Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Rugpjūčio » 1

Kaip atstatyti imuninę sistemą vos per 15 sekundžių!

Tai neįtikėtinai greitas ir paprastas būdas sustiprinti imuninę sistemą ir išvengti įvairių ligų!

Jūs tikriausiai manote, kad tai neįmanoma, tačiau rusų gydytojas Sergejus Bubnovskis (Sergey Bubnovsky) teigia, kad jis surado vieną iš sėkmingiausių būdų sustiprinti imunitetą, skiriant tik 15 sekundžių jūsų dienos laiko.

Jei turite silpną imuninę sistemą, dažnai kenčiate nuo peršalimo ir gripo, ar jus kankina alergija, pabandykite šį neįtikėtinai lengvą triuką.

Pripilkite vonelę šalto vandens ir įdėkite truputį ledo kubelių. Kojas įkelkite į dubenį 15-20 sekundžių, tada nuvalykite jas rankšluosčiu ir apsimaukite šiltas kojines.

Kaip atstatyti imuninę sistemą vos per 15 sekundžių!

Gydytojas Bubnovskis teigia, jai jūs praktikuosite tai kiekvieną dieną, jūsų imuninė sistema iš karto pradės stiprėti ir laikui bėgant viso ligos bus bejėgės prieš jus. Jis taip pat sako, kad jūs turėtumėte nebijoti peršalimų per šia procedūrą, o atvirkščiai - tai tik sustiprins imuninę sistemą.

Paprastas ir veiksmingas būdas sustiprinti imuninę sistemą

Žmonės sergantis dažnai gripo infekcijomis turėtų pradėti naudoti šį metodą, sustiprinti imuninę sistemą.

Metodas neturi jokio šalutinio poveikio. Tai yra geriausias būdas sustiprinti savo imunitetą.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://www.healthyfoodhouse.com/soak-your-feet-in-cold-water-every-night-what-follows-will-surprise-you

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

12.12.2018 laikas 09:52 Receptai – Patiekalai Kokie augalai vartotini menopauzės metu?

Klausimas. Kokius augalus, turinčius fitoestrogenų, patariama gerti menopauzės metu? Ar tiesa, kad tam visai netinka nakvišų aliejus? Roma, 56 m.

Skaityti daugiau

18.09.2019 laikas 07:03 Receptai – Patiekalai Avižiniai pyragėliai su braškėmis

Braškes supjaustykite smulkiais kubeliais, berkite ant jų tarkuotą citrinos žievelę, cukrų, kukurūzų krakmolą ir išmaišykite. Šį braškių ruošinį dėkite į kepimo skardą ant jau paruošto pagrindo. Braškes apibarstykite likusiu pa...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 20:48 H5N1 paukščių gripas rastas maisto prekių parduotuvių piene, nes pradedami Gateso finansuojamos vakcinos bandymai
Ligų kontrolės ir prevencijos centras nurodė valstijoms pasirengti "greitiems paukščių gripo tyrimams" po to, kai pasterizuotame piene iš maisto prekių parduotuvių buvo rasta H5N1 viruso fragmentų.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau