Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Hipotezės » 2016 » Vasario » 20

Kelionės laike: mokslas neigia, tačiau faktai patvirtina!

Laiko mašina - tai terminas, kuris tapo žinomas ir populiarus po to paties pavadinimo Herberto Velso Romano išleidimo 1895-ais metais. Ar tokios kelionės realybėje įmanomos? Oficialusis mokslas šiuo klausimu kol kas pasisako griežtai neigiamai. Tačiau faktai rodo visai ką kitą.

Išslaptinti duomenys

Apie šiuos stebėjimus visuomenei tapo žinoma visai neseniai. Kalbama apie atsitiktinių stebėtojų spontaniškus patekimus į praėjusias epochas, kai viskas buvo matoma tarsi iš šalies, neturint galimybių įsiterpti i tuo metu vykusius įvykius. Apie tai liudija anksčiau slėpti ir neseniai išslaptinti JAV ir SSRS valstybinių archyvų duomenys, sukaupti daugiau nei per 20 metų.

Pavyzdžiui, 1976-ais metais karo lakūnas Viktoras Orlovas, skrisdamas virš tuometinės SSRS teritorijos MiG naikintuvu, ant žemės pastebėjo reginį, kuris jam sukėlė nuostabą ir siaubą. Apačioje vyko mūšis, kurio niekaip nebuvo galima susieti su dabartimi. Savo įspūdžius jis detaliai aprašė ataskaitoje. Istorijos specialistai padarė išvadą, kad sovietų lakūnas kažkokiu nepaaiškinamu būdu pateko į XIX amžiaus Ameriką ir tapo pilietinio karo tarp Siaurės ir Pietų vieno svarbaus mūšio liudininku.

Praėjus 20-iai metų rusų lakūnas Aleksandras Ustimovas skrydžio virš Rusijos teritorijos metu pastebėjo, kad atsidūrė Senovės Egipte. Jis pamatė apačioje vieną neseniai pastatytą piramidę ir kitų piramidžių pamatus, prie kurių buvo matyti daugybė statybose dirbančių pusnuogių žmonių.

1994-ais metais JAV karo lakūnas R. Vitmenas, skrisdamas virš Floridos, netikėtai atsidūrė, kaip jis mano, virš viduramžių Europos teritorijos. Jis pamatė didžiulius laužus, kuriuose buvo deginamos krūvos numirėlių. Panašu, kad lakūnas persikėlė ne tik erdvėje, bet ir laike, patekdamas į epochą, kai Europoje siautėjo maro epidemija...

Tokių atvejų yra suskaičiuota kelios dešimtys. Didžioji dalis, bent jau kalbant apie SSRS, net netapo žinomi šalies vadovybei. Lakūnai manė, jog tokio pobūdžio pranešimai aukšto rango valdžiai gali baigtis tuo, jog bus suabejota jų psichine sveikata, o tada jau skrydžiams - galas. Ta informacija, kuri pateko vadovybei, iš karto tapo įslaptinta, nes generolai nežinojo, ką su ja daryti, ir tuo pačiu metu bijojo ją paskelbti.

Danų fizikas Poksas Heglundas, analizuodamas šiuos ir kitus panašius atvejus, pažymėjo, kad praeities vaizdai buvo matomi apie 20 sekundžių ir tai nepriklausė nuo lėktuvo skrydžio greičio. Be to, nebuvo nė vieno atvejo, kad lakūnas patektų į ateitį.

Spontaniškos kelionės laike

Jeigu atvejus su lakūnais galima kažkiek paaiškinti hipnoze, mistifikacija ar laikinu psichikos sutrikimu, susijusiu su smegenų deguonies badu dideliame aukštyje, tai kitų atvejų niekaip negalima priskirti apgavystėms ar proto aptemimui.

Kalbama ne apie praeities vaizdų stebėjimą, o momentinį fizinį žmonių perėjimą iš vienos epochos į kitą, kurį sukėlė nežinomos jėgos prieš šių žmonių valią ir norą. Pavyzdžiui, 1912-ais metais traukinyje iš Londono į Glazgą viename vagone staiga atsirado išsigandęs pagyvenęs vyras, apsirengęs XVIII amžiaus stiliaus rūbais. Keleiviai kaip galėdami bandė nuraminti keistąjį pakeleivį. „Aš esu Pimpas Dreikas, vežikas iš Četnemo! Kur aš atsidūriau?" -murmėjo žmogus, drebėdamas iš baimės. Kažkas nubėgo pakviesti konduktorių, tačiau kai jie grįžo, žmogaus vagone jau nebuvo... Kaip jo buvimo įrodymas ant sėdynės liko trikampė kepurė ir rimbas, kurį jis prieš tai ilgai gniaužė rankose... Etnografijos specialistai, kuriems buvo parodyti radiniai, neabejodami pareiškė, kad abu šie daiktai iš tiesų yra beveik 200 metų senumo. Vėliau paaiškėjo, kad Četnemo gyvenvietė iš tiesų buvo ir tebėra toje vietoje, kur važiavo traukinys, o bažnytinėje knygoje buvo aptiktas įrašas apie Pimpą Dreiką. Beje, knygos paraštėje buvo parašyta, kad Pimpas Dreikas matė ugnimi ir dūmais alsuojantį „velnio ekipažą", kurio viduje jis netikėtai atsidūrė, o po to taip pat staiga iš jo dingo...

Ateiviai iš ateities

Prieš keletą metų Niujorke buvo areštuotas Endrius Karlsinas. Jam buvo pateikti kaltinimai sukčiavimu. Sis vyras nusipirko akcijų mažiau nei už 1000 dolerių, o po dviejų savaičių biržoje uždirbo 350 milijonų dolerių. Įdomu tai, kad iš pradžių jo atliekamos prekybinės operacijos visiškai nekvepėjo laimėjimu. Valstijos valdžia Karlsiną apkaltino tuo, kad sau naudingą informaciją jis gavo neteisėtu būdu, nes nebuvo jokio kito argumento. Tačiau apklausos metu Karkinas netikėtai pareiškė, kad jis atvyko iš 2256-ųjų metų ir, žinodamas visų metų banko operacijų duomenis, nusprendė praturtėti. Jis kategoriškai atsisakė parodyti savo laiko mašiną, tačiau valdžiai pateikė viliojantį pasiūlymą - pranešti apie keletą būsimų svarbių įvykių, tarp jų - Osamos bin Ladeno buvimo vietą, vaistų nuo AIDS išradimą...

Nepatikrinti šaltiniai teigia, kad kažkas už šį vyrą sumokėjo milijono dolerių užstatą. Karkinas buvo paleistas iš kalėjimo ir dingo, ko gero, visiems laikams...

Kitas keliautojas laike, atseit, atvykęs pas mus iš 2034-ųjų metų, pasivadino Džonu Titoru. Būtent šis žmogus pranešė apie kai kuriuos svarbius įvykius, kurie turi įvykti artimiausioje ateityje. Pavyzdžiui, jis teigia, kad iki 2034-ųjų metų bus atrasti nauji fundamentalūs dėsniai, leisiantys didžiuliu greičiu judėti ne tik erdvėje, bet ir laike. Kaip teigė vyras, iš pradžių jis apsilankė 1975-ais metais, norėdamas pasiimti su savimi vieną iš pirmųjų IBM kompanijos asmeninių kompiuterių, kurio vienos iš svarbiausių detalių buvo prarastos, tačiau pasidarė būtinos jo laiko naujiems modeliams.

Įvykdęs pažadą, Titoras nusprendė pažvelgti į 2000-sius metus, norėdamas susitikti su savo tėvais ir pačiu savimi, kai buvo dviejų metų amžiaus. Būtent čia, sunkiai įtikinęs tėvus, kad yra jų suaugęs sūnus, Titoras pasinaudojo jų kompiuteriu, kreipdamasis į pasaulį, o po to sugrįžo į savo laiką. Pavyzdžiui, jis išpranašavo keletą įvykių, nenurodydamas datų: kinų kosmonauto skrydis, karvių kempinligė, karas Irake ir t.t. Titoras teigia, kad iki 2036-ųjų metų internetas visiškai išstums televiziją ir telefonus, o skrydžiai į kosmosą taps įprastu dalyku...

Keliautojai laike paliko pėdsakų praeityje

Jeigu aukščiau paminėtus faktus galima priskirti nepatikrintiems ar neteisingiems, tai žemiau pateikiamų faktų tokiais pavadinti jokiais būdais negalima. Kalbama apie tai vadinamus laiko artefaktus - daiktus, įrankius, kuriuos aiškiai pagamino žmogus, ir kurie buvo aptikti archeologinių kasinėjimų metu sluoksniuose, kurie priklauso epocha, kai nei žmonių, o juo labiau tokių daiktų būti negalėjo.

Pavyzdžiui, kinų archeologus labai suglumino radinys 400 metų amžiaus kapavietėje, kurios iki tol niekas nebuvo atidengęs. Moteriškas laikrodis su metaline apyranke iš tiesų atrodė taip, lyg beveik pusę tūkstantmečio pragulėjo po žeme. Laikrodžio rodyklės amžiams sustingo, o vidinėje apyrankės pusėje buvo išgraviruotas šveicarų firmos pavadinimas - Swiss. Šios firmos laikrodžiai ir dabartiniu metu populiarūs visose šalyse.

XIX amžiaus 9-ame dešimtmetyje viename gręžinyje JAV buvo aptiktas metalinis daiktas, kuris aiškiai buvo dirbtinės kilmės. Radinio amžius buvo apie 400 tūkstančių metų. Tai buvo moneta iš nežinomo lydinio su hieroglifais ant abiejų pusių, kurių taip ir nepavyko iššifruoti. Yra žinoma, kad šiuolaikinio tipo žmogus mūsų planetoje atsirado maždaug prieš 100 tūkstančių metų, o Amerikos žemyne ir dar vėliau.

Panašiai tuo pačiu metu Aidaho valstijoje dideliame gylyje buvo aptikta daili keramikinė moters statulėlė. Jos amžius siekia apie 2 milijonus metų.

XIX amžiaus 5-ame dešimtmetyje Didžiojoje Britanijoje akmenskaldis aptiko aukso siūlą, tiesiog įmūrytą į akmenį. Šio siūlo amžius daugiau nei 300 tūkstančių metų. Tais pačiais metais JAV buvo rasta tvirtai susilydžiusi su uoliena auksinė grandinėlė. Šio papuošalo amžius yra keli milijonai metų. Negi juo puošėsi dinozaurai?!

Taip pat XIX amžiuje Didžiojoje Britanijoje kasykloje buvo aptikta metalinė vaza su dailiai iškaltu papuošimu - gėlių girlianda. Vazos amžius yra 600 milijonų metų.

Vienu žodžiu, keliautojai laike gerokai pritapnojo įvairiausiose epochose. Galima tik įsivaizduoti kiek tokių, tik kol kas neatrastų daiktų glūdi mūsų planetos gelmėse!

Suprantama, kelionės laike taps kontroliuojamos, kai jos taps atviros. Priešingu atveju koks nors avantiūristas gali užsimanyti pakeisti istoriją, pavyzdžiui, aprūpinant Čingischano armiją patrankomis ir kulkosvaidžiais arba Hitlerį - šiuolaikinėmis raketomis su branduolinėmis galvutėmis...

Mums lieka tik tikėti, kad mūsų palikuonys nesugalvos atlikti rizikingų bandymų su laiku...

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.07.2019 laikas 18:33 Receptai – Patiekalai Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai
Gaminame. Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

06.09.2018 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės odos ligoms gydyti

Odos ligos liaudies medicinoje, Vaistažolės odos ligoms gydyti, receptai odos ligoms gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis va...

Skaityti daugiau

13.10.2019 laikas 11:16 Receptai – Patiekalai Šokoladinis Pyragas Su Karamele + Receptas (Video)

Pirma paruoškite pyrago pagrindą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų, aliejų ir išmaišykite el. maišytuvu. Maišant supilkite vanilės ekstraktą ir pasukas. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kep...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 16:52 Farmacija planuoja 'paskiepyti' Amerikos vištieną nuo paukščių gripo, (pradėdamas) sąmokslas, nutraukti gyvulininkystę
Šiuo metu paukščių gripo "krizė" yra tik gyvūnų problema. Ji vis dar daro neigiamą poveikį žmonėms, nes masiškai skerdžiami paukščiai, o tai kenkia kiaušinių ir vištų mėsos tiekimo grandinei, tačiau kol kas paukščių gripo "pandemijos" nėra, nors tai ...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 15:48 9 priežastys, kodėl vyrams patinka trumpos merginos
Daugeliui vyrų patinka žemo ūgio merginos, ir nesunku suprasti kodėl. Žemos merginos dažnai suteikia santykiams ypatingo žavesio. Šiame straipsnyje kalbėsime apie priežastis, kodėl vyrams patinka žemos merginos. Apžvelgsime, kodėl ūgis gali būti svar...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 13:43 Kodėl mama šaukia ant vaiko?
Moksliškai įrodyta, kad tokioje aplinkoje esantis vaikas pasmerktas sveikatos sutrikimams. Įžeidžiantis tėvų elgesys blogina smegenų ir širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Nuolatinis žeminimas ir pastabos gali pakeisti vaiko smegenų struktūrą....

Skaityti daugiau