį žmogų, apimti didžiulis poreikis būti su juo. Jeigu poveikis nukreiptas į šeimą, greičiausiai kils nesutarimų, namie taps nejauku, viskas erzins. Bendri požymiai, leidžiantys įtarti ką nors negero, yra sutrikęs miegas, vidinis chaosas ir pasimetimas, staiga užpuolę sveikatos negalavimai (galvos skausmas, pykinimas, silpnumas), gyvenimo džiaugsmo praradimas, negatyvios mintys. Atvejai, kai žmonės skundžiasi esą prakeikti, nes neranda darbo, nesutinka artimo žmogaus, tikrai nėra prakeiksmas. Visa tai galėjo lemti ir kitos aplinkybės, taip pat asmeninės savybės arba gyvenimo būdas. Tiesiog žmogus taip gyvena ir toks yra. Todėl gyvenimas nepagerės, kol jis nepasikeis, netobulės, neprisiims atsakomybės už savo likimą.

Ar įmanoma nuimti juodosios magijos kerus?

Lengviau užkerėti negu nuimti kerus, kaip lengviau sudaužyti vazą negu ją suklijuoti… Geresnių rezultatų pavyks pasiekti, jeigu atkerėti mėgins juos atlikęs profesionalus magas. Mėgėjas vargu ar gebės tai padaryti.Sakoma, kad už dyką niekas nieko negauna…

Jeigu kas nors neskirta ir labai pakenktų sielai, kerai gali nesuveikti. Jei suveiks, teks užmokėti didžiulę kainą. Už dyką tikrai nieko negauname – tik tai, ko esame nusipelnę.

Tobulų žmonių nėra. Todėl tikrai ne visada žinome, kas yra geriausia. Norintieji užsiimti magija turėtų kerus nukreipti tik į save. Taigi atskleiskite savo geriausius bruožus, prašykite aukštesnių jėgų išmokyti labiau mylėti, suvesti su jums tinkamiausiu žmogumi, lengviau įsisavinti kitų asmenų teikiamas pamokas, kad jus siejantys saitai natūraliai nutrūktų. Viską įmanoma pasiekti neprievartaujant kitų, tiesiog tobulėjant patiems.

Žurnalas Būrėja

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.11.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Naudinga Halva Per 10 Minučių! Jokio Cukraus Ir Miltų!
Jei norite pagaminti naminės chalvos, jums neprireiks daug laiko ir ingredientų gausos. Reikia paimti gliaudytų saulėgrąžų, arachiso ir medaus – ir jūsų sveikuoliška chalva beveik paruošta.

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 12:18 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Leukomos gydymui

Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Leukoma liaudies medicinoje, Leukoma, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo leukomos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicin...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau