Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 7

Kaip skystinti kraują be aspirino ir kuo tai gali baigtis

Tirštas kraujas: ką reikia žinoti!

Daugelis naudoja kraują skystinantį aspiriną, tačiau tik nedaugelis žmonių žino, kad jis ne tik naudingas, bet ir žalingas. Aspirino dalelės patekusios į skrandį, nusėda ant sienelių ir sukelia opas. Todėl, žolininkai pataria naudoti, kaip aspiriną aviečių lapų ir juodųjų serbentų nuovirą. Salicilo rūgštis randama daugelyje vaisių ir daržovių, tačiau kiekio nepakanka dideliam kraujo krešėjimo poveikiui.
Reikėtų nepamiršti, kad labai svarbu sumažinti maisto produktų, turtingų vitamino K vartojimą, nes jie priešingai didina kraujo krešėjimą. Tai aronijos vaisiai, špinatai, salotos ir kita žaluma. Jei kraujas yra tirštas, maisto produktai, turintys daug vitamino K, jį dar labiau tirštins.

Riebios žuvys prisideda ne tik prie kraujo skystinimo, bet ir krešulių rezorbcijos. Gydytojai rekomenduoja valgyti žuvį bent 3-4 kartus per savaitę. Pirmenybė turėtų būti teikiama riebioms žuvims.

Maisto produktai, kurių sudėtyje yra jodo - jūros kopūstai. Sumalkite kavos malūnėliu ir 1 kartą per dieną 1 arbatinį šaukštelį vartokite vietoj druskos į maistą), jie mažina kraujo klampumą, didina kraujagyslių tonusą.

Kraują skystinančių produktų, kurių sudėtyje yra taurino, normalizuojančio kraujo spaudimą daug yra jūros gėrybių ir jūros žuvyse. Taip pat graikiniuose riešutuose ir migdoluose (1 šaukštas per dieną).
Į valgiaraštį reikia įtraukti česnaką, melioną, greipfrutus, raudoną papriką ir pomidorus, kurie mažina kraujo klampumą. Taurė vyno per dieną su maistu - puiki priemonė.

Čili pipiruose yra vitaminų A ir E, kalio ir folio rūgšties, puikiai skystinančios kraują. Ir cinamonas ir imbieras skystina kraują.

Kaip skystinti kraują be aspirino ir kuo tai gali baigtis

Jums reikės: šviežios imbiero šaknies (apie 4 cm), žiupsnelio cinamono, 1 šaukštelio žalios arbatos. Užpilkite 0,5 litro verdančio vandens, leiskite užvirti, perkoškite, įdėkite pusę citrinos ir medaus pagal skonį. Išgerti per dieną.

Taip pat skaitykite: Puikios priemonės kraujo skystinimui

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.11.2017 laikas 11:32 Receptai – Patiekalai Arbata mažinantį karščiavimą (blindė, šalpusnis, raudonėlis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: blindės žievė, šalpusnio lapai, raudonėlis.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 17:45 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio

Svaigulys liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo svaigulio, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Česnakas – baisiausias vėžio priešas
Kinijoje vėžio beveik nėra, kai kada pasitaiko lūpų vėžio atvejų. Kiniečiai kaip profilaktikos priemonę dažnai naudoja česnaką. Česnakas – stiprus antibiotikas. Jame yra jodo druskų, visi vitaminai, eteriniai aliejai....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau