Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 21

Kaip išvalyti kraujagysles su 3 ingredientais

Tai metodas, kurį verta išsaugoti.

Maitinantis greitu maistu ir kuriuose yra daug cukraus gali sukelti įvairių širdies ir kraujagyslių sistemos problemų.

Jūs turbūt girdėjote, kad cholesterolis gali kauptis kraujagyslėse ir sukelti didelę naštą širdžiai. Dauguma žmonių geria įvairius brangius vaistus kovojant su dideliu cholesteroliu, bet tiesa yra ta, kad jūs galite savo cholesterolio lygį valdyti tiesiog per dietą.

Kas yra cholesterolis?

Didelis cholesterolio kiekis gali sukelti aterosklerozinių plokštelių kaupimąsi ant kraujagyslių sienelių, todėl jos sumažėja ir sukelia būklę, vadinama aterosklerozę. Susilpnėjęs kraujo tekėjimas kūne ir padidina širdies ir kraujagyslių ligų ir insulto riziką.

Kaip išvalyti kraujagysles su 3 ingredientais

Yra du pagrindiniai cholesterolio tipai:

• mažo tankio lipoproteinų cholesterolis (MTL cholesterolis) - “blogasis”, aterogeniškas: jis įsiskverbia į kraujagyslių sieneles, ten oksiduojamas ir skatina aterosklerozės vystymąsi. Kaupiasi ant arterijų sienelių, kurias daro siauresnes ir tvirtas. Jo kraujyje neturi būti per daug.
• didelio tankio lipoproteinų cholesterolis (DTL cholesterolis) – “gerasis”, padeda organizmui mažinti “blogojo” cholesterolio kiekį kraujyje. Pastarąjį jis suriša, nuneša į kepenis ir pašalina su tulžimi per žarnyną. Jo kraujyje neturi trūkti.

Aukštą MTL cholesterolio koncentracija paprastai sukelia rūkymas, prasta mityba, neveiklumas, diabetas ar nutukimas. Paprasčiau tariant, didelis cholesterolio kiekis, daugeliu atveju, tai tiesiog nesveiko gyvenimo būdo atspindys.

Cholesterolį mažinantis receptas. Šis receptas suteiks jūsų organizmui reikalingų medžiagų, kurios galės padėti sumažinti "blogojo" cholesterolio ir išvalys kraujagysles.

Sudedamosios dalys:

  • 4 litrai gryno vandens;
  • 8 citrinos;
  • 8 skiltelės česnako;
  • 4-5 cm imbiero.

Paruošimas:

Kruopščiai nuplauti citrinas, bet ne nulupti. Supjaustykite citrina ir nuvalykite imbiero ir česnako žievelę.

Supjaustykite smulkiai česnaką ir palikite 15 minučių. Tai suaktyvina alicina.

Viską, išskyrus vandenį, patalpinkite į maišytuvą ir suplakite iki vientisos masės. Į vidutinio dydžio puodą įpilkite vandens ir susmulkintą masę, padėkite ant vidutinės ugnies. Kai mišinys pradės virti, nuimkite nuo ugnies. Leiskite atvėsti ir perkoškite skysti.

Supilkite gėrimą į stiklainį ar butelį su dangčiu ir laikykite šaldytuve.

Kaip naudoti:

Vartokite šį mišinį kasdien ant tuščio skrandžio dvi valandas prieš valgį. Be to, darykite fizinius pratimus 3 kartus per savaitę.

Kodėl tai turėtu veikti:

Imbieras: džiovintas imbieras, esant 0.1 g/kg kūno svorio sumažina ateromos riziką (kraujagyslių sienelių degeneracija, dėl riebalų kaupimosi) iki 50% per 75 dienų.
Jis taip pat apsaugo nuo širdies ligų, slopinamas trombocitų kaupimasis kraujagyslėse ir slopina cholesterolio biosintezę.
Be to, jis neturi jokio šalutinio poveikio, kaip kiti vaistai, toks kaip aspirinas.

Česnakas: česnakai paprastai naudojami siekiant užkirsti kelia širdies ir kraujagyslių ligoms, įskaitant aterosklerozę. Jis taip pat sumažina padidėjusi cholesterolio kiekį kraujyje, aukštą kraujo spaudimą, stiprina imuninę sistemą.
Tyrimas, kuris truko 4 metus, mokslininkai nustatė, kad žmonės, kurie valgė 900 mg česnako miltelių per dieną sulėtėjo aterosklerozės vystymasis.
Česnakuose taip pat yra antioksidantų, skirtas kovai su laisvaisiais radikalais, kuris apsaugo nuo širdies ligų, vėžio ir Alzheimerio ligos.

Citrina: Kasdienis citrinos vartojimas turi didelį poveikį mažinant kraujo spaudimą ir padidina raudonųjų kraujo kūnelių skaičių. Citrina taip pat padeda detoksikuoti kepenis, kuris padeda atsikratyti pertekliaus "blogojo" cholesterolio kiekio.

Kaip išvalyti kraujagysles su 3 ingredientais

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
0
3
Ant tuscio skrandzio 2 val.pries valgi. Tuscias skrandis ryte, as pusryciauju 6 valanda-tai gerti 4 valanda?
avatar
0
2
Pritariu oponentei. Gal straipsnio autorius galėtų parašyti kokiais kiekiais ir kiek kartų per dieną prieš valgį vartoti. Labai aktualu. Lauksiu atsakymo! Ačiū!
avatar
1
1
Receptukas nesudėtingas,tik neaišku kokiais kiekiais vartoti.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
10.07.2019 laikas 21:12 Receptai – Patiekalai Cepelinai su varške
Gaminame namuose. Cepelinai su varške. Skanių tradicinių cepelinų su varške receptas. Cepelinai tiekiami su spirgučiais ir grietine arba sviesto-grietinės padažu. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 16:58 Receptai – Patiekalai Lietuviškas kugelis
Skanus lietuviško kugelio (plokštainio) receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:48 Receptai – Patiekalai Čeburekų receptas

Skanių čeburekų receptas. Pasigaminkime namuose skanius čeburekus. Tai gali padaryti kiekvienas! Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau