Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ginklai » 2015 » Gegužės » 18

Ką slepia naujas Rusijos tankas „Armata T-14“

Artėjant gegužės 9-osios Pergalės dienos paradui, Rusija pasauliui pademonstravo naujos kartos tanką „Armata T-14“.

„Armata“ tankas turi automatiškai valdomą bokštelį ir 125 mm lygiavamzdę patranką, iš kurios galima šaudyti valdomąsias raketas. Patrankos šūvio nuotolis – iki 8 kilometrų.

Papildomai komplektuojamas priešlėktuvinis 30 mm pabūklas bus skirtas kovoti su priešininko bepiločiais lėktuvais ir atakos sraigtasparniais, o 12,7 mm sunkusis kulkosvaidis – su priešo pėstininkais.

Tikimasi, kad naujo modelio išoriniai šarvai suteiks patikimą apsaugą tanko įgulai, kuri, be kita ko, specialioje šarvuotoje kapsulėje bus atskirti ir nuo tanko amunicijos saugyklos.

Iki 2020 metų tikimasi pagaminti 2300 tokių tankų – „Uralvagonzavod“ žada kasmet jų išleisti po 500. Rusija planuoja jais pakeisti savo senus sovietinio palikimo tankus.

„Armata universalią kovos platformą“ planuojama panaudoti 13 įvairaus tipo kovos mašinų gamybai, įskaitant pėstininkų kovos mašinas ir savaeigius artilerijos pabūklus.

Skelbiama, kad pirmieji „Armata T-14“ tankai bus pradėti naudoti dar šiais metais. Kad galėtų finansuoti persiginklavimą, Rusijai gali tekti pasiūlyti, kad naujausių tankų įsigytų ir užsienio partneriai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://alfa.lt

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau