Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2016 » Gegužės » 27

Katės yra agentai iš kitų planetų?

Jau nuo seno katės laikomos nežemiškos kilmės padarais. Pavyzdžiui, Peru piramidžių komplekse ant sienų rasta piešinių, kuriuose vaizduojamos keistos skraidyklės su ateiviais ir į kates panašiais gyvūnais. Mūsų laikais taip pat išlikęs toks požiūris, tik jau konkretesnis - katės pačios esą ateiviai, į Žemę numesti kaip stebėtojų desantas.

Šiaip ar taip mokslas apie kates dar daug ko negali paaiškinti. Pavyzdžiui, kodėl jos ilgą laiką gali išsėdėti viena priešais kitą ar net labai dideliais būriais, tiesiog žiūrėdamos viena į kitą ir skleisdamos keistus garsus? Anot vienos versijos, taip šie gyvūnai telepatiškai vienas su kitu bendrauja ir - kas žino? - gal dar kokiu nors būdu, apie kurį mes nė nenutuokiame. Rašytojas Lobsangas Rampa knygoje „Uždegti ugnį" taip apžvelgia šią temą:

„Kadaise norėjau parašyti knygą apie kates, kurioje būtų ir legendų, ir tikrų istorijų. Pavyzdžiui, norėjau papasakoti, kad kitame pasaulyje, kitoje sistemoje, labai toli nuo Saulės sistemos, buvo labai išsivysčiusi kačių civilizacija. Jos galėjo savo „didžiaisiais pirštais" elgtis taip pat kaip žmonės ir spręsti, ką daryti, - ar vėl pradėti savo ciklą, ar persikelti j kokią kitą sistemą, kad padėtų atsirasti dar negimusiai rasei.

Katės yra agentai iš kitų planetų?

Žodžiu, turbūt buvo pasirinktas antras variantas, todėl katės persikėlė į Žemę, kur stebi žmones tarsi be perstojo veikiančios stebėjimo kameros ir visą informaciją siunčia kažkur tolyn. Vis dėlto jų tikslas - ne kenkti žmonėms, o jiems padėti, nes geresniuose pasauliuose priimta pranešti ne apie blogus dalykus, o apie trūkumus, kuriuos galima pašalinti. Katės iš principo yra geros.

Būtent todėl katės yra tokios nepriklausomos ir faktiškai niekam nepaklūsta. Jos čia atvyko kaip mažos būtybės, o žmogus su jomis gali elgtis taip, koks jis yra pats - švelnus ar šiurkštus. Katės turi labai didelį poveikį Žemei. Jos yra šio pasaulio aukštesniųjų galių tęsinys, informacijos nešėjos ten, kur šią informaciją iškraipo vyraujanti aplinka.

Mylėkite kates, rūpinkitės ir pasitikėkite jomis, ir nė viena jų niekada niekam nepadarys nieko bloga. Atvirkščiai - labai dažnai katės žūsta, kad padėtų žmonėms..."

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.11.2017 laikas 14:25 Receptai – Patiekalai Svogūnas laringitui gydyti
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: svogūnas, cukrus, vanduo

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:21 Receptai – Patiekalai Cukinijų blynai
Gardžių cukinijų blynų receptas. Skanaus

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Drėgnas šokoladinis pyragas “negriukas”!
Gardaus šokoladinio pyrago gamyba ir receptas. Drėgnas pyragas “negriukas”! Gardaus šokoladinio pyrago receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau