Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2015 » Birželio » 19

Ką žinote apie gydomasias sidabro savybės

Visi gamtos turtai apdovanoti visatos energija. Vienų ji silpnesnė, kitų – stipresnė. Štai metalai ir akmenys tinka net ligoms gydyti. Ypač veikia sidabras. Ką apie jį žinote?

Senovės Indijos išminčiai sidabro energijos poveikį pajuto medituodami. Dar tais laikais manyta, kad neigiamą poveikį kūnui, protui ar sąmonei galima neutralizuoti pasitelkiant tinkamą metalą. Priglausti prie odos jie skleidžia elektromagnetines bangas, veikia ląsteles ir giliuosius audinius. Pavyzdžiui, teigiama, kad nešiojant sidabro ir vario apyrankę galima išvengti kepenų pažeidimų.

Ką žinote apie gydomosios sidabro savybės

Kūno sveikata, dvasinis ir metalinis lygis priklauso nuo kosminio poveikio. Visi švarūs metalai turi stiprią gydomąją energiją. Sunkieji metalai (auksas, sidabras, varis, geležis, alavas) tinka negalavimams įveikti. Tačiau metalai gali būti už  teršti, toksiškai veikti gyvybiškai svarbius organus (kepenis, širdį, blužnį, kasą, plaučius). Sidabras šaldo ir tinka nusilpus organizmui, esant karštligei ar jaučiant silpnumą po jos, varginant rėmeniui, žarnyno uždegimui, kai per didelis tulžies pūslės aktyvumas ir gausiai kraujuojama per menstruacijas. Sidabras labai naudingas širdies negalavimams gydyti, sutrikusiai kepenų ir blužnies veiklai atkurti. Padeda ugdyti valią ir ištvermę.

Sidabringas vanduo dezinfekuoja

Nuo seno metalai buvo ne tik puošmena, bet ir vaistas. Gydymo, rekomendacijų nemažai pateikia ir indų ajurveda, ir arabų alchemikų traktatai, ir senoji kinų medicina. Sidabringo vandens galima pasigaminti ir namuose, taip pat kaip maisto papildas parduodamas geriamasis koloidinis sidabras. Nemažai metalų įeina į homeopatinių vaistų sudėtį.

Jau žiloje senovėje žmonės vandenį dezinfekuodavo sidabru: šventinant šulinius įjuos būdavo metamos sidabrinės monetos, vanduo buvo laikomas sidabriniuose induose.

• Sidabringas vanduo ne tik dezinfekuoja, bet ir gydo organizmą. Dar XIX a. mokslininkų pripažintos baktericidinės sidabro savybės, medikai teigia, kad šis metalas veiksmingai valo organizmą, saugo nuo uždegimų.
• Sidabringas vanduo stiprina imuninę sistemą. Sidabras yra netoksiškas, juo papildytas vanduo pagreitina pažeistų audinių gijimą.
• Nustatyta, kad gydomoji sidabro galia pasireiškia poveikiu mikroorganizmams: naudingųjų mikroorganizmų, gyvenančių ore ir vandenyje, sidabras nenaikina, žudo tik patogeainius.
• Sidabro jonų veikiamos greitai dauginasi ir atsinaujina fibroblastinės ląstelės. Tai leidžia daryti išvadą, kad sidabro preparatai kada nors galės pasitarnauti gydant vėžį.
• Sidabras saugo nuo infekcinių ligų, gerina regėjimą, stiprina širdį, padeda sergant urologinėmis ligomis, naikina prakaito kvapą (kuris atsiranda dėl bakterijų).
• Jei burnoje palaikysite sidabro dirbinį, numalšinsite troškulį.
• Sidabringo vandens galima pasigaminti įsigijus specialius  elektrolizerius, kurie papildo vandenį teigiamais sidabro jonais, arba paprastą vandenį supilstyti į sidabro indus ir juose kurį laiką palaikyti. Sidabringo vandens poveikis priklauso nuo sidabro koncentracijos vandenyje. Kuo ji didesnė, tuo efektyviau veikia sidabringas vanduo. Silpnos koncentracijos sidabringas vanduo yra skaidrus, beskonis ir bekvapis. Didesnės koncentracijos sidabringas vanduo yra pilkšvas, karstelėjęs. Tamsioje vietoje laikomas vertingas savybes išsaugo net keletą mėnesių.

Kaip pasigaminti namuose?

Į puodą įpilkite dvi stiklines vandens, įdėkite gryno sidabro, geriausia – aukščiausios prabos, dirbinį. Pavirkite, kad išgaruotų pusė vandens kiekio. Varginant gerklės skausmui ar burnos gleivinės uždegimui tokiu vandeniu galima skalauti burną ar net gerti šį vandenį, tepti žaizdas.

Galvos skausmas nuo apyrankės?

Sidabriniai papuošalai sveikatai gali kenkti tuo atveju, jei šis metalas jums netinka. Gali pasireikšti galvos skausmai, neurozė, svaigti galva. Įdomiausia, kad papuošalų nebenešiojant visi simptomai praeina be jokių papildomų priemonių. Organizmo reakcija išties priklauso nuo žmogaus sveikatos ir jo jautrumo. Stipriau netinkamas metalas paveiks žmones, kurie neseniai persirgo rimtomis ligomis, patyrė didelį stresą ar nervinę įtampą. Jautresni žmonės beveik iškart pajus, jei metalas jiems netiks. Nereikėtų sidabriniais papuošalais puoštis ir hipertonikams - gali pablogėti jų sveikata.

Žinoma ir tai, kad ne tik metalas žmogui gali netikti, bet ir žmogus metalui. Sidabras „nemėgsta” storžievių, negailestingų, skurdžių emocijų žmonių. Tokiems jis arba atneša nelaimę, arba stengiasi nuo savininkų pabėgti. Todėl nenuostabu, kai tokio būdo žmonės skundžiasi vis pametą sidabrinius papuošalus. Tai įvyksta neatsitiktinai. Taip pat sidabrinių papuošalų geriau nenešioti pedantams irpragmatikams, netikintiems nematomojo pasaulio reiškiniais, nepasitikintiems intuicija.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

20.08.2018 laikas 20:32 Receptai – Patiekalai Nuo danties skausmo padės vaistažolės

Dantų skausmas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo dantų skausmo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

28.07.2019 laikas 10:15 Receptai – Patiekalai Mėsos blyneliai, kuriuos gaminu daugelį metų vietoje bandelių
Toks receptas jus išgelbės, jei nemėgstate ilgai stovėti prie viryklės, tačiau tuo pačiu neatsisakant skanaus maisto. Blyneliai išeina labai sultingi, švelnūs ir labai skanūs!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.03.2024 laikas 19:45 Kaip liaudiškomis priemonėmis mažinti padidėjusį kraujospūdį?

Dauguma sergančiųjų pradine hipertenzijos stadija nei neįtaria, kad jų kraujospūdis nuolat yra padidėjęs. Jei kraujospūdis yra nežymiai pakilęs, jokių nemalonių pojūčių neatsiranda, todėl liga nustatoma tik profilaktiškai pasitikrinus sveikat...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 19:15 Kokie produktai kraujyje PAGAUSINA HEMOGLOBINO LYGĮ?

Pablyškimas, bendras kūno silpnumas, galvos skausmai, prastas apetitas, nuovargis - tai akivaizdūs žemo hemoglobino lygio kraujyje požymiai. Kokių produktų reikia vartoti, norint kraujyje pagausinti žemą hemoglobino lygį? Sumažėjęs hemoglobino lyg...

Skaityti daugiau

18.03.2024 laikas 18:21 Kokias paslaptis saugo „išrinktųjų šventykla“, į kurią įleidžiami tik „ypatingi“ mormonai?

Į šiaurę nuo Meksikos sostinės, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo vietinių lankytinų vietų - zoologijos sodo ir Aragono miško - stovi paslaptingas labai didelių matmenų objektas. Šviesus neįprastos formos pastatas smarkiai kontrastuoja su v...

Skaityti daugiau