Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugsėjo » 18

Kaip atsikratyti gerklės skausmo, be antibiotikų!

Geriau už, bet kokius vaistus!

Žiemą daugelis iš mūsų kenčia nuo anginos. Jūs žinote, kad tai ne tik šalto oro poveikis mūsų organizmui, gerklės skausmas (angina) iš tiesu yra infekcijos rūšis. Taip, tai tiesa, gerklės uždegimą sukelia Streptococcus bakterijos. Tokiu būdu, infekcija sukelia uždegimą ir skausmą gerklėje.

Pasidalinsime liaudies medicinos receptu, kuris yra puiki alternatyva vaistams.

Šis metodas efektyviai ramina skausmą ir mažina uždegimus. Ši priemonė yra naudinga ūminio faringito gydymui suaugusiems pacientams, nes ji kovoja su bakterijomis, siekiant pašalinti infekciją. Pažvelkime išsamiai į ingredientus ir paruošimo būdą šio vaisto.

Medus.

Medus naudojamas kaip sprendimas beveik visų sveikatos problemų. Dėka savo stiprių antibakterinių savybių. Medus gydo gerklės infekciją ir suteikia greitą palengvėjimą. Jis taip pat sumažina gerklės dirginimą viduje.

Obuolių actas.

Obuolių actas yra gerai žinomas dėl savo gydomųjų ir priešuždegiminių savybių. Jis gali suteikti palengvėjimą anginos atveju.

Paruošimas.

  1. Gerkite po 1 puodelį šilto vandens ir įpilkite 2 arbatinius šaukštelius obuolių acto.
  2. Praskalaukite šiuo tirpalu gerklę.
  3. pakartokite procedūrą du kartus per dieną, kad atsikratytumėte gerklės skausmo.

Vitaminas C.

Žinoma, kad vitaminas C naudingas kovojant su infekcija. Jis taip pat turi anti-uždegiminių ir gydomųjų savybių, malšina skausmą gerklėje, akimirksniu. Jūs galite gerti arbatą su citrina ir medumi, kad išgydytumėte ūminį laringitą.

Kajano pipirai.

Kajano pipirai naudojamas gydant s1narių ir raumenų skausmus. Kaip jis gali padėti išgydyti anginą? Kajano pipirai palengvina limfmazgių mazgų išsipūtimą kakle, esant gerklės infekcijai.

Paruošimas.

  1. Gerkite 1 arbatinį šaukštelį Kajano pipirų ir įdėkite 1/2 puodelio kokoso aliejaus.
  2. Gerai išmaišykite ir panaudokite šią pastą ant odos, gerklės srityje.
  3. Palikite per naktį, nuplaukite šiltu vandeniu.

Eteriniai aliejai yra gerai žinomi dėl jo antibakterinio poveikio. Jūs galite naudoti eterinius aliejus levandų, čiobrelių, citrinų, greipfrutų, citrinžolės, šalavijų ir cinamono gydant ūminį streptococcus gerklės infekcija. Tiesiog įlašinkite 5-6 lašus eterinio aliejaus į puodą su karštu vandeniu ir įkvėpkite garus, keletą minučių. Kartokite šį procesą 2-3 kartus per dieną, kad išgydyti gerklės skausmą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.06.2019 laikas 18:06 Receptai – Patiekalai Kondensuoto pieno spurgos dingsta garso greičiu!
Mieli draugai, šiandiena norėčiau pasidalinti su vienu nuostabiu receptu – spurgos iš kondensuoto pieno. Mano vaikai tiesiog šias spurgas dieviena.

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:17 Poros santykių įtaka bendram kiekvieno žmogaus gyvenimo pasitenkinimui
Parama ir įkvėpimas: sveiki poros santykiai gali suteikti partneriams paramą ir įkvėpimą siekti savo tikslų. Abipusė parama, motyvacija ir supratimas gali padėti įveikti iššūkius ir pasiekti didesnių aukštumų. Lengviau judėti į priekį, kai yra tvirta...

Skaityti daugiau