Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 3

Jūs kenčiate nuo inkstų akmenų? Štai, kaip valyti inkstus!

Puikus įrankis, kuris ne tik padeda iš inkstų išvalyti akmenis...

Inkstai yra gyvybiškai svarbus organas mūsų kūne. Jie reikalingi pašalinti kenksmingus toksinus ir papildomas druskas iš organizmo. Tačiau inkstus laikas nuo laiko reikėtų valyti, kad galėtų veiksmingai dirbti. Sugerdami inkstai toksinus ir druskas per tam tikrą laiką, organizme susiformuoja smėlis arba akmenis. Šie susikaupimai turi būti pašalinti, nes jie gali sukelti stiprų skausmą, rašo healthyfoodstar.com.

Kaip natūraliu būdu išvalyti inkstus.

arbata iš petražolių, inkstų valymas

Reikalingos sudedamos dalys:

  • petražolės arba kalendros lapų sauja;
  • vanduo.

Paruošimas:

  • Sutrinkite kalendros ar petražolės lapus.
  • Įdėkite į dubenį ar puodą ir įpilkite vandens, kad apsemtu lapus.
  • Mišinį virkite 10 minučių.
  • Po 10 minučių nuimkite dubenį nuo ugnies ir leiskite atvėsti mišiniui.
  • Perkoškite mišinį ir įdėkite į šaldytuvą.

Vartok po vieną puodelį per dieną.

Jūs taip pat galite pasidaryti arbatos. Viską, ką jums reikia padaryti, tai palikti mišinį sandariai uždengtą 30 minutės.

Vartokite reguliariai kelias dienas ir jūs pastebėsite, kad jūsų šlapimo spalva pakito. Organizmas pašalina sukauptus toksinus iš inkstų.

Jei jūs turite inkstų akmenis, jūs turėtumėte žinoti, kad ši priemonė "pajudins" juos, o tai reiškia, kad jums gali tekti kreiptis pas gydytoja. Tuo metu, kai geriate petražolių arbata, reikėtų gerti daugiau vandens per diena, kad palaikyti tinkamą inkstų funkciją.

Jūs taip pat galite naudoti ir kitus natūralius ingredientus inkstų išvalymui, pavyzdžiui, obuolius, citrinas ar arbūzą. Alyvuogių aliejus labai padeda inkstų akmenų pašalinimui.

Jūs neturėtumėte vartoti šio gėrimo jai esate nėščia.

Ekspertai pataria reguliariai gerti šį gėrimą du kartus per mėnesį. Galite gerti petražolių arbatą menstruacijos metu, palengvins mėnesinių skausmą ir spazmus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:28 Receptai – Patiekalai Varškės desertas be kepimo! Labai skanūs varškės zefyrai.

Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs.

Skaityti daugiau

24.09.2018 laikas 08:08 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą
Atsikosėjimą lengvina liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai lengvinantys atsikosėjimą, atsikosėjimą lengvina, atsikosėjimas, atsikosėjimo gydymas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau