Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Istorinės Asmenybės » 2015 » Gegužės » 1

Ką slepia Adolfo Hitlerio paskutinės gyvenimo valandos

1945 m. balandžio pabaigoje Berlynas skendėjo chaose. Ilgi metai karo buvusią supergalybę Vokietiją pavertė mūšio lauku, Raudonoji armija visiškai apsupo sostinę, o jos ginti buvo kviečiami pensininkai, policininkai ir net vaikai. Tačiau nors miesto gatvėse tebesitęsė mūšiai, karas buvo jau pralaimėtas. Adolfas Hitleris pralaimėjo. Kas vyko paskutinėmis valandomis jo bunkeryje.

Apie rašo „Mental Floss“.

Iš visuomenės akių A.Hitleris dingo iškart po gimtadienio balandžio 20 d. Jis pasislėpė bunkeryje netoli Brandenburgo vartų pačioje Berlyno širdyje. Kartu su juo buvo keli kariuomenės vadai ir civiliai, įskaitant ir Evą Braun.

A.Hitlerį paskutiniosiomis jo gyvenimo savaitėmis pasiekdavo tik blogos žinios. Amerikiečiams puolant iš Vakarų, sovietams – iš Rytų, nacių generolai ir pats fiureris ėmė praradinėti sveiką protą. Artimiausius patarėjus įtarinėdamas išdavystėmis, A.Hitleris siuto, kūrė planus ir dar labiau siuto.

Kai jis sužinojo, kad Felixas Steineris, vienas iš SS vadų, ignoravo jo nurodymus didvyriškai iki paskutinio atodūsio ginti pietinę miesto dalį, A.Hitleris pratrūko, įsiaudrinęs pravirko ir pareiškė, kad karas – pralaimėtas. Tądien vėliau jis su savo asmeniniu gydytoju Werneriu Haase konsultavosi apie geriausius būdus nusižudyti.

Balandžio 29 d. viskas krypo tik blogyn. Nors tądien ryte jis vedė Evą Braun, visiems buvo įdomiau diskutuoti apie savižudybę nei švęsti vedybas. A.Hitleris sužinojo, kad SS vadovas Heinrichas Himmleris norėjo pasiduoti Sąjungininkams, tačiau pastarieji tokį jo pasiūlymą atmetė.

Įtūžęs jis pareikalavo, kad anksčiau vienas artimiausių ir galingiausių jo sąjungininkų H.Himmleris būtų suimtas. Fiureris taip pat išgirdo apie Benito Mussolini mirtį Italijoje. Jo kūnas buvo paliktas miesto aikštėje, kur minia jį spardė, ant jo spjaudė ir kitaip niekino – tai buvo perspėjimas A.Hitleriui, kad jo gali laukti toks pats likimas.

1945 m. balandžio 30 d.

Visi laikai – apytiksliai

1 val. A.Hitleriui pranešama, kad visa Vermachto 9-oji armija yra apsupta, o pastiprinimas nesugebės pasiekti Berlyno.

4 val. Majoras Otto Günsche nueina į tualetą, kur rado W.Haase ir fiurerio šuns prižiūrėtoją Fritzą Tornową šeriančius cianido kapsules A.Hiterlio vokiečių aviganiui Blondi. Panašu, kad W.Haase bandė cianido kapsulių efektyvumą. Jos suveikė iškart – šuo nedelsiant nudvėsė.

10.30 val. A.Hitleris susitinka su generolu Helmuthu Weidlingu, kuris fureriui pasako, kad pabaiga – visai čia pat, rusai jau puola Reichstago prieigas. H.Weidlingas klausia, ką kariams daryti, kai jiems pasibaigs amunicija. A.Hitleris atsako, kad jis niekada neatiduos Berlyno, tad H.Weidlingas paprašo leidimo kariams trauktis iš miesto – svarbiausia, kad jie patys nepasiduotų.

Adolfas Hitleris ir Eva Braun www.moteris.lt

14 val. A.Hitleris ir bunkeryje buvusios moterys – Eva Braun, Traudl Junge ir kitos – susėda priešpiečių. A.Hitleris pažada, kad joms duos cianido buteliukų, jeigu jos nori taip pasitraukti iš gyvenimo. Jis atsiprašo, kad negali joms įteikti geresnių atsisveikinimo dovanų.

15.30 val. Išgirdęs garsų šūvį, asmeninis patarnautojas Heinzas Linge atidaro duris pažiūrėti, kas vyksta. Pro duris prasiveržia sudegusių migdolo riešutų kvapas – cianido pranašas. E.Braun ir

A.Hitleris sėdi greta. Jie abu – negyvi. Panašu, kad E.Braun išgėrė cianido, o A.Hitleris nusišovė.

16 val. H.Linge ir kiti bunkerio gyventojai suvynioja kūnus į antklodes ir nuneša juos laiptais aukštyn į sodą. Aidint sprogimams kūnai aplaistomi degiu skysčiu. Propagandos ministras Josephas Goebbelsas, kuris nusižudys rytoj, laiko degtukų dėžutę. Galiausiai jis pasiryžta ir padega kūnus. Jiems liepsnojant visi grįžta atgal į bunkerį.

Gegužės 1 dieną vokiečiai, kurie įsijungė radiją, buvo pasveikinti su Richardo Wagnerio „Dievų žūtimi“. Pranešta, kad A.Hitleris žuvo iki paskutinio atodūsio besikaudamas už Vokietiją ir prieš bolševizmą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://15min.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.10.2019 laikas 21:50 Receptai – Patiekalai Tarkuotų Bulvių Blyneliai Su Sūriu (Video)
Bulves nulupkite, nuplaukite i sutarkuokite burokine tarka. Sudėkite tarkuotas bulves į virtuvinį rankšluostį ir gerai nusunkite.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau