Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2016 » Vasario » 16

Kaip išvalyti namų energiją

Namuose pasiskirsčiusi energija sudaro ir teigiamas, ir neigiamas energetines zonas. Susidaryk savo namų energetinį žemėlapį ir pasirūpink erdvės, kurioje gyveni, energetine harmonija.

Jei mes gebėtume pamatyti energetinę informaciją, ją tikriausiai išvystume panašią į voratinklį, išraizgytą po visą buto erdvę. Tinkamiausia gyvenimui vieta, gebanti saugoti ir ginti šeimininkus nuo neigiamos energijos – „voratinklis“, kuriame gera, pozityvia informacija užkrautų mazgelių daugiau, nei „blogio mazgų“.

Namuose pasiskirsčiusi energija sudaro ir teigiamas, ir neigiamas energetines zonas. Susidaryk savo namų energetinį žemėlapį ir pasirūpink erdvės, kurioje gyveni, energetine harmonija

Yra keletas patikimų būdų išsiaiškinti, kaip energetiškai atrodo tavo butas, bei nugludinti aštresnius energetinius kampus.

•    Namuose su gera, teigiama energetika ne taip greitai išdžiūsta pasiliejęs vanduo, ilgai nevysta pamerktos gėlės, visi metaliniai daiktai palietus bus vėsūs, o mediniai – vos vos šilti.

•    „Bloguose“ namuose radijo imtuvas geriau priima trumpąsias bangas, ant grindų numesta moneta beveik neskimbteli arba skimbteli labai dusliai. Taip pat tokiuose namuose greičiau gyžta pienas, greitai ataušta karštas vanduo, druska vandenyje tirpsta praktiškai akimirksniu, tiesiog akyse minkštėja iš šaldytuvo išimtas sviestas. Uždegus žvakę jos liepsna nerimsta, blaškosi, žvakė dažnai pati užgęsta. Geros energijos vietose ji turėtų degti lygiai, ramiai, pakankamai aukšta liepsna.

•    Vienas iš geriausių būdų patikrinti savo namų energetiką – švytuoklė. Ją gali pasigaminti ir pati. Paimk medvilninį siūlą ir pakabink ant jo kokį nors sidabrinį, varinį arba krištolinį daiktą. Paimk švytuoklę į rankas ir mintimis užduok klausimą, ar šioje vietoje – gera energija, ar bloga. Švytuoklės supimasis pirmyn-atgal reiškia „taip“, į šalis – „ne“. Suradus švytuoklės aktyvumo centrą svarbu nustatyti energetinės dėmės ribas, palengva tolstant nuo centro (vietos, kur švytuoklės svyravimo amplitudė buvo didžiausia) tol, kol švytuoklė visiškai sustos. Taip nubrėžiamas įsivaizduojamas kvadratas – tai ir yra blogoji energetinė zona.

•    Nemanyk, kad zonos, kuriose aiškiai juntama gera energija, visada naudingos. Jei pastatytum ten lovą, turėtum tiek pat šansų susirgti nemiga, kaip ir miegodama pačiame blogosios energijos epicentre. Nuolatinis teigiamos energijos srautas žvalina, suteikia budrumo, todėl čia geriausia dirbti mėgstamus darbus, pvz., skaityti knygą, siūti, megzti. Vakaro ir nakties zona turėtų būti rami, kitaip tariant, neutrali. Sofas ir fotelius savo namuose statyk taip, kad tu sėdėtum atsisukusi veidu į teigiamą energiją, o blogoji liktų tau už nugaros.

•    Negatyviose vietose rekomenduojama statyti bet kokius elektroninius prietaisus, dujinę viryklę (ugnis suteiks šiai energijai daugiau teigiamo krūvio). Niekada nedėk šiose vietose knygų – jos ypač sparčiai sutraukia negatyvią energiją, kurią paskui išspinduliuoja tau jas skaitant.

•    Štai senoviškas ir labai veiksmingas būdas „išlyginti“, subalansuoti teigiamą ir neigiamą namų energiją. Likus parai ar daugiau iki pilnaties namuose pastatyk indą su vandeniu ir į jį panardintu sidabriniu daiktu. Per pilnatį 6 kartus kliūstelk iš jo vandens mėnesienos link. Likusią vandenį palaikyk dar vieną naktį pačioje geriausioje namų vietoje, teigiamos energetinės zonos centre. Trečią naktį pusę vandens išliek toje vietoje, kur susikaupusi negatyviausia energija, o kitą pusę – ten, kur susikoncentravusi pozityvioji energija, tardama: „Štai dalis nedalomo sidabro: tau dalis, ir tau dalis, viskas po lygiai“. Indą, kuriame buvo sidabrinis vanduo, sudaužyk į žemę, o šukes išmesk kur nors toliau nuo namų.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://eli.mama.lt/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
08.11.2017 laikas 09:10 Receptai – Patiekalai Arbatos receptas nuo karščiavimo
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: aviečių lapai, aviečių uogos, raudonėlis, šalpusnio lapai, vanduo.

Skaityti daugiau

29.08.2018 laikas 07:15 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Pūliuojančių akių gydymui
Pūliuojančios akys liaudies medicinoje, Pūliuojančios akys, receptas nuo pūliuojančių akių, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis...

Skaityti daugiau

11.06.2019 laikas 08:04 Receptai – Patiekalai Kokosiniai sausainiai

Greitai ir lengvai pagaminamų kokosinių sausainių receptas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau